Multiple Fibre Formula от Solgar

Solgar

Multiple Fibre Formula

12345    5/5  (1 гласували)
Категории: Здраве и тонус Подкатегории: Фибри Разфасовка: 120 капсули Съставки на продукта
4395 лв.
Посочените цени са крайни с включено ДДС


No.: 12378

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Предназначение: Този продукт осигурява растителни влакна (фибри) на човешкия организъм, които подпомагат: борбата с констипация (запек) и диария; функцията и очистването/детоксикацията на червата; намаляването на повишените нива на холестерола в кръвта.

Те осигуряват и енергия на черния дроб и дебелото черво.
Фибрите са основен хранителен източник за ,, добрите’’ бактерии (пробиотиците) в стомашно-чревния тракт, които се повлияват неблагоприятно от употреба на антибиотици, неподходяща диета, стрес и някои лекарства, всички водещи до увеличаване на броя на ,, лошите’’ бактерии и нездравословна среда в стомашно-чревния тракт.

Начин на употреба: За възрастни от 2 (две) до 6 (шест) капсули дневно разпределени равномерно през деня, с голяма чаша вода (250 мл.) на гладно, или по указание от лекар.

Продуктът е подходящ и за крайни/строги вегетарианци.
Не съдържа захар, сол, скорбяла/ нишесте, жито/пшеница, мая, царевица,
соя, млечни продукти, консерванти; изкуствени оцветители и овкусители.

Ако сте бременна, кърмите, взимате лекарство/а или имате заболяване, моля консултирайте се с лекар преди употребата на този продукт!КОМЕНТАРИ ЗА ПРОДУКТА

Регистрирайте се или влезте в системата, за да можете да пишете коментари


Защо да изберете Fitness1.bg

Безплатна доставка

Абсолютно всички поръчки с наложен платеж над 30 лева са с напълно безплатна доставка без значение населено място или тегло на продуктите до 24 часа.

Подаръци

Като подарък може да изберете измежду над 30 варианти, като най - желаните от тях са Шейкър, Тениска, Фитили, Тренировъчни ръкавици, дори продукти на стойност от над 100 лв.

Консултации

FITNESS1.BG държи много на това да консултира своите клиенти. Именно поради тази причина, вие може да ни намерите нон стоп на някой от нашите телефони, мейл адреси или по Skype.

Multiple Fibre Formula от Solgar

Multiple Fibre Formula

Категории: Здраве и тонус
Подкатегории: Фибри    Марка: Solgar    Разфасовка: 120 капсули
4395 лв.