Water Pill от Natrol

Natrol

Water Pill

12345    2.8/5  (4 гласували)
Категории: Изгаряне на мазнини Подкатегории: Диуретици Разфасовка: 60 Таблетки, 30 Дози Съставки на продукта
2099 лв.
Посочените цени са крайни с включено ДДСNo.: 11336

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Water Pill на Natrol® подпомага загубата на телесно тегло, тъй като осигурява облекчаване на подуването в следствие на водна задръжка. Това е продукт на изцяло билкова основа, който поддържа баланса на течности в организма при съчетание със здравословен хранителен и тренировъчен режим.

Витамин В6 оптимизира възстановяването на загубата на вода в тялото и по този начин допринася за по-ефективната загуба на мазнини.

Начин на употреба : Приемайте 2 таблетки веднъж дневно, заедно с храна или напитка. Не превишавайте препоръчваната доза! Не приемайте този продукт за период по-дълъг от 5 последователни дни.

Ако желаете да приемате продукта повече от 5 поредни дни, необходимо е да се консултирате с квалифициран лекар. Продуктът е създаден за моментно въздействие върху водния баланс в тялото и по тази причина не е препоръчително да го приемате за по-дълъг период от време (повече от 5 дни).КОМЕНТАРИ ЗА ПРОДУКТА

alice
alice
25 Ноември 2014

Не действа изобщо. Даже пробвах с двойна доза (четири хапчета) - никакъв ефект. Нито отделяне на вода, нито спад на подуването - нищо. Безсмислен продукт.
Мариян
Мариян
13 Декември 2013

А след тези 5 последователни дни на прием, кога ще мога отново да започна да ги пия ?
Регистрирайте се или влезте в системата, за да можете да пишете коментари


Защо да изберете Fitness1.bg

Безплатна доставка

Абсолютно всички поръчки с наложен платеж над 40 лева са с напълно безплатна доставка без значение населено място или тегло на продуктите до 24 часа.

Подаръци

Като подарък може да изберете измежду над 30 варианти, като най - желаните от тях са Шейкър, Тениска, Фитили, Тренировъчни ръкавици, дори продукти на стойност от над 100 лв.

Консултации

FITNESS1.BG държи много на това да консултира своите клиенти. Именно поради тази причина, вие може да ни намерите нон стоп на някой от нашите телефони, мейл адреси или по Skype.

Water Pill от Natrol

Water Pill

Подкатегории: Диуретици    Марка: Natrol    Разфасовка: 60 Таблетки, 30 Дози
2099 лв.

Вземете Вашата VIP карта и ползвайте отстъпки за всички предлагани продукти!

Цена с VIP карта:
20.99 лв.
18.49 лв.