Стакове Всички категории
ALPHA-T2 от PES

ALPHA-T2

12345    4/5  (17 гласували)
Категории: Изгаряне на мазнини Подкатегории: Термогенни фетбърнъри Марка: PES Разфасовка: 90 капсули Виж съставките на продукта
76 лв.  89 лв.
Посочените цени са крайни с включено ДДС

No. 10961
Pricematch

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

➡ ЦЕЛЕНАСОЧЕНА загуба на мазнини!
➡ УСКОРЕН метаболизъм!
➡ УВЕЛИЧЕНО изгаряне на мазнини!
➡ НАМАЛЯВАНЕ отлагането на телесни мазнини!
➡ МОЩНА термогенеза!
➡ КОМБИНИРА се с всичко!

Alpha-T2 съчетава 3 МОЩНИ и добре проучени съставки, комбинирани в перфектни дози. Независимо от това дали искате да свалите 5 или 25 kg, Alpha-T2 винаги ще намери място във Вашия режим.

Трите съставки работят заедно, за да ускорят Вашия естествен метаболизъм, да стимулират ЦЕЛЕНАСОЧЕНА загуба на мазнини в специфичните проблемни зони и да осигуряват цялостна загуба на мазнини през целия ден.

Alpha-T2 има мощен ефект при самостоятелна употреба, но може и да бъде съчетаван с произволен фет-бърнър, за постигане на максимален синергичен ефект без аналог.

Alpha-T2 има способността действително да съсредоточава изгарянето на мазнини в проблемните области чрез съставката Rauwolscine HCl – алфа-2-рецепторен антагонист (алфа-2-рецепторен блокер).

При нормални условия този рецептор е активен (както и ще бъде, ако не приемате Alpha-T2) и забавя естествената способност на организма да метаболизира и изгаря мазнините! Когато намалее способността на тялото да изгаря мазнините, то започва да СКЛАДИРА повечето от тях. ЛОШО!

При блокирането на алфа-2-рецепторите чрез Alpha-T2, Вашето тяло значително ще УВЕЛИЧИ изгарянето на мазнини и ще НАМАЛИ отлагането на мастни запаси.

Не се притеснявайте, няма да забравим да разкажем как този процес се насочва ТОЧНО към местата, където повечето хора натрупват мазнини. Тези „дяволски” алфа-2-рецептори изобилстват в някои части на тялото и тяхната активност води до намаляване на изгарянето на мазнини в тези области и увеличаване на складирането им там.

Става въпрос за коремната област, „любовните дръжки”, гърдите, долната част на гърба, бедрата и шията. Чрез употребата на Alpha-T2 Вие НАСОЧВАТЕ ИЗГАРЯНЕТО НА МАЗНИНИ точно към тези области на тялото!

Rauwolscine HCl е също и бета адренергичен рецепторен антагонист и 5-НТ1А-рецепторен антагонист, който допринася за намаляване на кръвното налягане и пулса. Това е добрата новина за онези, които са уморени от фет-бърнъри, разчитащи на мощни дози стимуланти на нервната система.

Разбира се, увеличаването на кръвното налягане и сърдечния ритъм може да бъде опасно и по принцип. Освен това тези, които приемат този продукт, ще усетят увеличаване на либидото и намаляване на апетита!

Позволете да Ви представим съставката метил-синефрин, мощен заместител на ефедрина. Не бихме могли да кажем, че е второкачествен заместител – дори смятаме, че е ПО-ДОБЪР от ефедрина. Въпреки че са с доста сходна структура, ефедринът въздейства предимно на бета-2-адренергичните рецептори, докато метил-синефринът влияе в по-голяма степен върху активността на бета-3-адренергичните рецептори.

Бета-2-рецепторите участват до голяма степен в регулацията на сърдечната дейност. Тези два типа рецептори се използват от симпатиковата нервна система за активация на метаболизирането на мастните депа, използване на мазнините като енергиен източник и ускоряване на метаболизма в състояние на покой. Ето защо можете да получите ефекта на бета-адренергичното изгаряне на мазнини, без характерните за ефедрина странични ефекти!

Учудвате ли се на хората, които могат да ядат до безкрайност и въпреки това да не качат дори 1 kg? От много места ще чуете старото познато „Те просто имат много бърз метаболизъм” и ще се запитате защо имате най-бавния метаболизъм на планетата... ОК, спрете да се тревожите да това, ето го решението на този проблем!

Метаболизмът като цяло може да се характеризира със скоростта, с която организмът усвоява и използва приетата храна. Той е основният определящ фактор за Вашите естествени физически данни и за това колко мазнини ще бъдат изгорени, както и колко просто ще бъдат складирани.

Чрез ускоряване на метаболизма Вашето тяло може да използва мазнините като основен източник на енергия, вместо белтъчините и въглехидратите, за да ИЗГРАДИ ПОВЕЧЕ МУСКУЛНА МАСА. Обикновено въглехидратите и белтъчините се използват преди мазнините като енергиен източник. Чрез това превключване на Вашия метаболизъм се усвояват повече мазнини и по-малко белтъчини, което автоматично означава едно – повече достъпен протеин за изграждане на мускулатура! Всичко това се постига чрез съставката 3,3’-Т2 (3,3’-дийод-L-тиронин).

3,3’-Т2 естествен йод-тиронин, който ще пришпори активността на щитовидната Ви жлеза! Вероятно сте чували, че хората със слабоактивна щитовидна жлеза страдат от наднормено тегло. Обратното също е вярно – хората с активно работеща щитовидна жлеза като правило нямат проблеми с наднормено тегло. 3,3’-Т2 ще оптимизира дейността на щитовидната жлеза и ще ускори метаболизма – така ще Ви помогне да ОТСЛАБНЕТЕ.

