Mental Focus от SCITEC Nutrition

SCITEC Nutrition

Mental Focus

12345    4.7/5  (7 гласували)
Категории: Здраве и тонус Подкатегории: В подкрепа на мисловната дейност Разфасовка: 90 капсули Съставки на продукта
-15%   34 лв.
2890 лв.
Посочените цени са крайни с включено ДДСNo.: 11142

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

➡ Подобрява концентрацията и менталния фокус!
➡ Повишава тренировъчната издръжливост и толеранса към болката!
➡ Възпрепятства изчерпването на невротрансмитерите!
➡ Намаля мускулната болезненост!
➡ Доставя прецизна доза кофеин!

Ацетил Л-карнитинът представлява ацетилна форма на Л-карнитин, която може лесно да преминава през кръвно-мозъчната бариера и да предизвика чрез поредица механизми повишаване в стойностите на невротрансмитерите допамин и ацетилхолин, както и да предотвратява спадовете в нивата на тестостерона след тренировка.

Ацетил Л-карнитинът подобрява мозъчната дейността, усилва паметта и концентрацията. Не на последно място, ацетил L-карнитинът има и много силно анти-катаболно действие.

Тирозинът е аминокиселина със силно енергетизиращо и анти-катаболно действие. Тирозинът е известен и като директен прекурсор на невротрансмитерите на допамина – норепинефрин и епинефрин. Всяко сериозно физическо натоварване – например тренировка или тежка физическа работа, понижава стойностите на невротрансмитерите, което донякъде е причина за претренираността и умората.

Тирозинът може да възстанови оптималните стойностите на невротрансмитерите, което се изразява в незабавно подобрение на настроението и тренировъчните постижения.

Малко известен факт е, че чистият кофеин е отговорен за ефекта, който всеки очаква от чашата топло кафе. Кафето обаче съдържа стотици фитохимикали, някои от които дори блокират положителния ефект на кофеина. Чистият кофеин, приеман в оптимални дози, значително повишава издръжливостта, като намаля болката и умората в мускулите. Кофеинът е също ефективен стимулант на централната нервна система, който подобрява концентрацията и менталния фокус, а така също и повишава значително метаболитния ритъм.

Начин на употреба : Приемайте 2-3 капсули 30-60 мин преди тренировка или преди работа, изискваща повишено внимание и концентрация.

Внимание : Преди употреба е желателно да се консултирате с лекар или диетолог. Да се съхранява на сухо и хладно място, далеч от слънчева светлина! Да се пази от деца! Да не се превишава препоръчаната дневна доза! Да не се използва като заместител на разнообразното хранене!КОМЕНТАРИ ЗА ПРОДУКТА

Vita
Vita
18 Декември 2012

Консултант ще има ли проблем ако се приема от 14 годишен моля за отговор

Поздрави! :)
Регистрирайте се или влезте в системата, за да можете да пишете коментари


Защо да изберете Fitness1.bg

Безплатна доставка

Абсолютно всички поръчки с наложен платеж над 40 лева са с напълно безплатна доставка без значение населено място или тегло на продуктите до 24 часа.

Подаръци

Като подарък може да изберете измежду над 30 варианти, като най - желаните от тях са Шейкър, Тениска, Фитили, Тренировъчни ръкавици, дори продукти на стойност от над 100 лв.

Консултации

FITNESS1.BG държи много на това да консултира своите клиенти. Именно поради тази причина, вие може да ни намерите нон стоп на някой от нашите телефони, мейл адреси или по Skype.

Mental Focus от SCITEC Nutrition

Mental Focus

Категории: Здраве и тонус
Подкатегории: В подкрепа на мисловната дейност    Марка: SCITEC Nutrition    Разфасовка: 90 капсули
34 лв.
2890 лв.