Pro Liver от Primaforce

Primaforce

Pro Liver

12345    4.5/5  (2 гласували)
Категории: Здраве и тонус Подкатегории: Здраве за черния дроб Разфасовка: 90 капсули Съставки на продукта
38 лв.
Посочените цени са крайни с включено ДДС


No.: 10161

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

От PRO LIVER може да очаквате:

     Подобряване на цялостното здравословно състояние
     Поддръжка на чернодробните ензими
     Премахване на токсините
     Неделима част от PCT

За да бъде един сериозно трениращ в оптимална форма, той трябва непрекъснато да захранва организма си с хранителни вещества. Това се постига с балансирано хранене през целия ден, но също така и с приемането на допълнителни хранителни добавки от спортиста. И въпреки всичко това, човешкия организъм има нужда от една доъплинтелна подкрепа за да може да усвои и да си подпомогне правилното функциониране на жизненоважните органи (например черният дроб).

С допълнителното приемани на PRO LIVER, който съдържа доказала се комбинация и перфектно дозирана от най-популярните за този случай съставки N-Acetyl-Cysteine и Milk Thistle (Silymarin) активно трениращият подпомага черния си дроб с допълнителното “натоварване” от голямото количество храна и добавки, които се приемат и подпомага правилното му и пълноценно функциониране.

Какво се съдържа в PRO LIVER?

N-Acetyl-Cysteine е дериват на аминокиселината Цистеин. Тъй като способства за производството на ензима глутатион (един от мощните антиоксиданти), тя играе съществена роля в процеса на детоксификация на черния дроб.

Silymarin е флавоноид, който се съдържа в билката Магарешки бодил. Подпомага функцията на черния дроб, а също така оказва мощна антиоксидантна защита.

PRO LIVER е за всеки един от вас, който е сериозно трениращ, храни се стабилно и употребява големи количества хранителни добавки. Той е също така особено полезен за тези, които употребяват ОРАЛНИ хормонални продукти, които са метилирани или алкилирани и допълнително товарят черния дроб. Желателно е след всеки хормонален цикъл с орални продукти, PRO LIVER да бъде част от вашата PCT.

Начин на употреба: Взимайте по 1-2 капсули три пъти на ден с храна. Ако приключвате хормонален цикъл, желателно е да добавите PRO LIVER към вашата PCT (заедно с другите специализирани за това продукти).КОМЕНТАРИ ЗА ПРОДУКТА

Регистрирайте се или влезте в системата, за да можете да пишете коментари


Защо да изберете Fitness1.bg

Безплатна доставка

Абсолютно всички поръчки с наложен платеж над 30 лева са с напълно безплатна доставка без значение населено място или тегло на продуктите до 24 часа.

Подаръци

Като подарък може да изберете измежду над 30 варианти, като най - желаните от тях са Шейкър, Тениска, Фитили, Тренировъчни ръкавици, дори продукти на стойност от над 100 лв.

Консултации

FITNESS1.BG държи много на това да консултира своите клиенти. Именно поради тази причина, вие може да ни намерите нон стоп на някой от нашите телефони, мейл адреси или по Skype.

Най-добрите цени

Най-добрите цени може да намерите само на FITNESS1.BG. Всяка цена е формулирана на базата на цени на други сайтове, което ви гарантира най - добрата цена онлайн или във физически магазин.

Pro Liver от Primaforce

Pro Liver

Категории: Здраве и тонус
Подкатегории: Здраве за черния дроб    Марка: Primaforce    Разфасовка: 90 капсули
38 лв.