Erekton Ultra от Olimp Sport Nutrition

Olimp Sport Nutrition

Erekton Ultra

12345    4/5  (4 гласували)
Категории: Здраве и тонус Подкатегории: Формули за мъже Разфасовка: 30 капсули Съставки на продукта
-15%   31 лв.
2635 лв.
Посочените цени са крайни с включено ДДСNo.: 12857

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Комплексът съдържа активни съставки, които не само увеличават сексуалната активност при мъжете, но и предпазват и регулират половата система. За тези ефекти са отговорни екстрактите от tribulus terrestris(трибулус терестрис), fenugreek(тилчец), maca(мака) и avena sativa(овес). Препаратът е обогатен допълнително с компоненти като: л-аргинин, екстракт от гуарана, цинк и витамин В6. Съдържащите се растителни биоактивни вещества оказват активно влияние за увеличаването на мъжкия хормон (тестостерон), който е отговорен в най-голяма степен за сексуалното желание. Съдържащия се допълнителен цинк се включва в почти всички етапи при производството на тестостерон. В много случаи в резултат на стрес, хормонална недостатъчност, нарушения в нервната система, намалено производство на азотен оксид и др. се получава намалено отделяне от този полов хормон.

Благодарение на съдържащите се в продукта протодиосцини, нивото на тестостерона в организма може да се увеличи с 30%. Както показват изследванията това увеличение не се свързва само с повишена сексуална активност, но и с увеличаване на мускулната маса и намаляване на подкожните мазнини. Протодиосцините потискат образуването на опасния за организма дехидротестостерон (ДХТ), който е отговорен за растежа на простата, акне и косопад. Въпреки, че съединенията в препарата оказват влияние върху повишаването на тестостерона, те не водят до увеличаването му над максимално допустимите физиологични граници. Тяхната употреба не оказва въздействие върху риска от здравословни проблеми, които могат да възникнат в случай на използване на хормонални лекарства. Освен това веществата съдържащи се в препарата могат ефективно да противодействат на неблагоприятните промени на съотношението на хормоните в кръвта и показват положително влияние върху общото здравословно състояние на мъжете.

Препоръчва се за мъже, страдащи от липса на сексуално желание в резултат на повишен стрес, нарушения във функционирането на нервната система, хормонален дисбаланс и др. Също така и на мъже в средна възраст, при които намалява естественото производство на тестостерон. Въпреки, че положителните ефекти на препарата се забелязват още при първите дни, той е създаден за продължителна употреба.

Начин на употреба: 1 капсула 2 пъти дневно 30 минути преди хранене, 30-40 минути преди секс, или по предписание на вашия лекар или сексолог.КОМЕНТАРИ ЗА ПРОДУКТА

Регистрирайте се или влезте в системата, за да можете да пишете коментари


Често купувано с:Защо да изберете Fitness1.bg

Безплатна доставка

Абсолютно всички поръчки с наложен платеж над 40 лева са с напълно безплатна доставка без значение населено място или тегло на продуктите до 24 часа.

Подаръци

Като подарък може да изберете измежду над 30 варианти, като най - желаните от тях са Шейкър, Тениска, Фитили, Тренировъчни ръкавици, дори продукти на стойност от над 100 лв.

Консултации

FITNESS1.BG държи много на това да консултира своите клиенти. Именно поради тази причина, вие може да ни намерите нон стоп на някой от нашите телефони, мейл адреси или по Skype.

Erekton Ultra от Olimp Sport Nutrition

Erekton Ultra

Категории: Здраве и тонус
Подкатегории: Формули за мъже    Марка: Olimp Sport Nutrition    Разфасовка: 30 капсули
31 лв.
2635 лв.

Вземете Вашата VIP карта и ползвайте отстъпки за всички предлагани продукти!

Цена с VIP карта:
26.35 лв.
24.8 лв.