Animal PM от Universal Animal, Universal Nutrition

Universal Animal

Animal PM

12345    4.3/5  (17 гласували)
Категории: Здраве и тонус Подкатегории: В подкрепа на съня Разфасовка: 30 Пакета Съставки на продукта
-17%   90 лв.
7490 лв.
Посочените цени са крайни с включено ДДС


No.: 10343

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Анимал ПМ: почивка, възстановяване, растеж!

Почивка и възстановяване ... Почивка и възстановяване … Почивка и възстановяване. Да, ние всички трябва да се възстановим, да се стимулираме отново, да лекуваме ума и тялото. Проблема е, че прекалено много от нас гледат на Почивка и възстановяването като лукс. Колко от нас пропускат почивките си , за да наваксат за работата? Колко от нас остават на работа след работно време ден след ден? Почивката и възстановяването е може би единственият най-много пренебрегван елемент от повечето хора. Но без тях, ти си свършен. Сериозното обучение или работа ви оставя изтощени и без сила.

Вие изморявате мускулите в залата, разкъсвате ги докато тренирате и ги изграждате обратно само когато почивате, когато дадете на вашето тяло малко „почивка и възстановяване”. Няма по-добро време за възстановяване от съня. Сериозните и знаещи фитнес ентусиасти знаят, че времето на спане е равно на времето за възстановяване.

Както всички знаем ние сме работоспособни толкова, колкото ние можем да се възстановим. Храненето играе съществена роля за ускоряването на възстановяването разбира се. Но със желязото и токсичната среда, която ни заобикаля в този луд свят, храненето отива толкова далеч. И така, какво ви липсва?. Лесно ... сън.

Ако не можете да спите и не предприемете мерки относно това вие никога няма да построите физиката, която желаете. Можете да тренирате като маниак, но растежа става извън салона. С най-натоварените графици на работа, семейство, обучение и пътуване-първото нещо, което хвърляте на страна е достатъчното сън. И без адекватна почивка и възстановяване, вие няма да достигнете пълния си потенциал.

Малцина от нас живеят в един перфектен свят, водейки здравословен живот и достатъчна почивка, които са предпоставка за оптимизиране на растежа ни като културисти. Нашите ресурси, независимо дали са парични или почасови, са ограничени. За най-натоварените сред нас, ние трябва да управляваме времето в което всички неща ще са най-добрия резултат за нашата работа и положен труд.

Такъв е случаят, когато става дума за мускулното възстановяване. Ако всички ние можем да успеем да спим около шест часа сън, то това трябва да бъдат най-добрите шест часа до колкото това е възможно. Ако количеството, което не винаги може да бъде в рамките на определеното, стремежа ни за качеството на съня трябва да поеме още по-голямо значение.

Това е в стремежа за оптимизиране на почивката за насърчаване на максимално възстановяване, което нашите изследователи решиха да се разкрият пред вас, търсене на най-хардкор продукта. Какво изобретихме? Най-пълното и идеално място за възстановяване като добавка към съня, за да го направи максимално извличащ възстановяването, то това е нашият нов продукт Анимал ПМ.

Спете по-дълбоко и по-спокойно и отпуснато състояние. станете по-ефективни във вашата почивка и увеличете възстановяването. Всичко това за специално за активни спортисти и културисти. Анимал ПМ е създаден с едно намерение: да подкрепи процеса на възстановяване през нощта чрез създаване на по-спокоен сън и анаболна околна среда, в която изморените органи на активните спортисти могат да си починат и да се възстановят.

Предимства:

➡ Икономични подобрители
➡ Специални билки за добра почивка
➡ Възстановителни агенти
➡ Подкрепят имунната система
➡ Бустери на хормона на растежа
➡ ИССС

Анимал ПМ е пълна и цялостна добавка за сериозни културисти и само сериозни културисти. А една опаковка от Анимал ПМ осигурява комбинация от съставки, които подкрепят хормона на растежа (GH), насърчават имунната функция, агенти за възстановяване, анаболни аминокиселини и стимулатори на съня и почивката ви. Анимал ПМ ви помага да извлечете максимума от вашия сън и по този начин , помага на тялото ви да предяви най-голямо възстановяване на мускулите ви.

Формулата на Анимал ПМ за възстановяването и добрият сън започва с цели три грама HGH (хормон на растежа) организатори предназначени да подкрепят освобождаването на ултра-анаболен хормон по време на сън. С ГАМК и алфа-GPC, както и растеж и стимулиране на аминокиселините аргинин AKG, орнитин и L-триптофан, Анимал ПМ е физическа GH(хормоно растежна)-производствена матрица, която е неговият регенериращ и работещ за изграждане на мускулите фактор, докато тялото ви е в състояние на покой.

"Комплекс за възстановяване на имунната система" е съчетание от свободна форма аминокиселини и ценени патентовани съставки, които подпомагат поддържането повишен анаболизъм, насърчаване на белтъчния синтез и оказва подкрепа на имунната функция, тъй като опасностите от усилените тренировки и живота в реалния свят оставя вашата имунна система и централната нервна система в състояние на постоянна атака.

"Комплекс за възстановяване на имунната система" е укрепено още повече от вида на авангардни, патентовани съставки, които са включени в нашият продукт. Две такива съставки на Анимал ПМ са Humanofort и Immunolin. Humanofort зародишна матрица е пептид, който насърчава безброй фактори на растежа и е отговорен за растежа на новата тъкан, като например IGF-1 и IGF-2 .* Immunolin, от друга страна, е имуноглобулин екстракт от едър рогат добитък, богат на силни растежни фактори. Тези две нововъведени съединения служат като "плюс” на Анимал ПМ формулата.

