CLA от Dymatize

Dymatize

CLA

12345    3.8/5  (5 гласували)
Категории: Изгаряне на мазнини, Продукти с максимална отстъпка Подкатегории: CLA Разфасовка: 90 Гел капсули, 90 Дози Съставки на продукта
-32%   59 лв.
3999 лв.
Посочените цени са крайни с включено ДДС


No.: 10945

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Свързаната линолеична киселина на Dymatize (CLA) съдържа удивителните 1,000 mg Tonalin® на капсула.

Доказано е с клинични изследвания и лабораторни тестове, че CLA има важна роля при намаляване на телесната мазнина и увеличаване на мускулния тонус. CLA е открит през 1978г от Michael W. Pariza в университета Уисконсин при търсене на мутагенни формации в месото по време на готвене.

За CLA е доказано, че има отношение към изграждането на мускула, намаляването на телесната мазнина и води до оптимална клетъчна среда за подобрено здраве. CLA естествено са съдържа в храни като мляко, сирене, говеждо и агнешко, както и много обработени храни.

Поемането на достатъчно CLA от диетата за предпочитани резултати, би изисквало значително поемане на тези видове храни. Това е не само непрактично, но би имало сериозен негативен ефект върху метаболиза, поради високото съдържание на калории. CLA на Dymatize заслужава да се купи.КОМЕНТАРИ ЗА ПРОДУКТА

Регистрирайте се или влезте в системата, за да можете да пишете коментари


Защо да изберете Fitness1.bg

Безплатна доставка

Абсолютно всички поръчки с наложен платеж над 30 лева са с напълно безплатна доставка без значение населено място или тегло на продуктите до 24 часа.

Подаръци

Като подарък може да изберете измежду над 30 варианти, като най - желаните от тях са Шейкър, Тениска, Фитили, Тренировъчни ръкавици, дори продукти на стойност от над 100 лв.

Консултации

FITNESS1.BG държи много на това да консултира своите клиенти. Именно поради тази причина, вие може да ни намерите нон стоп на някой от нашите телефони, мейл адреси или по Skype.

Най-добрите цени

Най-добрите цени може да намерите само на FITNESS1.BG. Всяка цена е формулирана на базата на цени на други сайтове, което ви гарантира най - добрата цена онлайн или във физически магазин.

CLA от Dymatize

CLA

Подкатегории: CLA    Марка: Dymatize    Разфасовка: 90 Гел капсули, 90 Дози
59 лв.
3999 лв.