Beta-SOLAR от Olimp Sport Nutrition
2190 лв.
Посочените цени са крайни с включено ДДСNo.: 12830

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

За един красив и дълбок тен

Beta – Solar е цялостна формула с компоненти от най – високо качество. Сцециалната комбинация от активни вещества – Pro Tan Blend – действат в синхрон, за да подкрепят процеса на придобиване на тъмен тен много по – бързо и в същото време да ограничат излагането на слънчева радиация, която е опасна за тялото. Каротеноидите, съдържащи се в Pro Tan Blend действат и като уникален филтър срещу ултравиолетови лъчи, и ограничават последиците от инфрачервеното излъчване. Най – ефективните антиоксиданти, които се съдържат в Antiox – protect skin Blend, засягат цялата кожа, осигурявайки подкрепа срещу свободните радикали, образувани по време на слънчеви бани. Добавянето на хиалуронова киселина дълбоко овлажнява кожата ви, правейки я по – малко склонна към губене на твърдост и еластичност.

Защо потъмнява кожата?

Промяната на цвета на кожата по време на слънчеви бани е просто естествена реакция на защита. Това е начинът, по който тялото се предпазва от слънчеви изгаряния и прекомерно излагане на вредното ултравиолетово лъчение. Кожата е много сложен орган. Измежду всички клетките, които се включват в нейната структура, меланоцитите трябва да бъдат подложени на специален контрол. Те произвеждат меланин – пигмента, който отговаря за красивия златисто – кафяв цвят на кожата, т.е. за тена.

Тенът като вид чадър

Меланоцитите произвеждат меланин в отговор на UV лъчението – компонент на слънчевите лъчи. Меланинът е пигмент, който може да абсорбира ултравиолетовите лъчи. Той дава естествена защита на кожата срещу вредните ефекти на ултравиолетовите лъчи и слънчевите изгаряния.

Може ли слънчевите бани да бъдат опасни?

Неправилното подлагане на слънце може да доведе до опасни усложнения или дори до заболявания. Множествените изгаряния по кожата, причинени от прекомерно излагане на слънце или честото ползване на солариум без подходяща защита, могат да бъдат особено опасни. Продължителните слънчеви бани без предпазни мерки изсушават кожата, а UV радиацията унищожава колагеновите влакна , отговорни за поддържане на правилната структура на кожата. Неблагоразумното използване на солариум или печене на слънце състаряват кожата, и приняват загуба на твърдост и еластичност.

Как действа beta – Solar?

Beta – Solar е уникална хранителна добавка, която помага за максимално здравословни и приятни слънчеви бани. Antiox – protect skin Blend помага за защита на вашата кожа срещу ефектите на свободните радикали, формирани в резултат на ултравиолетовите лъчи, а Pro Tan Blend помага на кожата да постигне красив тен и да го поддържа в продължение на дълъг период от време. Добавянето на хиалуронова киселина доставя вода за сухата кожа, правейки я по – твърда и еластична.

Активните съставки на beta – Solar могат да ви помогнат да:

➡ ускорите процеса на придобиване на тен
➡ поддържате тена, който сте постигнали
➡ осигурите естествена защита срещу вредната UV радиация
➡ неутрализирате вредните ефекти на свободните радикали върху кожата
➡ овлажните кожата интензивно.

Слънчеви бани. Как да ускорите процеса на придобиване на тен?

Pro Tan Blend е комплекс от натурални активни субстанции, подпомагащи процеса на придобиване на тен и промяната на цвета на кожата с участитето на ултравиолетовите лъчи. Каротиноидните пигменти и л – тирозина, действайки в синергия, помагат за постигане на естествен и дълбок тен много по – бързо.

Каротеноидите: бета – каротин, астаксантин, ликопен, лутеин – са пигменти, срещани в природата, отговорни за интензивносто оцветяване на зеленчуците, плодовете, рибата и ракообразните. Веднъж приети, те могат да се натрупват в епидермиса, филтрирайки радиацията, която достига до кожата и прави така, че тя да потъмнява и да изглежда привлекателна, като по този начин повишава ефекта на слънчевите бани.

