Papaya Enzymes от NOW Foods

NOW Foods

Papaya Enzymes

12345    5/5  (3 гласували)
Категории: Здраве и тонус Подкатегории: Ензими Разфасовка: 180 Дъвчащи таблетки, 90 Дози Съставки на продукта
32 лв.
Посочените цени са крайни с включено ДДС
No.: 15224

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Ензими от Папая - Papaya Enzymes комбинира ензими извлечени от плода папая. Ензими от Папая - Papaya Enzymes са под формата на дъвчащи дражета. Приети след хранене Ензими от Папая - Papaya Enzymes придават свеж дъх в устната кухина и стимулират храносмилането. Недостигът на ензими води до образуване на киселини и газове в стомаха, както и нарушения в нормалното темпо на човешкия метаболизъм.

Ензими от Папая - Papaya Enzymes за незаменими за тялото. Те служат са цялостното и пълноценно смилане на храната. С напредването на възрастта тялото ни започва да произвежда все по-малки количества от така нужните ензими. При заболявания, прекомерна употреба на тютюневи изделия и алкохолни напитки производството на ензими в панкреаса намалява драстично. Това води до непълното усвояване на хранителните вещества поети чрез хранителните продукти.

Продуктът не е лекарствено средство.Начин на употреба: 2 дражета след хранене.КОМЕНТАРИ ЗА ПРОДУКТА

Регистрирайте се или влезте в системата, за да можете да пишете коментари


Съчетайте този продукт с

 • Bromelain 2400 GDU

  Bromelain 2400 GDU за хранителни режими
  45 лв.

  Bromelain 2400 GDU


  Категории: Здраве и тонус
  Марка: NOW Foods
  Разфасовка: 60 капсули

  ➡ Естествен ензим ➡ Подобряване усвояването на протеини ➡ Противовъзпалителен ефект ➡ Ускоряване оздравителните процеси Бромелаин (Bromelain) е един от най-биоактивните ензими, усвояващи протеина и е обект на постоянни изследвания по целия свят. Бромелаин (Bromelain) повишава имунитета и увеличава ...

Защо да изберете Fitness1.bg

Безплатна доставка

Абсолютно всички поръчки с наложен платеж над 30 лева са с напълно безплатна доставка без значение населено място или тегло на продуктите до 24 часа.

Подаръци

Като подарък може да изберете измежду над 30 варианти, като най - желаните от тях са Шейкър, Тениска, Фитили, Тренировъчни ръкавици, дори продукти на стойност от над 100 лв.

Консултации

FITNESS1.BG държи много на това да консултира своите клиенти. Именно поради тази причина, вие може да ни намерите нон стоп на някой от нашите телефони, мейл адреси или по Skype.

Най-добрите цени

Най-добрите цени може да намерите само на FITNESS1.BG. Всяка цена е формулирана на базата на цени на други сайтове, което ви гарантира най - добрата цена онлайн или във физически магазин.

Papaya Enzymes от NOW Foods

Papaya Enzymes

Категории: Здраве и тонус
Подкатегории: Ензими    Марка: NOW Foods    Разфасовка: 180 Дъвчащи таблетки, 90 Дози
32 лв.

Вземете Вашата VIP карта и ползвайте отстъпки за всички предлагани продукти!

Цена с VIP карта:
32 лв.
28.19 лв.