HCA от PEAK

PEAK

HCA

12345    3.5/5  (2 гласували)
Категории: Изгаряне на мазнини Подкатегории: Гарциния Камбоджа Разфасовка: 120 капсули, 30 Дози Съставки на продукта
33 лв.
Посочените цени са крайни с включено ДДС


No.: 12765

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

➡ HCA от Гарциния камбоджия
➡ Карнитин
➡ Повече сила и енергия

HCA (Hydroxy-Citric-Acide) всъщност е екстракт от растението Garcinia Gambogia и заедно с D-пинитол и бета екдистерон, е една от най-предпочитаните субстанции за спортистите въоб- ще. HCA подтиска АТФ-citrate-lyase-ензима от цикъла на Кребс и така намалява преобразуването на въглехидратите в мастни киселини. По този начин енергията от въпросните въглехидрати не се запазва като телесна мазнина, а се пренасочва към общия енергиен поток. HCA усилва синтеза на гликоген и така спомага за увеличаването на двигателната, тренировъчната и клетъчно- изграждащата енергия. Същевременно намалява признаците на умора, оптимизира стойностите на триглицерид и холестерол в кръвта и намалява апетита към сладки изделия (нивото на кръв- ната захар остава стабилно за по-дълго време).

HCA – подобно на Fat Attack – e познат най-вече със своето действие по отношение контрола на телесните мазнини, но въпреки това много спортисти го използват и за подобряване на постиженията по- ради свойството му да оптимизира използването на енергията.

Начин на употреба : H-C-A - От 5 до 10 капсули дневно, за предпочитане преди богато въглехидратно хранене.КОМЕНТАРИ ЗА ПРОДУКТА

Регистрирайте се или влезте в системата, за да можете да пишете коментари


Съчетайте този продукт с

 • Hoodia 400 mg

  Hoodia 400 mg за хранителни режими
  32 лв.

  Hoodia 400 mg


  Категории: Изгаряне на мазнини
  Марка: Eurovital
  Разфасовка: 60 капсули

  HOODIA 400mg 60 капсули Подтиска апетита и чувството за глад по естествен път, без да натоварва организма. Не съдържа кофеин или стимуланти. Без противопоказания и странични ефекти. Състав: Худия екстракт 400mg. Не съдържа захар, изкуствени подсладители, оцветители, овкусители и консерванти. Упот...

Защо да изберете Fitness1.bg

Безплатна доставка

Абсолютно всички поръчки с наложен платеж над 30 лева са с напълно безплатна доставка без значение населено място или тегло на продуктите до 24 часа.

Подаръци

Като подарък може да изберете измежду над 30 варианти, като най - желаните от тях са Шейкър, Тениска, Фитили, Тренировъчни ръкавици, дори продукти на стойност от над 100 лв.

Консултации

FITNESS1.BG държи много на това да консултира своите клиенти. Именно поради тази причина, вие може да ни намерите нон стоп на някой от нашите телефони, мейл адреси или по Skype.

Най-добрите цени

Най-добрите цени може да намерите само на FITNESS1.BG. Всяка цена е формулирана на базата на цени на други сайтове, което ви гарантира най - добрата цена онлайн или във физически магазин.

HCA от PEAK

HCA

Подкатегории: Гарциния Камбоджа    Марка: PEAK    Разфасовка: 120 капсули, 30 Дози
33 лв.