Накрая нашият нов комплекс „сън и отдих” може да разграничи напълно Анимал ПМ от другите общи или възстановителни на съня или почивката продукти на пазара. Този комплекс е предназначен да ви помогне и улесни в полза на дълбок и спокоен сън, докато анаболните растежни фактори от предходните два комплекса са направили своите жизнени възстановителните предназначения.

Анимал ПМ също доставя смес от тествани природни елементи като корен от дилянка, лайка и хмел. Тези три след това се обогатяват с L-допа (от Mucuna Pruriens) и L-theanine. Тези съставки са подкрепени и от комбинацията от минералите цинк и магнезий. Проектиран не само да допринесе за по-здрав сън, но и за насърчаване производството на потенциално анаболения хормон, Анимал ПМ също компенсира минералния дефицит в тялото ви.

Анимал ПМ е най-пълния сънно възстановителен на продукта на пазара и е единствен пригоден специално за уникалните нужди на всички хора. Това не е продукт за почивка. Това не е сънотворно. Той не е анти-катаболна добавка. Това не е бустер на хормона на растежа (GH). Той не е добавка за подкрепа на имунната система. Това не е възстановителен продукт. Анимал ПМ е всички тези продукти, ефикасно дозирани и увити в една удобна, предварително дозирана опаковка. Това е пълна, сериозна подкрепа за съня специално за спортисти.

Мислете си за анимал ПМ като почивка и възстановяване в една малка кутийка.

Начин на употреба : Като хранителна добавка, вземете 1 опаковка (пакетче) 30-45 минути преди лягане. За максимални резултати приемайте на празен стомах. Ако използвате вечерен прием на протеин, изпийте анимал ПМ около 30 минути след протеиновия шейк.Този продукт може да се използва със всеки друг от серията анимал, включително ПАК, ФЛЕКС, ОМЕГА и други като СТАК или ТЕСТ.КОМЕНТАРИ ЗА ПРОДУКТА

Регистрирайте се или влезте в системата, за да можете да пишете коментари

Текуща промоция

 • 28:42:05
  Mass It за хранителни режими
  OstroVit

  Mass It

  1000 грама
  1845 лв. 923 лв. (-50%)
  Купи

  Mass It


  Категории: Качване на тегло
  Марка: OstroVit
  Разфасовка: 1000 грама

  OstroVit MassIT e отличен гейнър за мускулна маса. Продуктите от серията "Mass" са насочени както към начинаещи, така и към средно напреднали атлети, тъй като представляват лесно смилаеми хранителни добавки, които подобряват работоспособността и увеличават мускулния растеж. OstroVit MassIT съдържа комбинация от бързо и бавно действащи въглехидрати в правилно съотношение. Този високока...


Често купувано с:

 • Animal Pak

  Animal Pak за хранителни режими
  75 лв. 6150 лв.

  Animal Pak


  Категории: Мултивитамини, Продукти с максимална отстъпка
  Марка: Universal Animal
  Разфасовка: 44 Пакета, 44 Дози

  Номер 1 продаващ се тренировъчен продукт в света през последните 17 години. Това работи. Първоначално. Последния път. Всеки път. Природата, с цялата си изобретателност, е разработила човешкото тяло като машина на окончателното представяне. Работата е там, че от зората на човечеството нашите тела са...
 • Animal Flex

  Animal Flex за хранителни режими
  70 лв. 57 лв.

  Animal Flex


  Категории: За стави и сухожилия, Продукти с максимална отстъпка
  Марка: Universal Animal
  Разфасовка: 44 Пакета, 44 Дози

  Номер 1 продукт в света за стави и сухожилия за годините 2006, 2007, 2008 и 2009-та. Animal Flex е продукт, специално създаден за ставите и сухожилията на трениращите. Предпазва тези части на тялото, които са най-уязвими при големи натоварвания, а именно ставите и сухожилията. Създаден е специал...
 • Animal M-Stak

  Animal M-Stak за хранителни режими
  85 лв. 7190 лв.

  Animal M-Stak


  Категории: Продукти с максимална отстъпка, Хардкор продукти
  Марка: Universal Animal
  Разфасовка: 21 Пакета, 21 Дози

  Това е продължението на Animal Stack - доста добре познатият суплемент от близкото минало. Той беше забранен заради свойте анаболни съставки, които влияеха върху потентността. Днешния Stack е освободен от ефедрин и прохормони. Animal M-Stack е анаболен клинично тестван препарат за протеинов синтез,...


Защо да изберете Fitness1.bg

Безплатна доставка

Абсолютно всички поръчки с наложен платеж над 30 лева са с напълно безплатна доставка без значение населено място или тегло на продуктите до 24 часа.

Подаръци

Като подарък може да изберете измежду над 30 варианти, като най - желаните от тях са Шейкър, Тениска, Фитили, Тренировъчни ръкавици, дори продукти на стойност от над 100 лв.

Консултации

FITNESS1.BG държи много на това да консултира своите клиенти. Именно поради тази причина, вие може да ни намерите нон стоп на някой от нашите телефони, мейл адреси или по Skype.

Най-добрите цени

Най-добрите цени може да намерите само на FITNESS1.BG. Всяка цена е формулирана на базата на цени на други сайтове, което ви гарантира най - добрата цена онлайн или във физически магазин.

Animal PM от Universal Animal, Universal Nutrition

Animal PM

Категории: Здраве и тонус
Подкатегории: В подкрепа на съня    Марка: Universal Animal, Universal Nutrition    Разфасовка: 30 Пакета
90 лв.
7490 лв.

Вземете Вашата VIP карта и ползвайте отстъпки за всички предлагани продукти!

Цена с VIP карта:
74.9 лв.
70.48 лв.