Thermo Speed Extreme от Olimp Sport Nutrition

Olimp Sport Nutrition

Thermo Speed Extreme

12345    4.7/5  (11 гласували)
48 лв.
Посочените цени са крайни с включено ДДС


No.: 12919

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Мощна формула, насочена към бързо намаляване на телесните мазнини. Съдържа естествени съставки, които имат силно синергично действие, повишаващо термогенезата и метаболизма в тялото.

Зеленият чай, съдържащ се в продукта, е с високо съдържание на полифенола EGCG /55%/, който стимулира метаболизма и изгарянето на мазнините. Притежава и силни антиоксидантни свойства.

Екстрактите от кора на горчив портокал и кора на бяла върба са силни детоксикатори на черния дроб и имат противовъзпалително действие.

Тирозинът е естествен стимулатор на хормоните на щитовидната жлеза, които са главните регулатори на метаболизма и термогенезата.

Като средство за намаляване на телесните мазнини и оформяне на мускулатурата.

Начин на употреба: 2 дози дневно /преди закуска и преди тренировка/.КОМЕНТАРИ ЗА ПРОДУКТА

Gopeto
Gopeto
02 Февруари 2013

На опаковката пише по 1 хапче 2 пъти дневно преди закуска и преди вечеря, а вие сте писали преди тренировка!? По-голям ли ефект има?
Регистрирайте се или влезте в системата, за да можете да пишете коментари

Текуща промоцияЧесто купувано с:Защо да изберете Fitness1.bg

Безплатна доставка

Абсолютно всички поръчки с наложен платеж над 40 лева са с напълно безплатна доставка без значение населено място или тегло на продуктите до 24 часа.

Подаръци

Като подарък може да изберете измежду над 30 варианти, като най - желаните от тях са Шейкър, Тениска, Фитили, Тренировъчни ръкавици, дори продукти на стойност от над 100 лв.

Консултации

FITNESS1.BG държи много на това да консултира своите клиенти. Именно поради тази причина, вие може да ни намерите нон стоп на някой от нашите телефони, мейл адреси или по Skype.

Thermo Speed Extreme от Olimp Sport Nutrition

Thermo Speed Extreme

Подкатегории: Термогенни фетбърнъри    Марка: Olimp Sport Nutrition    Разфасовка: 120 капсули, 120 Дози
48 лв.