Vaporize от MAN

MAN

Vaporize

12345    4.3/5  (11 гласували)
Категории: Изгаряне на мазнини, Мастни киселини Разфасовка: 90 Гел капсули Съставки на продукта
-13%   60 лв.
52 лв.
Посочените цени са крайни с включено ДДС






No.: 10245

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Vaporize - Пещ за мазнините!

Орелефяващ продукт съз здравословна формула, включваща омега рибени киселини и сесамин.

Vaporize е сензационен продукт, в който ще повярвате само ако го пробвате. В него водеща е изключителната съставка сесамин, която се извлича люспите на сусамовите семена, а също така от кората или плодовете на някои растителни видове.

Vaporize стимулира изгарянето на мазнините толкова силно, че тялото започва да се очертава, както никога досега! Сесаминът във Vaporize поддържа здравето на черния дроб и бъбреците, държи количеството холестерол на здравословни нива и играе ролята на антиоксидант чрез увеличаване абсорбацията, употребата и рециклирането на витамин Е.

Невероятното качество на продукта да окислява мазнините се дължи на увеличаването на потентните термогенни ензими чрез оптимизиране функцията на черния дроб. Полезният ефект от сесамина се увеличава, когато го използвате заедно с най-важните мастни киселини. Ето защо Vaporize съдържа Big FISH (омега киселини), потентна матрица от 50% EPA/DHA рибни мастни киселини. В ролята си на основен източник на най-важните мастни киселини, BIG FISH работи в тандем със сесамина във Vaporize като заедно правят продукта перфектен унищожител на мазнините и стимулатор за вашето добро здраве!

Aкценти на продукта:

➡ Радикално намалява телесните мазнини чрез процес, наречен оксидация на мазнини
➡ Инхибира съхраняването на мазнини, генната експресия на няколко различни мастни ензими
➡ Предлага мощни антиоксидантни свойства
➡ Поддържа здравословни нива на холестерол
➡ Поддържа функцията на бъбреците и черния дроб в най-добра форма
➡ Повишава инсулиновата чувствителност и подобрява храносмилането
➡ Комбинира се идеално със Scorch, PUFA's, ленено масло и CLA, за максимален ефект

Сесамин

Сесаминът е "лигнан", изолиран в сусамови семена. Той се свързва и активира рецептор наречен PPARalpha (Peroxisome Proliferator-Activated Receptor Alpha), който активно участва в мастния метаболизъм.

Сесаминът е термогенетик, който е подходящ за комбинация със стим-бърнъри, тъй като самият той не влияе върху централната нервна система, както са например кофеин съдържащите фет бърнъри. Сесаминът увеличава количеството на изгорените мазнини и намалява това на складираните. Освен това е антиоксидант, който подпомага регулирането на добрия (HDL) и лошия (LDL) холестерол, увеличава инсулиновата чувствителност и влияе благоприятно върху бъбреците и черния дроб.

Важно е да се отбележи, че чрез приемът на сусамени семки или олио не може да осигури нужното количество сесамин. Той е в много малка концетрация в тези храни и ако не бъде изолиран химично и приет като добавка няма начин да се достигнат нужните за ефективност дози.

BIG FISH

BIG FISH е смес с 50% на EPA / DHA незаменими мастни киселини, за която се знае, че има многобройни ползи за здравето. Сред доказаните ползи за здравето от EPA и DHA са здрава сърдечно-съдова система, благоприятни нива на холестерол в кръвта, ускорено намаляване на мазнините. EPA и DHA работят в тандем със сесамина като стимулират негото полезно действие.

Начин на употреба : Взимайте 1-2 капсули от 2 до 3 пъти на ден с храната. По възможност включете и Scorch във вашата програма.



КОМЕНТАРИ ЗА ПРОДУКТА

Doktora
Doktora
19 Май 2013

Toва или EFA LEAN Gold™
mcrady
mcrady
12 Юли 2010

Някакви отзиви от това?
Регистрирайте се или влезте в системата, за да можете да пишете коментари


Често купувано с:



Защо да изберете Fitness1.bg

Безплатна доставка

Абсолютно всички поръчки с наложен платеж над 40 лева са с напълно безплатна доставка без значение населено място или тегло на продуктите до 24 часа.

Подаръци

Като подарък може да изберете измежду над 30 варианти, като най - желаните от тях са Шейкър, Тениска, Фитили, Тренировъчни ръкавици, дори продукти на стойност от над 100 лв.

Консултации

FITNESS1.BG държи много на това да консултира своите клиенти. Именно поради тази причина, вие може да ни намерите нон стоп на някой от нашите телефони, мейл адреси или по Skype.

Vaporize от MAN

Vaporize

Марка: MAN    Разфасовка: 90 Гел капсули
60 лв.
52 лв.

Вземете Вашата VIP карта и ползвайте отстъпки за всички предлагани продукти!

Цена с VIP карта:
52 лв.
48.93 лв.