Therm Line II от Olimp Sport Nutrition

Olimp Sport Nutrition

Therm Line II

12345    4.7/5  (3 гласували)
Категории: Изгаряне на мазнини Подкатегории: Термогенни фетбърнъри Разфасовка: 60 капсули, 30 Дози Съставки на продукта
-15%   25 лв.
2125 лв.
Посочените цени са крайни с включено ДДСNo.: 12918

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Therm Line II е хранителна добавка, която стимулира процеса на изгаряне на мазнините в тялото. Тя съдържа силни вещества с термогенен ефект (засягащи изгарянето на мастните тъкани, благодарение на повишената термогенеза) и други активни съставки, които подсилват ефекта им.

Активни катехини от зелен чай – за увеличаване разходите на енергия чрез интензификация на термогенезата. В същото време засилва активността на ензимите, които са отговорни за разпадането на мастните клетки и потиска действието на съединенията, които натрупват мазнини.

Горчив портокалов екстракт – силно ускорява метаболизма, намалява апетита и увеличава използването на мастни киселини в енергийния метаболизъм.

Гуарана, кофеин – ускорява обмяната на веществата, стимулира отделянето на мастни киселини в кръвта, това се отразява на запасите от захари и протеини в мускулите.
Л – карнитин – ускорява крайния етап на изгаряне на мастните киселини, завършва процеса на намаляване на мазнините.

Как Therm Line II стимулира загубата на мазнини?

Биоактивните растителни екстракти и л – карнитинът стимулират и подобряват метаболизма. Благодарение на термогенните им свойства се увеличава производството на топлина, а като резултатът метаболизмът се забързва. Стимулирането на метаболизма подобрява процеса на изпразване на мастните клетки, увеличава изгарянето на мастните киселини и предпазва тялото от повторно съхраняване на мазнините. Освен това, тирозинът подобрява благополучието на организма, издръжливостта, намалява апетита и пречи на промените в настроението, които придружават една диета.

Начин на употреба: 2 пъти на ден по 2 капсули. Около 30 мин. преди закуска и 45 минути преди физическо натоварване.КОМЕНТАРИ ЗА ПРОДУКТА

Регистрирайте се или влезте в системата, за да можете да пишете коментари


Защо да изберете Fitness1.bg

Безплатна доставка

Абсолютно всички поръчки с наложен платеж над 40 лева са с напълно безплатна доставка без значение населено място или тегло на продуктите до 24 часа.

Подаръци

Като подарък може да изберете измежду над 30 варианти, като най - желаните от тях са Шейкър, Тениска, Фитили, Тренировъчни ръкавици, дори продукти на стойност от над 100 лв.

Консултации

FITNESS1.BG държи много на това да консултира своите клиенти. Именно поради тази причина, вие може да ни намерите нон стоп на някой от нашите телефони, мейл адреси или по Skype.

Therm Line II от Olimp Sport Nutrition

Therm Line II

Подкатегории: Термогенни фетбърнъри    Марка: Olimp Sport Nutrition    Разфасовка: 60 капсули, 30 Дози
25 лв.
2125 лв.

Вземете Вашата VIP карта и ползвайте отстъпки за всички предлагани продукти!

Цена с VIP карта:
21.25 лв.
20 лв.