Chitosan от NOW Foods

NOW Foods

Chitosan

12345    5/5  (1 гласували)
Категории: Изгаряне на мазнини Подкатегории: Carb/Fat блокери Разфасовка: 120 капсули, 40 Дози Съставки на продукта
52 лв.
Посочените цени са крайни с включено ДДС
No.: 11109

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

➡ Блокер на мазнини
➡ Регулиране на кръвната захар
➡ Пречи натрупването на подкожни мазнини

Хитозан (Chitosan) е диетичен суплемент, който се извлича от черупките на ракообразните като скариди и крабове. Хитозан (Chitosan) е естествен и уникален източник на фибри. Хитозан (Chitosan) не съдържа калории и има уникалната възможност да се свързва с мазнините и холестерола, като по този начин ги “опакова” и пречи на усвояването им. Този ефект се обяснява с позитивният йонен заряд на хитозана.

Той може да се свърже със седем пъти по-голямо количество мазнини от собственото си тегло. След като мазнините са свързани с Хитозан (Chitosan), те се изхвърлят от тялото чрез отделителната система. Добавеният в продукта хром пиколинат регулира нивата на кръвната захар и пречи на натрупването на подкожни мазнини. Хитозан (Chitosan) също така подобрява функцията на сърдечно-съдовата система.

Начин на употреба : Една доза с всяко хранене. Избягвайте приема на Chitosan 4 часа преди или след приема на мастно разтворими витамини (A,D,E,K) или лекарства.КОМЕНТАРИ ЗА ПРОДУКТА

Калин Георгиев
Калин Георгиев
12 Януари 2015

Приятелката ми го използва за намаляване на апетита и е много доволна.
Регистрирайте се или влезте в системата, за да можете да пишете коментари


Съчетайте този продукт с

Защо да изберете Fitness1.bg

Безплатна доставка

Абсолютно всички поръчки с наложен платеж над 40 лева са с напълно безплатна доставка без значение населено място или тегло на продуктите до 24 часа.

Подаръци

Като подарък може да изберете измежду над 30 варианти, като най - желаните от тях са Шейкър, Тениска, Фитили, Тренировъчни ръкавици, дори продукти на стойност от над 100 лв.

Консултации

FITNESS1.BG държи много на това да консултира своите клиенти. Именно поради тази причина, вие може да ни намерите нон стоп на някой от нашите телефони, мейл адреси или по Skype.

Chitosan от NOW Foods

Chitosan

Подкатегории: Carb/Fat блокери    Марка: NOW Foods    Разфасовка: 120 капсули, 40 Дози
52 лв.

Вземете Вашата VIP карта и ползвайте отстъпки за всички предлагани продукти!

Цена с VIP карта:
52 лв.
45.81 лв.