Л – тирозинът е аминокиселина, която участва пряко в процеса на синтеза на меланина, който се произвежда в меланоцитите на кожата ни. В поредица от ензимни реакции, л – цистинът и л – тирозинът се трансформират в защитни меланини, в резултат на което кожата потъмнява. Само при наличието на адекватни количества от тези вещества, синтеза на меланина се развива гладко и кожата променя цвета си равномерно.

Защита. Как да се подлагаме на слънчеви бани по най – безопасния начин?

Antiox – protect skin Blend е комплекс от вещества, които са много важни при борбата с нежеланите лекарствени реакции на слънчевите бани. Освен меланина и красивия цвят, се формират огромни количества свободни радикали, когато се подлагаме на слънчеви бани. Те имат разрушително въздействие върху нейната структура и функциониране, и което е по – лошо, те причиняват преждевременно стареене на кожата и може да доведат до редица кожни заболявания. Активните полифеноли на силно концентриран екстракт от зелен чай, особено катехините, EGCG са невероятно ефективни срещу свободните радикали и предпазват кожата. Техните ефекти се допълват от PureWay – C (витамин Ц). Той представлява повече от силен много антиоксидант. Учените са установили, че е много ефективен за ускоряване процеса на възстановяване на кожата. Витамин Е допълва витамин Ц, той е силен антиоксидант и подобрява синтеза на меланин по време на слънчеви бани. Продуктът съдържа и най – силните антиоксидантни минерали в най – добрата им бионалична форма.

Овлажняващ ефект. Как да направите кожата си по – твърда и свежа?

Хиалуроновата киселина помага за овлажняване на сухата кожа от вътрешната страна. Тя може също така да се свърже с водата в дълбоките слоеве на кожата, предотвратявайки прекормената загуба от изпаренията. Кожата ви става гладка и еластична, тя придобива здрав и естествен външен вид.

Кой има нужда от beta – SOLAR?

Всички, които се подлагат на слънчеви лъчи, за да постигнат красив и дълготраен тен.

Начин на употреба : 1 капсула на ден между храненията.КОМЕНТАРИ ЗА ПРОДУКТА

Регистрирайте се или влезте в системата, за да можете да пишете коментари

Текуща промоция

 • 02:00:21
  Whey Protein за хранителни режими
  OstroVit

  Whey Protein

  700 грама, 23 Дози
  4395 лв. 2198 лв. (-50%)
  Купи

  Whey Protein


  Категории: Протеини
  Марка: OstroVit
  Разфасовка: 700 грама, 23 Дози

  OstroVit Whey Proteinе е висококачествена протеинова добавка, подходяща за всеки, който се нуждае от допълнителна доза протеин в хранителния си режим. Съдържа суроватъчен протеин (концентрат), който е допълнен с малтодекстрин, като източник на сложни въглехидрати. Суроватъчният протеин осигурява полезен животински протеин, който съдържа широк профил от аминокиселини, необходими за изграждането н...


Често купувано с:Защо да изберете Fitness1.bg

Безплатна доставка

Абсолютно всички поръчки с наложен платеж над 40 лева са с напълно безплатна доставка без значение населено място или тегло на продуктите до 24 часа.

Подаръци

Като подарък може да изберете измежду над 30 варианти, като най - желаните от тях са Шейкър, Тениска, Фитили, Тренировъчни ръкавици, дори продукти на стойност от над 100 лв.

Консултации

FITNESS1.BG държи много на това да консултира своите клиенти. Именно поради тази причина, вие може да ни намерите нон стоп на някой от нашите телефони, мейл адреси или по Skype.

Beta-SOLAR от Olimp Sport Nutrition

Beta-SOLAR

2190 лв.