Celluherb от Nutrend

Nutrend

Celluherb

12345    3.6/5  (5 гласували)
Категории: Изгаряне на мазнини Разфасовка: 120 капсули Съставки на продукта
49 лв.
Посочените цени са крайни с включено ДДС


No.: 12976

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Уникална комбинация от ефективни съставки, минерали и билкови екстракти за премахване на т.н. „кожа като кора на портокал” и белезите на целулит. Целухерб ревитализира кожата и връща нейната еластичност. Благодарение на ефек- тивните си съставки кожата става гладка и стегната. Високото съдържание на антиоксиданти поддържа младежкия вид на кожата. Прибавените минерали отстраняват излишната вода от подкожната тъкан и нормализират водно-солевия баланс.

ПРЕДНАЗНАЧЕН ЗА:

Отстранява белезите на целулит. Уплътнява кръвоносните капиляри. Коригира разпределението на водата в организма. Подобрява дейността на храносмилател- ната система.

Целухерб – уникална комбинация от ефективни субстанции, минерали и билкови екстракти, подходящи за задържане, спиране развитието и елиминиране на ефекта на целулита върху кожата. Целухерб възвръща еластичността на кожата и я прави по-гладка и стегната. Високото съдържание на антиоксиданти поддържа младежкия вид на кожата. Добавените минерали отнемат излишната вода от подкожния слой и елиминират негативното действие на солта.


Начин на употреба : Приемай капсулите с достатъчно количество вода според препоръчителния прием. Алкохолни и млечни напитки не са подходящи. Не дъвчи капсулите! След отваряне, съхранявай при температура под 25 градуса и използвай в рамките на 3 месеца. 3 капсули сутрин и 3 капсули на обяд или следобед. Приемай след хранене. Не използвай Целухерб вечер преди сън поради стимулиращите му ефекти. Максималния прием от 6 капсули дневно! Не превишавай препоръчителния прием!КОМЕНТАРИ ЗА ПРОДУКТА

Регистрирайте се или влезте в системата, за да можете да пишете коментари


Защо да изберете Fitness1.bg

Безплатна доставка

Абсолютно всички поръчки с наложен платеж над 40 лева са с напълно безплатна доставка без значение населено място или тегло на продуктите до 24 часа.

Подаръци

Като подарък може да изберете измежду над 30 варианти, като най - желаните от тях са Шейкър, Тениска, Фитили, Тренировъчни ръкавици, дори продукти на стойност от над 100 лв.

Консултации

FITNESS1.BG държи много на това да консултира своите клиенти. Именно поради тази причина, вие може да ни намерите нон стоп на някой от нашите телефони, мейл адреси или по Skype.

Celluherb от Nutrend

Celluherb

Марка: Nutrend    Разфасовка: 120 капсули
49 лв.

Вземете Вашата VIP карта и ползвайте отстъпки за всички предлагани продукти!

Цена с VIP карта:
49 лв.
43.17 лв.