7-KETO 100 mg от NOW Foods

NOW Foods

7-KETO 100 mg

12345    3.5/5  (8 гласували)
Категории: Изгаряне на мазнини Разфасовка: 60 капсули, 60 Дози Съставки на продукта
100 лв.
Посочените цени са крайни с включено ДДС


No.: 11483

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

➡ Контролиране на телесното тегло
➡ Безопасно стимулира процеса Термогенеза
➡ Метаболит на DHEA

7-KETO е естествен метаболит на DHEA (дехидроепиандро-стерон). 7-KETO представлява нехормонален и неандрогенен дериват на DHEA, тоест той има същите целеви ефекти като DHEA, но няма страничните му ефекти.

7-KETO може да подобри чистата мускулна маса, като намалява нивото на кортизол в организма и също така увеличава отношението на тестостерона към кортизола - по този начин се увеличава количеството на чистата мускулна маса. 7-KETO също така има термогенен ефект и води до изгаряне на повече калории, съответно и на телесни мазнини.7-KETO подобрява функцията на щитовидната жлеза (което подпомага за изгарянето на телесни мазнини) и имунната система. С увеличаването на възрастта производството на DHEA значително намалява и затова е добре да се приема като хранителна добавка.

Начин на употреба : 2-3 дози дневно с храната.КОМЕНТАРИ ЗА ПРОДУКТА

Регистрирайте се или влезте в системата, за да можете да пишете коментари

Текуща промоция

 • 34:50:24
  Gold Line / Gold Glutamine за хранителни режими
  Kevin Levrone

  Gold Line / Gold Glutamine

  300 грама, 60 Дози
  3795 лв. 1898 лв. (-50%)
  Купи

  Gold Line / Gold Glutamine


  Категории: Аминокиселини
  Марка: Kevin Levrone
  Разфасовка: 300 грама, 60 Дози

  Kevin Levrone Gold Line / Gold Glutamine е 100% чист, висококачествен глутамин с отлична разторимост! Глутаминът е сред най – изобилствaщите аминокиселини в нашия организъм, заема около 60% от аминокиселините в мускулите ни. При тежки физически тренировки, нейните запаси се израходват бързо и за това е препоръчително, след високо – интензивни и тежки тренировки да се приема в допълнение към хра...


Често купувано с:

 • Guggulu 200 mg

  Guggulu 200 mg за хранителни режими
  10 лв.

  Guggulu 200 mg


  Категории: Билкови екстракти
  Марка: Health from The East
  Разфасовка: 60 капсули, 60 Дози

  Спомага за поддържането на нормална концентрация на холестерола в кръвта. Начин на употреба: по 1 капсула два пъти дневно след хранене. Опаковка: 60 капсули...
 • WellBetX Berberine 500 mg

  WellBetX Berberine 500 mg за хранителни режими
  5098 лв.

  WellBetX Berberine 500 mg


  Категории: Здраве и тонус
  Марка: Natural Factors
  Разфасовка: 60 капсули, 60 Дози

  Берберинът е алкалоид, които се среща в природата в състава на различни растения включително кисел трън, хидрастис и орегонско грозде. Много билкари уважават този уникален алкалоид поради положителния ефект на традиционните тоници, приготвени от тези растения. Берберинът играе важна роля в метабол...


Защо да изберете Fitness1.bg

Безплатна доставка

Абсолютно всички поръчки с наложен платеж над 30 лева са с напълно безплатна доставка без значение населено място или тегло на продуктите до 24 часа.

Подаръци

Като подарък може да изберете измежду над 30 варианти, като най - желаните от тях са Шейкър, Тениска, Фитили, Тренировъчни ръкавици, дори продукти на стойност от над 100 лв.

Консултации

FITNESS1.BG държи много на това да консултира своите клиенти. Именно поради тази причина, вие може да ни намерите нон стоп на някой от нашите телефони, мейл адреси или по Skype.

Най-добрите цени

Най-добрите цени може да намерите само на FITNESS1.BG. Всяка цена е формулирана на базата на цени на други сайтове, което ви гарантира най - добрата цена онлайн или във физически магазин.

7-KETO 100 mg от NOW Foods

7-KETO 100 mg

Марка: NOW Foods    Разфасовка: 60 капсули, 60 Дози
100 лв.

Вземете Вашата VIP карта и ползвайте отстъпки за всички предлагани продукти!

Цена с VIP карта:
100 лв.
88.1 лв.