Thyroid Energy от NOW Foods

NOW Foods

Thyroid Energy

12345    3.9/5  (7 гласували)
Категории: Здраве и тонус Подкатегории: Специализирани формули Разфасовка: 90 капсули Съставки на продукта
56 лв.
Посочените цени са крайни с включено ДДС
No.: 11737

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

➡ Подсилване на щитовидната жлеза
➡ Формулата съдържа Йод
➡ Стимулиране метаболизма
➡ Регулиране на теглото

Thyroid Energy (Формула за Щитовидната Жлеза) е формула, която подпомага дейността на щитовидната жлеза. Thyroid Energy съдържа минерала йод и аминокиселината тирозин, които са две основни съставки на хормоните на щитовидната жлеза. Включени са минералите селен, цинк и мед, които са мощни антиоксиданти, и витамините B6, B12 и фолиева киселина.

Селенът играе ключова роля в образуването на хормона на щитовидната жлеза тироксин, а цинкът е важен за производството на всички хормони и техния баланс в организма. Тироксинът в Thyroid Energy (Формула за Щитовидната Жлеза) е отговорен за нормалното темпо на метаболизма и горенето на мазнини, както и за доброто настроение, паметта и трупането на мускулна маса. Билката гугул, водораслото келп и ирландският мъх директно стимулират секрецията на тироксин от щитовидната жлеза. От своя страна добавената в Thyroid Energy (Формула за Щитовидната Жлеза) ашваганда редуцира секрецията на катаболния хормон кортизол, който увеличава трупането на подкожни мазнини и загубата на мускулна маса и сила.

Thyroid Energy (Формула за Щитовидната Жлеза) е идеален за хора със смущения в метаболизма на мазнините и функцията на щитовидната жлеза.

Начин на употреба: Две дози дневно - на празен стомах или преди храненията. При поява на дразнене в стомаха да се употребява с храна.КОМЕНТАРИ ЗА ПРОДУКТА

Регистрирайте се или влезте в системата, за да можете да пишете коментари


Често купувано с:Защо да изберете Fitness1.bg

Безплатна доставка

Абсолютно всички поръчки с наложен платеж над 40 лева са с напълно безплатна доставка без значение населено място или тегло на продуктите до 24 часа.

Подаръци

Като подарък може да изберете измежду над 30 варианти, като най - желаните от тях са Шейкър, Тениска, Фитили, Тренировъчни ръкавици, дори продукти на стойност от над 100 лв.

Консултации

FITNESS1.BG държи много на това да консултира своите клиенти. Именно поради тази причина, вие може да ни намерите нон стоп на някой от нашите телефони, мейл адреси или по Skype.

Thyroid Energy от NOW Foods

Thyroid Energy

Категории: Здраве и тонус
Подкатегории: Специализирани формули    Марка: NOW Foods    Разфасовка: 90 капсули
56 лв.

Вземете Вашата VIP карта и ползвайте отстъпки за всички предлагани продукти!

Цена с VIP карта:
56 лв.
49.34 лв.