Spirulina 500 mg от NOW Foods

NOW Foods

Spirulina 500 mg

12345    0/5  (0 гласували)
Категории: Здраве и тонус, Билкови екстракти Подкатегории: Зелени храни, Спирулина Разфасовка: 200 Таблетки Съставки на продукта
50 лв.
Посочените цени са крайни с включено ДДС
No.: 11720

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

➡ Подсилване на организма
➡ Стимулиране на имунната система
➡ Намаляване на холестерола
➡ Източник на минерали
➡ Изключително богата на хранителни вещества

Спирулина (Spirulina) е наименованието на синьо-зелените морски водорасли, познати още като Спирулина Максима или Спирулина Платенсис. Тези водорасли растат в богати на сол крайбрежни части като Централна и Източна Америка, както и Африка.

Спирулина (Spirulina) е заемала огромна част в менюто на древните ацтеки и африкански племена. Спирулина (Spirulina) притежава намаляващи холестерола, антивирусни и антимутагенни свойства. Спирулина (Spirulina) се счита за един от най-добрите източници на протеин (представлява повече от 60% от масата й). Тя съдържа комплекс от витамини (А, бета-каротин, C, B-комплекс, E, биотин), както и незаменимите за човешкото тяло минерали (калций, магнезий, фосфор, калий, желязо, манган, мед, цинк, молибден).

Освен това Спирулина (Spirulina) е богат източник на ксантофил и фикоцианин, които притежават противоракова функция, успешно се включва в програми за намаляване на мазнините, помага при борбата срещу анемии, изгаряния, следоперативни намеси, неизменна част от специализираното хранене на спортисти и тежкоатлети, както и за хора от всички възрасти.

Начин на употреба: Една доза сутрин с храната.КОМЕНТАРИ ЗА ПРОДУКТА

Регистрирайте се или влезте в системата, за да можете да пишете коментари


Съчетайте този продукт с

 • Chlorella 1000 mg

  Chlorella 1000 mg за хранителни режими
  33 лв.

  Chlorella 1000 mg


  Категории: Здраве и тонус
  Марка: NOW Foods
  Разфасовка: 60 Таблетки, 20 Дози

  ➡ Богата на протеини, витамини и минерали ➡ Високо количество Бета-Каротен (провитамин А), ДНК и РНК ➡ Стимулиране на имунната система ➡ Подсилване на организма ➡ Вегетарианска формула Хлорела (Chlorella) е вид зелено микро водорасло, което съдържа най-големите концентрации на хлорофил в света. Хло...
 • Alfalfa Leaf 500 mg

  Alfalfa Leaf 500 mg за хранителни режими
  27 лв.

  Alfalfa Leaf 500 mg


  Категории: Здраве и тонус
  Марка: NOW Foods
  Разфасовка: 100 капсули

  ➡ Намаляване на холестерола ➡ Подсилване на организма ➡ Повишаване на тонуса ➡ Придаване на енергия ➡ Прочистване на кръвта и черния дроб Люцерна (Alfalfa Leaf) е растение и една от супер храните в световен мащаб. Смята се, че произходът на люцерната е Индия. Векове наред Средно-Източните култури с...

Защо да изберете Fitness1.bg

Безплатна доставка

Абсолютно всички поръчки с наложен платеж над 30 лева са с напълно безплатна доставка без значение населено място или тегло на продуктите до 24 часа.

Подаръци

Като подарък може да изберете измежду над 30 варианти, като най - желаните от тях са Шейкър, Тениска, Фитили, Тренировъчни ръкавици, дори продукти на стойност от над 100 лв.

Консултации

FITNESS1.BG държи много на това да консултира своите клиенти. Именно поради тази причина, вие може да ни намерите нон стоп на някой от нашите телефони, мейл адреси или по Skype.

Най-добрите цени

Най-добрите цени може да намерите само на FITNESS1.BG. Всяка цена е формулирана на базата на цени на други сайтове, което ви гарантира най - добрата цена онлайн или във физически магазин.

Spirulina 500 mg от NOW Foods

Spirulina 500 mg

Подкатегории: Зелени храни, Спирулина    Марка: NOW Foods    Разфасовка: 200 Таблетки
50 лв.

Вземете Вашата VIP карта и ползвайте отстъпки за всички предлагани продукти!

Цена с VIP карта:
50 лв.
44.05 лв.