Lipo 6 Black / Ultra Concentrate от Nutrex

Nutrex

Lipo 6 Black / Ultra Concentrate

12345    4.5/5  (31 гласували)
-35%   88 лв.
5720 лв.
Посочените цени са крайни с включено ДДС


No.: 11082

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Lipo-6 Black Ultra Concentrate е най-значимото изобретение, което сме правили и поставя началото на нова ера в суплементацията за намаляване на телесните мазнини.

Lipo-6 Black Ultra Concentrate е първият в света разрушител на мазнини, събран само в една капсула, който почиства и препрограмира рецепторите с помощта на своя ултра-концентриран комплекс за разрушаване на телесните мазнини. Ние наричаме този продукт интелигентният разрушител на мазнини.

Системната употреба на добавки за изгаряне на мазнини нарушават структурата и силно намаляват чувствителността на адренергичните рецептори по повърхността на клетъчните мембрани. Това води до значително намаляване на ефективността на тези добавки, съответно – по-лоши резултати от режимите за намаляване на телесните мазнини и намалена ефективност на стимулантите. Lipo-6 Black Ultra Concentrate е първият в света интелигентен разрушител на мазнини, който елиминира този проблем и поставя нови стандарти в този клас хранителни добавки.

Тройното действие на Lipo-6 Black Ultra Concentrate води до почистване и препрограмиране на клетъчните рецептори, за да се осигури максимално ефективно взаимодействие между клетките. След това той активира новите рецептори със своя комплекс от съставки толкова мощно, че една единствена капсула ще бъде достатъчна, за да постигнете всичко, което желаете.

Интелигентният подход на Lipo-6 Black Ultra Concentrate:

1. Почистване на рецепторите с фенилпропаноиди!

2. Препрограмиране на рецепторите с монотерпени!

3. Активиране на новите рецептори с ултра-концентрирания разрушаващ мазнините комплекс!

Какво прави Lipo-6 Black Ultra Concentrate толкова уникален?

Това е първият в света фет-бърнър, който елиминира един от основните и най-често срещани проблеми при режимите за намаляване на телесните мазнини – загубата на чувствителността на рецепторите. Този проблем винаги води до намаляване ефективността на тези режими и постигане на крайно незадоволителни резултати при употреба на фет-бърнъри.

Системната употреба на фет-бърнъри води до постепенно намаляване на чувствителността на адренергичните рецептори и това може да е причината за слабата ефективност на даден продукт, значително по-малка загуба на мазнини и лошо действие на стимулантите. В този момент хората си казват: „Този фет-бърнър вече не ми действа!”.

Lipo-6 Black Ultra Concentrate елиминира точно този проблем чрез своето тройно действие, събрано в една единствена капсула!

Как работи Lipo-6 Black Ultra Concentrate?

Lipo-6 Black Ultra Concentrate първо почиства рецепторите с фенилпропаноиди. Така повърхността на клетките се подготвя за правилна междуклетъчна комуникация. Следващата стъпка е препрограмирането на рецепторите чрез монотерпените, съдържащи се във формулата на този продукт. Тези съставки попълват липсващата или погрешна информация дълбоко в паметта на клетките и по този начин създават съвсем нови рецептори. При третата фаза Lipo-6 Black Ultra Concentrate мощно активира новосъздадените рецептори със своя ултра-концентриран комплекс за разрушаване на мазнините. Резултатът – максимална загуба на мазнини. Причина за това е значително по-високата активност на обновените адренергични рецептори.

Колко кофеин съдържа Lipo-6 Black Ultra Concentrate?

Една капсула Lipo-6 Black Ultra Concentrate съдържа 200 mg кофеин.

Начин на употреба : Приемете 1 капсула Lipo-6 Black Ultra Concentrate сутрин и 1 капсула следобед. Заради екстремната потентност на този продукт НИКОГА не приемайте повече от 1 капсула наведнъж и повече от 2 капсули за период от 24 часа! За максимални резултати приемайте Lipo-6 Black Ultra Concentrate поне 30 минути преди хранене. Не приемайте Lipo-6 Black Ultra Concentrate по-малко от 6 часа преди лягане за сън вечер! Този продукт се приема циклично, т.е. необходимо е да правите почивка след двумесечен прием. Препоръчваме 2 пъти годишно да правите цикъл на приемане с продължителност 2 месеца.

Всъщност... Колко интелигентен е Вашият фет-бърнър?КОМЕНТАРИ ЗА ПРОДУКТА

DiDiStyLe
DiDiStyLe
04 Март 2012

Липо 6 блак или Стимулант Х-1метия препоръчвате?
Zhelyazkov
Zhelyazkov
11 Април 2011

Абе пичове... изчака ни се чакането... кога ще е налична таз "магия" :D
Регистрирайте се или влезте в системата, за да можете да пишете коментари

Текуща промоция

 • 01:12:49
  Anabolic Flex за хранителни режими
  Kevin Levrone

  Anabolic Flex

  30 Пакета, 30 Дози
  6795 лв. 3398 лв. (-50%)
  Купи

  Anabolic Flex


  Категории: За стави и сухожилия
  Марка: Kevin Levrone
  Разфасовка: 30 Пакета, 30 Дози

  Kevin Levrone / Anabolic Flex е супер формула за възстановяване на ставите и хрущялите, която подобрява тяхното движение и функции, както и облекчава болките. Продуктът съдържа 4-ри различни комплекса, всека допринасящ за цялостния ефект като те биват: • Укрепващ, която помага за възстановяването на плътността и здравината; • Смазващ, която облекчава болките, като намалява търкането; • Подкрепя...


Често купувано с:Защо да изберете Fitness1.bg

Безплатна доставка

Абсолютно всички поръчки с наложен платеж над 40 лева са с напълно безплатна доставка без значение населено място или тегло на продуктите до 24 часа.

Подаръци

Като подарък може да изберете измежду над 30 варианти, като най - желаните от тях са Шейкър, Тениска, Фитили, Тренировъчни ръкавици, дори продукти на стойност от над 100 лв.

Консултации

FITNESS1.BG държи много на това да консултира своите клиенти. Именно поради тази причина, вие може да ни намерите нон стоп на някой от нашите телефони, мейл адреси или по Skype.

Lipo 6 Black / Ultra Concentrate от Nutrex

Lipo 6 Black / Ultra Concentrate

Подкатегории: Термогенни фетбърнъри    Марка: Nutrex    Разфасовка: 60 капсули, 60 Дози
88 лв.
5720 лв.