L-CARNITINE 3000 EXTREME SHOT от Olimp Sport Nutrition

Olimp Sport Nutrition

L-CARNITINE 3000 EXTREME SHOT

12345    4.3/5  (3 гласували)
Категории: Изгаряне на мазнини Подкатегории: Л-Карнитин Разфасовка: 20 x 25 мл Съставки на продукта
70 лв.
Посочените цени са крайни с включено ДДС
No.: 12877

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

➡ Мега доза от 3000 мг л-карнитин в една ампула!
➡ Отлична абсорбция!
➡ Супер бързо действие!

Как действа L-CARNITINE 3000 EXTREME SHOTTM?

Л-карнитин е ключов елемент от последната фаза на разлагането на мазнините. Той транспортира свободните мастни киселини до местата, на крайното им окисляване (митохондриите), където енергията от тях се освобождава, което значително повишава енергийния капацитет на тялото. Ефективното освобождаването на свободни мастни киселини гарантира, че те няма да бъдат съхранени отново под формата на триглицериди и по този начин да доведат до увеличаване на обема на мастните тъкани.

Добавянето на витамин В6, който е компонент на много ензими, участващи в обменните процеси, активно участващ във въглехидратния метаболизъм (производство на мускулен гликоген) и разграждането на мазнините, допълнително води до повишаване на енергията на тялото. Витамин B6 е необходим в производството на хемоглобина и участва в създаването на антитела, подобрявайки имунните съпротивителните сили на организма.

Практичната ампула предоставя максимален комфорт при употреба:

➡ Лесно смилаема форма по всяко време
➡ Не трябва да се вземат много капсули или хапчета
➡ Лесна за носене и транспорт

Продуктът е предназначен за лица целящи намаляване на мастната тъкан. Специално се препоръчва за лица, които не могат или не искат да приемат много хапчета или капсули.

Начин на употреба: Изпийте 1 / 2 от ампулата (12,5 мл) два пъти на ден (около 30 минути преди хранене или физически упражнения). След отваряне се съхранява в хладилник и да се консумира до 24 часа. Разклатете преди употреба. Да не се превишава препоръчваната дневна доза.КОМЕНТАРИ ЗА ПРОДУКТА

Регистрирайте се или влезте в системата, за да можете да пишете коментари

Текуща промоцияЗащо да изберете Fitness1.bg

Безплатна доставка

Абсолютно всички поръчки с наложен платеж над 40 лева са с напълно безплатна доставка без значение населено място или тегло на продуктите до 24 часа.

Подаръци

Като подарък може да изберете измежду над 30 варианти, като най - желаните от тях са Шейкър, Тениска, Фитили, Тренировъчни ръкавици, дори продукти на стойност от над 100 лв.

Консултации

FITNESS1.BG държи много на това да консултира своите клиенти. Именно поради тази причина, вие може да ни намерите нон стоп на някой от нашите телефони, мейл адреси или по Skype.

L-CARNITINE 3000 EXTREME SHOT от Olimp Sport Nutrition

L-CARNITINE 3000 EXTREME SHOT

Подкатегории: Л-Карнитин    Марка: Olimp Sport Nutrition    Разфасовка: 20 x 25 мл
70 лв.

Вземете Вашата VIP карта и ползвайте отстъпки за всички предлагани продукти!

Цена с VIP карта:
70 лв.
61.67 лв.