5-HTP 100 mg от Primaforce

Primaforce

5-HTP 100 mg

12345    3.5/5  (17 гласували)
44 лв.
Посочените цени са крайни с включено ДДС


No.: 10147

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

5-HTP или 5-хидрокситрипотфан е естествен прекурсор на невромедиатора серотонин. Серотонинът играе съществена роля в регулирането на настроението, апетита, телесната температура и секрецията на различни хормони. Използващите 5-HTP свиделтелстват за:

➡ подобрение в настроението си
➡ намален апетит, който води до намаляване на телесното тегло
➡ спокоен сън.

Начин на употреба: Като хранителна добавка, вземайте по 1 капсула преди лягане на празен стомах. Не надвишавайте дозата от 200 мг дневно.
КОМЕНТАРИ ЗА ПРОДУКТА

Калин Георгиев
Калин Георгиев
28 Февруари 2015

Ползва съм продукта ,но на NOW и определено работи.Специално на тази фирма съм им пил аакг-то и е добре.Мисля да пробвам и този продукт.
Регистрирайте се или влезте в системата, за да можете да пишете коментари


Съчетайте този продукт с

 • Melatonin 3 mg

  Melatonin 3 mg за хранителни режими
  17 лв.

  Melatonin 3 mg


  Категории: Здраве и тонус
  Марка: NOW Foods
  Разфасовка: 60 капсули, 60 Дози

  ➡ Възстановява биологичния часовник ➡ Подобряване на съня ➡ Премахване на нощните събуждания ➡ Стимулиране на имунитета ➡ 60 капсули Човешкият живот се подчинява на определен биологичен ритъм, чрез който се осъществява прецизно регулиране на работата на различните органи и системи. В сложната систе...

Защо да изберете Fitness1.bg

Безплатна доставка

Абсолютно всички поръчки с наложен платеж над 30 лева са с напълно безплатна доставка без значение населено място или тегло на продуктите до 24 часа.

Подаръци

Като подарък може да изберете измежду над 30 варианти, като най - желаните от тях са Шейкър, Тениска, Фитили, Тренировъчни ръкавици, дори продукти на стойност от над 100 лв.

Консултации

FITNESS1.BG държи много на това да консултира своите клиенти. Именно поради тази причина, вие може да ни намерите нон стоп на някой от нашите телефони, мейл адреси или по Skype.

Най-добрите цени

Най-добрите цени може да намерите само на FITNESS1.BG. Всяка цена е формулирана на базата на цени на други сайтове, което ви гарантира най - добрата цена онлайн или във физически магазин.

5-HTP 100 mg от Primaforce

5-HTP 100 mg

Категории: Здраве и тонус
Подкатегории: 5-HTP / 5-Хидрокситриптофан, В подкрепа на съня, Тонус и настроение    Марка: Primaforce    Разфасовка: 120 капсули, 120 Дози
44 лв.