CLA от Optimum

Optimum

CLA

12345    2.7/5  (11 гласували)
Категории: Изгаряне на мазнини, Продукти с максимална отстъпка Подкатегории: CLA Разфасовка: 90 Гел капсули Съставки на продукта
-33%   57 лв.
38 лв.
Посочените цени са крайни с включено ДДС


No.: 11311

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Допреди няколко години CLA не принадлежеше към никоя категория суплементи. От тогава насам обаче се появиха редица изследвания, които показват, че CLA може да спомогне за изграждане на мускулна маса и горене на мазнини. Намира се в телешкото, пуешкото и някои видове млечни продукти.

След повече от 17 години изследвания бе установено, че CLA има антиканцерогенен ефект при някои животни, намалява страничните катаболни ефекти предизвикани от стимулацията на имунната система, увеличава растежа и дори подобрява кръвния липиден профил.

Изледвания върху хора показват, че хранителен режим съдържащ 5% CLA има значителен ефект върху покачената мускулна маса и изгорените мазнини.

То също така показва, че положителен ефект може да постигнат с доста разумни дози. След 6 седмична употреба изследванията показват, че хората приемали CLA имат 4,34% мазнини в сравнение с 10,13% на другата група неупотребявала CLA.

Други изледвания показват положителен ефект по-скоро по отношение на покачената маса, отколкото на изгорените мазнини. Употребата на CLA сред спористите става все по-популярна.

Продукта може да бъде не само от полза за културистите, но и за всеки да изглежда и се чувства по-добре.Друго предимство на CLA е действието му като анти оксидант,дори по-мощен от витамин Е и бета каротина, което го прави още по-обещаващ.

Предназначение : За хора, които търсят едновременно изгаряне на мазнини и покачване на мускулна маса.

Постиган ефект : CLA има положителен ефект върху съединения отговорни за функционирането на имунната система наречени цитокини, а е доказано, че горенето на мазнини и изграждането на мускулна маса да не могат да бъдат оптимизирани, когато нивата на цитокините и простагландините са ниски.

CLA изменя начина, по който хранителните вещества се използват от тялото, увеличавайки циркулацията на хранителни вещества на клетъчно-мембранно ниво.

Подпомага регулирането на теглото и функционирането на имунната система.КОМЕНТАРИ ЗА ПРОДУКТА

Регистрирайте се или влезте в системата, за да можете да пишете коментари

Текуща промоция

 • 15:04:14
  Vitamin D3 2000 + K2 MK-7 / + Vitamin C + Zinc за хранителни режими
  OstroVit

  Vitamin D3 2000 + K2 MK-7 / + Vitamin C + Zinc

  60 капсули, 30 Дози
  2595 лв. 1298 лв. (-50%)
  Купи

  Vitamin D3 2000 + K2 MK-7 / + Vitamin C + Zinc


  Категории: Минерали, Витамини
  Марка: OstroVit
  Разфасовка: 60 капсули, 30 Дози

  OstroVit Vitamin D3 2000 + K2 MK-7 / + Vitamin C + Zinc е комбинирана хранителна добавка, която ви позволява да се грижите за здравето и имунитета си. Продуктът съдържа висока концентрация на витамин D3 в допълнение с лесно усвоимата форма на витамин K2 MK-7. Освен това в състава има витамин C и цинк пиколинат. Витамин D3 спомага за здравината на костите и зъбите и подтиска развитието на автоим...


Защо да изберете Fitness1.bg

Безплатна доставка

Абсолютно всички поръчки с наложен платеж над 30 лева са с напълно безплатна доставка без значение населено място или тегло на продуктите до 24 часа.

Подаръци

Като подарък може да изберете измежду над 30 варианти, като най - желаните от тях са Шейкър, Тениска, Фитили, Тренировъчни ръкавици, дори продукти на стойност от над 100 лв.

Консултации

FITNESS1.BG държи много на това да консултира своите клиенти. Именно поради тази причина, вие може да ни намерите нон стоп на някой от нашите телефони, мейл адреси или по Skype.

Най-добрите цени

Най-добрите цени може да намерите само на FITNESS1.BG. Всяка цена е формулирана на базата на цени на други сайтове, което ви гарантира най - добрата цена онлайн или във физически магазин.

CLA от Optimum

CLA

Подкатегории: CLA    Марка: Optimum    Разфасовка: 90 Гел капсули
57 лв.
38 лв.