L-CARNITINE XTREME MEGA CAPS 1500 от Olimp Sport Nutrition

Olimp Sport Nutrition

L-CARNITINE XTREME MEGA CAPS 1500

12345    4.2/5  (9 гласували)
-23%   69 лв.
53 лв.
Посочените цени са крайни с включено ДДС


No.: 12876

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Опустошителна доза - 1500 милиграма Л-Карнитин в една капсула!

Л-карнитинът е важен елемент от последната фаза в процеса на разграждане на мазнините. Той транспортира свободни мастни киселини до техните крайни спирки за окисляване, което се извършва в клетъчните енергийни центрове - митохондриите.

Този процес осигурява огромни количества енергия, което значително увеличава възможностите на организма. Ефективното управление на процеса на вътреклетъчното окисление е гаранция, че свободните мастни киселини няма да бъдат възстановени, което да увеличи отново мастната тъкан.

Л-карнитинът е и съществен елемент от превенцията на кръвоносната система и сърцето, и неговият дефицит повишава риска от поява на сърдечно-съдови заболявания.

Обогатява диетата с ефективна доза л-карнитин. Предназначен е предимно за физически активни хора, целящи намаляване на подкожната мастна тъкан, и за хора желаещи да подкрепят работата на сърдечно-съдовата система, като по този начин намалят риска от възникване на исхемична болест на сърцето или други циркулаторни нарушения.

Начин на употреба : С цел намаляване на подкожните мазнини и тегло - в тренировъчни дни една доза преди тренировка. Препоръчително е да се комбинира с продукти стимулиращи обмяната на веществата, като: Thermo Speed® Extreme MEGA CAPS®, Thermo Stim® или Therm Line ®. С цел подкрепа на работата на сърдечно-съдовата система се препоръчва да се приемат 2 дози от L-Carnitine Extreme 1500 MEGA CAPS на ден между храненията.КОМЕНТАРИ ЗА ПРОДУКТА

Регистрирайте се или влезте в системата, за да можете да пишете коментари


Съчетайте този продукт с

 • Green Tea Extract 500 mg / Lean Green

  Green Tea Extract 500 mg / Lean Green за хранителни режими
  23 лв.

  Green Tea Extract 500 mg / Lean Green


  Категории: Антиоксиданти
  Марка: Primaforce
  Разфасовка: 60 капсули, 60 Дози

  ➡ Силно концентрирана формула за изгаряне на мазнините ➡ Подсилване на имунната система ➡ Максимизиране на тренировките Зеленият чай има изключително благоприятно действие върху човешкия организъм. Засилва перисталтиката. Стимулира произвеждането на хормона норадреналин, който помага за бързото изг...

Защо да изберете Fitness1.bg

Безплатна доставка

Абсолютно всички поръчки с наложен платеж над 30 лева са с напълно безплатна доставка без значение населено място или тегло на продуктите до 24 часа.

Подаръци

Като подарък може да изберете измежду над 30 варианти, като най - желаните от тях са Шейкър, Тениска, Фитили, Тренировъчни ръкавици, дори продукти на стойност от над 100 лв.

Консултации

FITNESS1.BG държи много на това да консултира своите клиенти. Именно поради тази причина, вие може да ни намерите нон стоп на някой от нашите телефони, мейл адреси или по Skype.

Най-добрите цени

Най-добрите цени може да намерите само на FITNESS1.BG. Всяка цена е формулирана на базата на цени на други сайтове, което ви гарантира най - добрата цена онлайн или във физически магазин.

L-CARNITINE XTREME MEGA CAPS 1500 от Olimp Sport Nutrition

L-CARNITINE XTREME MEGA CAPS 1500

Подкатегории: Л-Карнитин    Марка: Olimp Sport Nutrition    Разфасовка: 120 капсули
69 лв.
53 лв.