Scorch от MAN

MAN

Scorch

12345    4.7/5  (18 гласували)
Категории: Изгаряне на мазнини Подкатегории: Термогенни фетбърнъри Разфасовка: 168 капсули Съставки на продукта
-20%   85 лв.
68 лв.
Посочените цени са крайни с включено ДДС


No.: 10243

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Открийте стоманата!

Даваме ви невероятна енергия без странични ефекти!


Независимо дали сте с наднормено тегло или просто искате да свалите няколко килца, то сексапилът, който искате да притежавате, може да бъде реалност благодарение на супер формулата на Scorch. Scorch съчетава най-важните и ефективни съставки, които го правят най-успешния продукт за сваляне на ненужните мазнини.

Ако наистина искате да имате тяло като скала, готови сте да откриете стоманата, искате сексапил, то тогава го постигнете със Scorch!

Ето това е Scorch:

➡ Съдържа съставки, които ви помагат да свалите мазнините- кетони от малина, екстракт от зален чай, еводиамин, синефрин, кафеин и други
➡ Забързва метаболизма, за да изгаряте мазнините възможно най-бързо
➡ Дава ви чиста енергия без странични ефекти
➡ Контролира апетита
➡ Подобрява настроението и фокуса
➡ Помага да не се дехидратирате
➡ Помага ви да запазите чистата мускулна маса
➡ Съчетава се страхотно с Vaporize, с който постигат феноменален ефект при изгаряне на мазнините!

По-близък поглед към Scorch:

Кетони от малина - съединения в малината, които придават тяхната характерна плодова миризма. Новите изследвания показват, че кетоните от малина имат свойството да помагат за загубване на излишните мазнини. Те работят перфектно в синхрон с другите съставки в Scorch за постигане на максимален положителен ефект.

Докато например екстракта от пипер, който може да предизвика стомашно-чревен дистрес, то с кетоните от малина няма нежелани реакции. Техният ефект се дължи на това, че помагат при движението на хормонално чувствителната липаза от клетките директно към мастните депа.

ФЕА (фенилетиламин) - алкалоид и моноамин, който е открит в много храни като шоколада например. Тази съставка притежава свойствата да ви стимулира и да повдига настроението, които я правят много полезна и ефективна за свалянето на килограми.

Исобутирил тиамин дисулфад - подобрява вашата бдителност, памет и има анти-стрес свойства.

Синефрин - адренергично амино със стимулиращи свойства, което забързва метаболизма, повишава изгарянето на мазнините, подтиска апетита и спомага за запазване на мускулния протеин. Механизмът му на действие един от най-уникалните.

Еводиамин - стимулира ванилоидните рецептори, което пък от своя страна спомага за постигане на термогенен ефект, загряване на тялото, използване мазнините за енергийно гориво. Тази съставка е ефективен термогенен източник, дава енергия и има свойства на диуретик.

P2™ Oolong Tea SE (чай от оолонг) - има свойства на антиоксидант и помага за изгарянето на мазнините. Има изследвания, че подобрява метаболизма дори повече от зеления чай, но пък заедно с него има още по-голям ефект.

Екстракт от зелен чай - подтиска апетита, увеличава термогенезата, окислява мазнините. Термогенезата представлява процес на използване на ненужните мазнини като гориво за отделяне на топлинна енергия. Катехините, които съдържа зеления чай, притежават свойства на антиоксидант и защитават организма от вредните ефекти на окислителното увреждане от свободните радикали.

Кoфеин - натурален стимулант на централната нервна система, който има и термогенно дейстие, а и помага за подтискане на апетита. Използва се като източник на енергия, която е много важна за интензивни тренировки.

Биоперин - смес от екстракти от черен пипер, която съществено повишава ефикасността на растителните активни съставки и използването на микроелементите. Повишава термогенната активност на тялото.

Корен от джинджифил - помага ви да се потите по-лесно, намалява газовете, очиства дебелото черво, стимулира движението, подобрява метаболизма, повишава тонуса. Тази съставка освен всичко друго е и мощен афродизиак.

Начин на употреба : Взимайте по 3 капсули два пъти дневно на празен стомах. Най-добре сутрин и следобед. Не взимайте продукта след 16.00 часа, защото може да попречи на съня ви. Чувствителните към стимуланти могат да започнат с по-малко капсули.КОМЕНТАРИ ЗА ПРОДУКТА

Регистрирайте се или влезте в системата, за да можете да пишете коментари


Често купувано с:Защо да изберете Fitness1.bg

Безплатна доставка

Абсолютно всички поръчки с наложен платеж над 40 лева са с напълно безплатна доставка без значение населено място или тегло на продуктите до 24 часа.

Подаръци

Като подарък може да изберете измежду над 30 варианти, като най - желаните от тях са Шейкър, Тениска, Фитили, Тренировъчни ръкавици, дори продукти на стойност от над 100 лв.

Консултации

FITNESS1.BG държи много на това да консултира своите клиенти. Именно поради тази причина, вие може да ни намерите нон стоп на някой от нашите телефони, мейл адреси или по Skype.

Scorch от MAN

Scorch

Подкатегории: Термогенни фетбърнъри    Марка: MAN    Разфасовка: 168 капсули
85 лв.
68 лв.

Вземете Вашата VIP карта и ползвайте отстъпки за всички предлагани продукти!

Цена с VIP карта:
68 лв.
63.99 лв.