Tonalin CLA от Natrol

Natrol

Tonalin CLA

12345    4.5/5  (4 гласували)
Категории: Изгаряне на мазнини Подкатегории: CLA Разфасовка: 90 Гел капсули, 90 Дози Съставки на продукта
5499 лв.
Посочените цени са крайни с включено ДДС
No.: 11339

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Конюгираната линолова киселена (CLA) в този продукт е извлечена от шафраново масло. Проучванията доказват, че CLA играе важна роля в процесите на намаляване на телесните мазнини и запазване на мускулната маса.

Tonalin® CLA на Natrol® е патентована формула създадена с цел намаляване на телесните мазнини и предотвратяване на повторното им натрупване, както и максимално запазване на мускулната маса.

Начин на употреба : Приемайте по 1 капсула три пъти дневно, заедно с храна. Не приемайте повече от 1 капсула наведнъж.КОМЕНТАРИ ЗА ПРОДУКТА

Регистрирайте се или влезте в системата, за да можете да пишете коментари


Защо да изберете Fitness1.bg

Безплатна доставка

Абсолютно всички поръчки с наложен платеж над 30 лева са с напълно безплатна доставка без значение населено място или тегло на продуктите до 24 часа.

Подаръци

Като подарък може да изберете измежду над 30 варианти, като най - желаните от тях са Шейкър, Тениска, Фитили, Тренировъчни ръкавици, дори продукти на стойност от над 100 лв.

Консултации

FITNESS1.BG държи много на това да консултира своите клиенти. Именно поради тази причина, вие може да ни намерите нон стоп на някой от нашите телефони, мейл адреси или по Skype.

Най-добрите цени

Най-добрите цени може да намерите само на FITNESS1.BG. Всяка цена е формулирана на базата на цени на други сайтове, което ви гарантира най - добрата цена онлайн или във физически магазин.

Tonalin CLA от Natrol

Tonalin CLA

Подкатегории: CLA    Марка: Natrol    Разфасовка: 90 Гел капсули, 90 Дози
5499 лв.

Вземете Вашата VIP карта и ползвайте отстъпки за всички предлагани продукти!

Цена с VIP карта:
54.99 лв.
48.45 лв.