L-Carnitine Xtreme от Dymatize

Dymatize

L-Carnitine Xtreme

12345    4.5/5  (20 гласували)
-36%   34 лв.
2170 лв.
Посочените цени са крайни с включено ДДСNo.: 10063

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Л-Карнитинът е аминокиселина, която тялото ни произвежда от аминокиселината лизин. Основната функция на Л-карнитина е да служи като "совалка", която пренася мастните киселини с дълга верига през клетъчната мембрана, за да достигнат митохондриите, където служат като "гориво" за енергия, нужна на тялото. Това е необходимо, тъй като мастните киселини трудно могат да преминат тази мембрана, понеже тя е непропусклива. Преминаването става лесно когато молекула на мазнината се свърже с молекула на L-Карнитина.

Предимството на L-карнитина обаче не приключва дотук. След като молекулата мазнина бива изгорена, от нея се получават отпадъчни продукти, тогава карнитина се свързва с тях и ги прекарва обратно през клетъчната стена на клетката. Така действието на L-Карнитинът е двойно веднъж вкарва мазнината в клетката и веднъж извежда ненужните продукти.

Л-Карнитинът на Dymatize е с добавен Витамин Б5.

Дали ще го използвате за здраве за сърцето, за издъжливост, или за отслабване, бъдете сигурно, че получавате качество и ползотворност от Ел-Карнитинът на Dymatize!

Начин на употреба : 1-3 капсули дневно с храната или 40-45 минути преди физическо натоварване.КОМЕНТАРИ ЗА ПРОДУКТА

Силвестър
Силвестър
06 Февруари 2014

sus sigurnost li shte izgora mazninite?
theraven95
theraven95
16 Ноември 2012

Доволни или не ??
kosimerdjanov
kosimerdjanov
21 Февруари 2012

някакви мнения за този продукт ?
kio fitness1
kio fitness1
24 Януари 2012

Каква е разликата от този продукт и Acetyl L-Carnitine пак на тази фирма ?
Регистрирайте се или влезте в системата, за да можете да пишете коментари


Често купувано с:Защо да изберете Fitness1.bg

Безплатна доставка

Абсолютно всички поръчки с наложен платеж над 40 лева са с напълно безплатна доставка без значение населено място или тегло на продуктите до 24 часа.

Подаръци

Като подарък може да изберете измежду над 30 варианти, като най - желаните от тях са Шейкър, Тениска, Фитили, Тренировъчни ръкавици, дори продукти на стойност от над 100 лв.

Консултации

FITNESS1.BG държи много на това да консултира своите клиенти. Именно поради тази причина, вие може да ни намерите нон стоп на някой от нашите телефони, мейл адреси или по Skype.

L-Carnitine Xtreme от Dymatize

L-Carnitine Xtreme

Подкатегории: Л-Карнитин    Марка: Dymatize    Разфасовка: 60 капсули
34 лв.
2170 лв.