Dyma-Burn Xtreme от Dymatize

Dymatize

Dyma-Burn Xtreme

12345    4.5/5  (11 гласували)
Категории: Изгаряне на мазнини Подкатегории: Термогенни фетбърнъри Разфасовка: 120 капсули Съставки на продукта
-35%   86 лв.
56 лв.
Посочените цени са крайни с включено ДДС
No.: 10943

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Dyma-Burn Xtreme е мощен термогенен продукт, създаден чрез модерна EPX 200™ формула за изгаряне на мазнините, която ти осигурява максимум енергия и сила по време на тренировка. С Dyma-Burn Xtreme можеш да контролираш апетита, да изгориш мазнините по ефективен и здраволсовен начин и да се зарердиш с енергия през целия ден.

➡ Ускорява изгарянето на мазнини
➡ Осигурява контрол върху апетита
➡ Осигурява дълготрайна енергия
➡ Без енергиен срив!

Dyma-Burn Xtreme обединява висококачествени природни съставки и нови научни достижения. Авангардната EPX200™ формула стимулира максимално изгарянето на мазнини, като поддържа високи нива на енергия за продължителен период от време. Благодарение на тритиактивни съставки - малинови кетони, зелен чай и L-карнитин, Dyma-Burn Xtreme ти помага да постигнеш видими резултати в най-кратък срок.


Dyma-Burn Xtreme включва CapsaTONE™ матрица с малинови кетони. Малинови кетони са натурални химични съединения, на които се дължи специфичния аромат на малините. Доказано е, че те оказват влияние върху мастните клетки, като помагат ефективно за изгарянето на излишните мазнини и мастните натрупвания, включително в проблемни области като бедра, паласки, корем и седалище. Малиновите кетони ускоряватметаболизма и оказват естествена подкрепа в борбата с подкожните мазнини.

Зеленият чай има мощен антиоксидантен ефект. Тойзабавя процесите на стареене в клетките и тонизира цялото тяло.

L-карнитин отговаря за транспортирането на мазнините в митохондрите на клетките - , където тесе преобразуват в енергия. По този начин, съставката увеличава изразходването на мазнини за енергия И подпомага здраволсовната загуба на тегло.

Формулата на Dyma-Burn Xtreme съдържа витамин B5, който допълнително стимулира метаболизма. Той е важен елемент в много ензимни реакции, подпомага изграждането на епителната тъкан и влияе върху растежа и цвета на косата. Особено важен е за нормалното функциониране на надбъбречните жлези.

XanaTHIN™, част от формулата на Dyma-Burn Xtreme, включва натурални енергетици, като екстракт от Йерба Мате и Гуарана, а съшо така кофеин.

Dyma-Burn Xtreme осигурява по-добър контрол върху апетита. По-добър контрол означава по-добри резултати! Както при всеки Dymatize продукт, Dyma-Burn Xtreme съдържа само най-чистите, най-висококачествените добавки.

Начин на употреба : Приемайте 1-2 капсули сутрин и 1-2 капсули следобед преди хранене. Не превишавайте дозата от 4 капсули на ден.

Отслабвай с пълна сила с помощта на Dyma-Burn Xtreme от Dymatize!КОМЕНТАРИ ЗА ПРОДУКТА

Регистрирайте се или влезте в системата, за да можете да пишете коментари

Текуща промоцияЗащо да изберете Fitness1.bg

Безплатна доставка

Абсолютно всички поръчки с наложен платеж над 40 лева са с напълно безплатна доставка без значение населено място или тегло на продуктите до 24 часа.

Подаръци

Като подарък може да изберете измежду над 30 варианти, като най - желаните от тях са Шейкър, Тениска, Фитили, Тренировъчни ръкавици, дори продукти на стойност от над 100 лв.

Консултации

FITNESS1.BG държи много на това да консултира своите клиенти. Именно поради тази причина, вие може да ни намерите нон стоп на някой от нашите телефони, мейл адреси или по Skype.

Dyma-Burn Xtreme от Dymatize

Dyma-Burn Xtreme

Подкатегории: Термогенни фетбърнъри    Марка: Dymatize    Разфасовка: 120 капсули
86 лв.
56 лв.

Вземете Вашата VIP карта и ползвайте отстъпки за всички предлагани продукти!

Цена с VIP карта:
56 лв.
52.7 лв.