Pyruvate 1000 mg от NOW Foods

NOW Foods

Pyruvate 1000 mg

12345    5/5  (1 гласували)
52 лв.
Посочените цени са крайни с включено ДДС


No.: 11694

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

➡ Придаване на енергия
➡ Потискане натрупването на мазнини

Нашите тела произвеждат пируват (pyruvate) ежедневно при усвояването на захарите и скорбялата. Пируват (pyruvate) е компонент, който е необходим, за да започне цикълът на Кребс.

Пируват (pyruvate) се получава от пирогроздената киселина. Сама по себе си тя е нестабилна и би могла да предизвика стомашно-чревни проблеми, но когато се комбинира с натрий или калий, се получава стабилен пируват. Пируват (pyruvate) подпомага в голяма степен изгарянето на телесните мазнини, а също така подпомага отделянето на енергия за физическа дейност.

Пируват (pyruvate) подпомага транспорта на глюкозата и протеина до мускулните клетки, където те се изгарят и осигуряват енергия. Пируват (pyruvate) увеличава нивата на АТФ, които са свободни за енергийните двигатели на клетките - митохондриите и потиска натрупването на подкожни мазнини.

Начин на употреба: Една доза с храненето 1-3 пъти дневно.КОМЕНТАРИ ЗА ПРОДУКТА

Регистрирайте се или влезте в системата, за да можете да пишете коментари

Текуща промоция

 • 39:15:39
  High Intensity Training BCAA 10:1:1 за хранителни режими
  Dorian Yates Nutrition

  High Intensity Training BCAA 10:1:1

  400 грама, 20 Дози
  6495 лв. 3248 лв. (-50%)
  Купи

  High Intensity Training BCAA 10:1:1


  Категории: Аминокиселини
  Марка: Dorian Yates Nutrition
  Разфасовка: 400 грама, 20 Дози

  HIT BCAA 10: 1: 1 съдържа масивните 12 грама аминокиселини с разклонена верига в доза, предназначени да сведат до минимум разграждането на тъканите по време на тренировка и да подобрят времето за възстановяване между сериите. HIT BCAA 10: 1: 1 освен БЦАА в съотношение 10:1:1 съдържа и голямо количество, Цитрулкин, Бета-Аланин и Тирозин, които ще подобрият фокуса по време на тренировка и ще повиша...


Защо да изберете Fitness1.bg

Безплатна доставка

Абсолютно всички поръчки с наложен платеж над 40 лева са с напълно безплатна доставка без значение населено място или тегло на продуктите до 24 часа.

Подаръци

Като подарък може да изберете измежду над 30 варианти, като най - желаните от тях са Шейкър, Тениска, Фитили, Тренировъчни ръкавици, дори продукти на стойност от над 100 лв.

Консултации

FITNESS1.BG държи много на това да консултира своите клиенти. Именно поради тази причина, вие може да ни намерите нон стоп на някой от нашите телефони, мейл адреси или по Skype.

Pyruvate 1000 mg от NOW Foods

Pyruvate 1000 mg

Марка: NOW Foods    Разфасовка: 90 Таблетки
52 лв.

Вземете Вашата VIP карта и ползвайте отстъпки за всички предлагани продукти!

Цена с VIP карта:
52 лв.
45.81 лв.