Enzymes от PEAK

PEAK

Enzymes

12345    4.2/5  (6 гласували)
Категории: Здраве и тонус Подкатегории: Ензими Разфасовка: 120 капсули Съставки на продукта
32 лв.
Посочените цени са крайни с включено ДДСNo.: 12751

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

ENZYMES - ензимите играят важна роля в психология на храненето, респ. обмяната на веществата. Съдържащите се протеази (храносмилателните ензими на протеина) както и bromelain и papain, спомагат за по-добрата асимилация на „чуждия”, т.е. приетия с храната и хранителните добавки протеин, разграждайки го до свободни аминокиселини и пептиди, съотв. стимулирайки мускулния растеж. В хуманната медицина, ензимите успешно се използват в борбата с рака и защитата на организма от възпаления.

Добавеният екстракт от spirulina и джинджифил, наред с мултифункционалната си ефикасност при най-различни процеси в обмяната на веществата, са известни най-вече с това, че стимулират по съвсем естествен път функцията на червата, респ. храносмилането.

Начин на употреба : Glutafusion - 5 капсули дневно с течност. Enzymes - 3 капсули дневно с вода, преди или с протеиновите хранения. Примането му на празен стомах подобрява въздействието на продукта.КОМЕНТАРИ ЗА ПРОДУКТА

Регистрирайте се или влезте в системата, за да можете да пишете коментари

Текуща промоция

 • 20:24:38
  Whey Protein за хранителни режими
  OstroVit

  Whey Protein

  700 грама, 23 Дози
  4395 лв. 2198 лв. (-50%)
  Купи

  Whey Protein


  Категории: Протеини
  Марка: OstroVit
  Разфасовка: 700 грама, 23 Дози

  OstroVit Whey Proteinе е висококачествена протеинова добавка, подходяща за всеки, който се нуждае от допълнителна доза протеин в хранителния си режим. Съдържа суроватъчен протеин (концентрат), който е допълнен с малтодекстрин, като източник на сложни въглехидрати. Суроватъчният протеин осигурява полезен животински протеин, който съдържа широк профил от аминокиселини, необходими за изграждането н...


Съчетайте този продукт с

Защо да изберете Fitness1.bg

Безплатна доставка

Абсолютно всички поръчки с наложен платеж над 40 лева са с напълно безплатна доставка без значение населено място или тегло на продуктите до 24 часа.

Подаръци

Като подарък може да изберете измежду над 30 варианти, като най - желаните от тях са Шейкър, Тениска, Фитили, Тренировъчни ръкавици, дори продукти на стойност от над 100 лв.

Консултации

FITNESS1.BG държи много на това да консултира своите клиенти. Именно поради тази причина, вие може да ни намерите нон стоп на някой от нашите телефони, мейл адреси или по Skype.

Enzymes от PEAK

Enzymes

Категории: Здраве и тонус
Подкатегории: Ензими    Марка: PEAK    Разфасовка: 120 капсули
32 лв.