Nutri-Nano CO-Q10 от Solgar

Solgar

Nutri-Nano CO-Q10

12345    5/5  (2 гласували)
9495 лв.
Посочените цени са крайни с включено ДДС


No.: 12390

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Предназначение:
Коензим Кю-10 е необходим във всяка клетка от човешкият организъм (най-вече в сърцето) за образуването на енергия.
Нужен е за метаболизма на мастните киселини в клетъчните митохондрии.

Коензим Кю-10 улеснява преобразуването на складираните мазнини в АТР (аденозин трифосфат), за да бъдат изгорени като източник на енергия.

Той е и мощен антиоксидант и има особен афинитет за защита на мазнините (особено тези в клетъчните мембрани) от вредното въздействие на свободните радикали.
Коензим Кю-10 подобрява транспорта на кислород.

Начин на употреба: За възрастни по 1 (една) капсула дневно по време на хранене или по указание от лекар.

*Нутри Нано е патентована нано технология, която трансформира мастно разтворимите хранителни вещества в такива, които са разтворими и във вода и в мазнини и се наричат амфифилни вещества. Това става чрез обгръщането на мастно разтворимите хранителни вещества с водно разтворима обвивка с нано размер
(1 нано метър = 0,000 000 001 метър) като се образува мицел.
Нормално мастно разтворимите храни като Коензим Кю-10 се абсорбират като всички мазнини чрез емулсификация от жлъчните соли последвана от мицелизация, при която мазнините се обгръщат от водно разтворима обвивка позволяваща те да бъдат на местата за усвояване в храносмилателния тракт.
Традиционните Коензим Кю-10 хранителни добавки са във вид на суспензии на мастна основа в капсули или прах в капсули, като и двата вида осигуряват Коензим Кю-10 с големи размери на частиците, които имат ниска разтворимост и оттам ниска бионаличност.
Нутри Нано Коензим Кю-10 има молекули в мицели, които не се нуждаят от емулгиране и мицелиране в организма и осигурява ефикасни количества от Коензим Кю-10 в местата от тънките черва за усвояване.

Продуктът не съдържа захар, сол, скорбяла/нишесте, жито/пшеница, мая, царевица, млечни продукти;
изкуствени консерванти, оцветители и овкусители.

Ако сте бременна, кърмите, взимате лекарство/а или имате заболяване, моля консултирайте се с лекар преди употребата на този продукт!КОМЕНТАРИ ЗА ПРОДУКТА

Регистрирайте се или влезте в системата, за да можете да пишете коментари


Защо да изберете Fitness1.bg

Безплатна доставка

Абсолютно всички поръчки с наложен платеж над 40 лева са с напълно безплатна доставка без значение населено място или тегло на продуктите до 24 часа.

Подаръци

Като подарък може да изберете измежду над 30 варианти, като най - желаните от тях са Шейкър, Тениска, Фитили, Тренировъчни ръкавици, дори продукти на стойност от над 100 лв.

Консултации

FITNESS1.BG държи много на това да консултира своите клиенти. Именно поради тази причина, вие може да ни намерите нон стоп на някой от нашите телефони, мейл адреси или по Skype.

Nutri-Nano CO-Q10 от Solgar

Nutri-Nano CO-Q10

Подкатегории: Коензим Q10, В подкрепа на сърцето    Марка: Solgar    Разфасовка: 50 Гел капсули
9495 лв.

Вземете Вашата VIP карта и ползвайте отстъпки за всички предлагани продукти!

Цена с VIP карта:
94.95 лв.
83.65 лв.