Xylitol от NOW Foods

NOW Foods

Xylitol

12345    5/5  (1 гласували)
Категории: Здраве и тонус Подкатегории: Естествени подсладители Разфасовка: 70 Пакета Съставки на продукта
28 лв.
Посочените цени са крайни с включено ДДСNo.: 11759

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

     Заместител на захарта
     Естествен подсладител

Ксилитол (Xylitol) е захарен алкохол, който се среща в малки количества в някои плодове и зеленчуци. Ксилитол (Xylitol) е естествен захарен алкохол, който има вкус и изглежда като нормалната захар, но има 40% по малко калории. Ксилитол (Xylitol) от NOW Foods се извлича от пшеница.

Въпреки, че се класифицира като въглехидрат, той се усвоява бавно и не вдига нивата на кръвна захар. Стоматолозите препоръчват употребата на Ксилитол (Xylitol) заради положителния ефект върху зъбите. Изследвания доказват способността на Ксилитол (Xylitol) да се справя с кариеси, възпаления на венците, изсъхване на устната кухина и лошия дъх.

Други изследвания доказват способността на Ксилитол (Xylitol) да неутрализира киселините които образуват налепи по зъбния емайл и да подпомага реминализирането на зъбния емайл. Ксилитол (Xylitol) унищожава бактерий които засилват гниенето на зъбите.

Начин на употреба: Добавете едно пакетче към любимата си напитка.КОМЕНТАРИ ЗА ПРОДУКТА

Регистрирайте се или влезте в системата, за да можете да пишете коментари


Защо да изберете Fitness1.bg

Безплатна доставка

Абсолютно всички поръчки с наложен платеж над 30 лева са с напълно безплатна доставка без значение населено място или тегло на продуктите до 24 часа.

Подаръци

Като подарък може да изберете измежду над 30 варианти, като най - желаните от тях са Шейкър, Тениска, Фитили, Тренировъчни ръкавици, дори продукти на стойност от над 100 лв.

Консултации

FITNESS1.BG държи много на това да консултира своите клиенти. Именно поради тази причина, вие може да ни намерите нон стоп на някой от нашите телефони, мейл адреси или по Skype.

Най-добрите цени

Най-добрите цени може да намерите само на FITNESS1.BG. Всяка цена е формулирана на базата на цени на други сайтове, което ви гарантира най - добрата цена онлайн или във физически магазин.

Xylitol от NOW Foods

Xylitol

Категории: Здраве и тонус
Подкатегории: Естествени подсладители    Марка: NOW Foods    Разфасовка: 70 Пакета
28 лв.

Вземете Вашата VIP карта и ползвайте отстъпки за всички предлагани продукти!

Цена с VIP карта:
28 лв.
24.67 лв.