Acetyl L-Carnitine от NOW Foods

NOW Foods

Acetyl L-Carnitine

12345    4.3/5  (24 гласували)
Категории: Изгаряне на мазнини Подкатегории: Л-Карнитин Разфасовка: 100 капсули, 50 Дози Съставки на продукта
85 лв.
Посочените цени са крайни с включено ДДС








No.: 11092

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

➡ Поддържа мисловните процеси
➡ Транспортира мастните киселини и повишава енергията в клетките
➡ Здраве за нервната система

Ацетил Л-Карнитин (Acetyl L-Carnitine) е производна съставка на Л-Карнитин, чиято роля в тялото е да участва в метаболизма на въглехидратите и протеините, както и транспортиране на мазнини към митохондриите. Ацетил Л-Карнитин (Acetyl L-Carnitine) се превръща в едно от най-изследваните съединения, поради свойствата си да забавя стареенето, особено по отношение дегенерацията на мозъка и нервната система.

Ежедневен прием на Ацетил Л-Карнитин (Acetyl L-Carnitine), като добавка към хранителния режим, значително намалява развитието на болестта на Алцхаймер. Ацетил Л-Карнитин (Acetyl L-Carnitine) спомага за облекчаване на депресивни състояния, както и други психични растройства.

Ацетил Л-Карнитин (Acetyl L-Carnitine) ограничава и намалява пораженията от т.н. ”кислороден глад”, усилва функцията на имунната система, стимулира антиоксидантните свойства на определени ензими, предпазва мембраните, забавя мозъчното стареене, спомага за предотвратяването на нервни заболявания свързани с диабет и ишиас, модулира хормоналните промени, породени от физически стрес, увеличава ефекта от действието на разклонените аминокиселини. Нивата на Ацетил Л-Карнитин (Acetyl L-Carnitine) намаляват с възрастта, поради което е необходим приемът му като хранителна добавка.

Начин на употреба : Една доза 30-60 минути преди тренировка. Вечер преди лягане. Сутрин на гладно.



КОМЕНТАРИ ЗА ПРОДУКТА

Toncho883
Toncho883
20 Февруари 2015

Здравейте, интересува ме дали този карнитин е по-добър от карнитина на праймафорс, благодария
Sotir Sotirov
Sotir Sotirov
27 Януари 2015

Ползвал съм го. Аз лично смятам, че ацетила е по добрата форма на л-карнитина. Дава повече концентрация, тонус и така правя много по добра и ефективна тренировка
miro1000
miro1000
31 Октомври 2012

Мнения????
Регистрирайте се или влезте в системата, за да можете да пишете коментари


Често купувано с:



Защо да изберете Fitness1.bg

Безплатна доставка

Абсолютно всички поръчки с наложен платеж над 40 лева са с напълно безплатна доставка без значение населено място или тегло на продуктите до 24 часа.

Подаръци

Като подарък може да изберете измежду над 30 варианти, като най - желаните от тях са Шейкър, Тениска, Фитили, Тренировъчни ръкавици, дори продукти на стойност от над 100 лв.

Консултации

FITNESS1.BG държи много на това да консултира своите клиенти. Именно поради тази причина, вие може да ни намерите нон стоп на някой от нашите телефони, мейл адреси или по Skype.

Acetyl L-Carnitine от NOW Foods

Acetyl L-Carnitine

Подкатегории: Л-Карнитин    Марка: NOW Foods    Разфасовка: 100 капсули, 50 Дози
85 лв.

Вземете Вашата VIP карта и ползвайте отстъпки за всички предлагани продукти!

Цена с VIP карта:
85 лв.
74.89 лв.