Lean Xtreme от Driven Sports

Driven Sports

Lean Xtreme

12345    4.4/5  (37 гласували)
Категории: Изгаряне на мазнини Подкатегории: Липотропни фетбърнъри Разфасовка: 90 капсули Съставки на продукта
-20%   84 лв.
6720 лв.
Посочените цени са крайни с включено ДДС


No.: 10072

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Хранителната добавка Lean Xtreme използва много начини за да ви отърве от мазнините - намаляне нивата на кортизола ( хормона на стреса ), поддържа мускулите живи и оптимизира имунната система на тялото за да създаде идеалната среда за сваляне на килограми.

Lean Xtreme използва 7-OH™, Phosphatidylserine and 5-AT™ за да контролира кортизола.

Lean Xtreme съдържа и Форсколин - Koleus forskohlii е билка съдържаща активната съставка форсколин, който активира хормона, който разгражда мастните депа. Стимулира също така продукцията на хормоните на щитовидната жлеза, което идва в подкрепата на по-бързото изгаряне на мазнините. Форсколина има ефкт подобен на този от комбинацията от ефедрин и кофеин, тъй като действа по същия биохимичен механизъм. Предпазва мускулната маса, докато изгарят мазнини, поради което се оказва най-сериозния заместител на ефедрина при културистите.

Високо съдържание на Green Tea Extract (EGCG) също така е добавено в формулата на Lean Xtreme заради неговите възможности да ускорява изгарянето на мазнини и да предпазва от загуба на мускулната маса.

Благодарение на използваната от DS формула Extended Release technology™, Lean Xtreme постепенно разгражда нутриентите за да се осъществява постоянен контрол върху кортизола и изгарянето на мазнините.DRIVEN SPORTS - Хранителни добавки от ново поколение!


Когато сте на диета, тялото ви се бори да задържи все повече мазнини, колкото може, което прави свалянето на точно тези мазнини доста трудно. От друга страна пък, докато качвате, тялото ви е повече от щастливо и се опитва да качва все повече и повече мазнини. Lean Xtreme e готов да ви помогне и в двата случая, той действа и когато искате да качвате чисто, без да имате нужда след това от цикъл за изчистване и от другата страна, е един от най - популярните фет-бърнари излизали някога на бял свят.

Начин на употреба : 3 пъто по 1 капула дневно. За най - добри резултати, 1 капсула непосредствено след ставане, 1 капсула 4 часа по - късно и 1 капсула преди лягане.

Може да се комбинира с Adrenalean.КОМЕНТАРИ ЗА ПРОДУКТА

Joro
Joro
17 Май

Наличен ли е продуктът?
Hristo
Hristo
30 Май 2014

Приемът му заедно с аминокиселини ще доведе ли до намаляване на резултатите и въобще с какво не бива да се комбинира LeanXtreme?
Консултант
Консултант
27 Февруари 2014

Да, имаме го в наличност.
Riper
Riper
27 Февруари 2014

Има ли го продукта в наличност ?
Xitap
Xitap
13 Февруари 2014

Сменете етикета, 7-OH вече го няма и има малки промени.
skotis
skotis
12 Септември 2013

Не, точно обратното.
Ani
Ani
10 Декември 2012

Възможно ли е да се отраэи негативно на хора с намалена функция на щитовидната жлеэа?
Rocky
Rocky
19 Юни 2012

Със какво ще ми препоръчате да го комбинирам,защото адреналине който е препоръчан не е в наличност от доста време!
Регистрирайте се или влезте в системата, за да можете да пишете коментари


Често купувано с:Защо да изберете Fitness1.bg

Безплатна доставка

Абсолютно всички поръчки с наложен платеж над 40 лева са с напълно безплатна доставка без значение населено място или тегло на продуктите до 24 часа.

Подаръци

Като подарък може да изберете измежду над 30 варианти, като най - желаните от тях са Шейкър, Тениска, Фитили, Тренировъчни ръкавици, дори продукти на стойност от над 100 лв.

Консултации

FITNESS1.BG държи много на това да консултира своите клиенти. Именно поради тази причина, вие може да ни намерите нон стоп на някой от нашите телефони, мейл адреси или по Skype.

Lean Xtreme от Driven Sports

Lean Xtreme

Подкатегории: Липотропни фетбърнъри    Марка: Driven Sports    Разфасовка: 90 капсули
84 лв.
6720 лв.

Вземете Вашата VIP карта и ползвайте отстъпки за всички предлагани продукти!

Цена с VIP карта:
67.2 лв.
63.24 лв.