3,3’-Т2 има свойството да противодейства на натрупването на мастни депа, редуцира холестерола и ускорява мастния метаболизъм без кардиотоксични ефекти! Предимствата на това вещество са безкрайни. Превключете Вашия метаболизъм към по-висока скорост и увеличете възможностите на организма за изгаряне на мазнини!

Сега имате тази възможност! Три перфектно дозирани и перфектно съчетани съставки с ектремно синергичен ефект, предназначени да ИЗГОРЯТ МАЗНИНИТЕ чрез УСКОРЯВАНЕ на Вашия метаболизъм ДИРЕКТНО в проблемните зони!

Ние знаем, че някои хора си имат любими фет-бърнъри и не искат да се лишават от тях... затова не казваме, че трябва да забравите за другите продукти от тази категория. Едно от големите предимства на Alpha-T2 е това, че може да бъде комбиниран с почти всякакви хранителни добавки независимо, че сам по себе си е безупречен в действието си.

Начин на употреба : За да прецените личната си толерантност към продукта, започнете с приемане на 1 капсула сутрин преди закуска и още 1 капсула 6-8 часа по-късно. Когато установите толеранса си, приемайте 1-2 капсули сутрин преди закуска (на празен стомах) и още 1 капсула 6-8 часа по-късно, ако е необходимо (също на празен стомах).

Заради ексремната потентност на този продукт, не го употребявайте за период по-дълъг от 8 седмици, след което задължително направете 4 седмици почивка! Не приемайте повече от 3 капсули в денонощие!

Внимание! Този продукт е предназначен за употреба от лица в добро здраве и на възраст над 18 години. Да не се употребява от бременни и кърмещи жени. Консултирайте се с личния си лекар преди да започнете приемането на този продукт, особено ако приемате лекарство, предписано по рецепта или свободно продаващо се такова, хранителни добавки или ако имате вече съществуващи заболявания, включително, но не само – високо или ниско кръвно налягане, сърдечна аритмия, инсулт, заболяване на сърцето, черния дроб, бъбреците или щитовидната жлеза, припадъци, психични заболявания, диабет или затруднено уриниране заради увеличение на простатата.

Не употребявайте този продукт, ако приемате МАО-В инхибитори, или други лекарства, включително, но не само МАО-инхибитори, селективни инхибитори на покачването на серотонина или други вещества, влияещи върху серотониновата активност.

Прекратете употребата 2 седмици преди извършването на хирургическа операция. Прекратете употребата и незабавно се консултирайте с Вашия лекар, ако усетите каквато и да е странична реакция от този продукт. Не превишавайте препоръчваната дневна доза! Не използвайте, ако запечатващото фолио е повредено или липсва. Пазете от деца!КОМЕНТАРИ ЗА ПРОДУКТА

radoslavmt
radoslavmt
29 Януари 2014

става ли да се съчетае с Hot Blood 2.0 и AminoMax 8000?и как трябва да се приемат трите продукта ако е удачно?
adios13
adios13
26 Април 2013

Имате ли го в наличност
sensatioN-
sensatioN-
15 Декември 2012

Този или OxyELITE Pro?
Detelinkov
Detelinkov
09 Май 2012

И с какво е добре да го комбинирам за по-дбър ефект? Благодаря за отговора!
Detelinkov
Detelinkov
07 Май 2012

Кое e по-добро Алфа Т2 или ОксиЕлит Про?

Detelinkov
Detelinkov
06 Май 2012

?????

Detelinkov
Detelinkov
06 Май 2012

Втори ден правя една и съшта поръчка и оште никой не се е сварзал с мен, за да потвърдя поръчката..!!?
mitko5000
mitko5000
16 Декември 2011

Искам да попитам само топи ли и мускулна маса,и с какво е подходящо да се комбинира?
Консултант
Консултант
25 Ноември 2011

Да.
Detelinkov
Detelinkov
25 Ноември 2011

Добра комбинация ли е със суроватъчен протеин?

Регистрирайте се или влезте в системата, за да можете да пишете коментари


Защо да изберете Fitness1.bg

Безплатна доставка

Абсолютно всички поръчки с наложен платеж над 20 лева са с напълно безплатна доставка без значение населено място или тегло на продуктите до 24 часа.

Подаръци

Като подарък може да изберете измежду над 30 варианти, като най - желаните от тях са Шейкър, Тениска, Фитили, Тренировъчни ръкавици, дори продукти на стойност от над 100 лв.

Консултации

FITNESS1.BG държи много на това да консултира своите клиенти. Именно поради тази причина, вие може да ни намерите нон стоп на някой от нашите телефони, мейл адреси или по Skype.

Най-добрите цени

Най-добрите цени може да намерите само на FITNESS1.BG. Всяка цена е формулирана на базата на цени на други сайтове, което ви гарантира най - добрата цена онлайн или във физически магазин.

ОЩЕ ПРОДУКТИ ОТ Изгаряне на мазнини

 • OxyELITE Pro /OLD Version/

  OxyELITE Pro /OLD Version/ за хранителни режими
  100 лв. 79 лв.

  OxyELITE Pro /OLD Version/


  Категории: Изгаряне на мазнини
  Марка: USP Labs
  Разфасовка: 90 капсули

  Слушайте сега, зеленият чай има МНОГО плюсове. Уникален антиоксидант, който е неизменна част от от арсенала на доста вдигачи. И да, някои учени го препоръчват, защото забързва метаболизма, но нека бъдем честни с вас – това няма да ви помогне да направите РЕЛЕФ! Баба ми го пие всеки ден от десетиле...
 • Animal Cuts

  Animal Cuts за хранителни режими
  85 лв. 74 лв.

  Animal Cuts


  Категории: Изгаряне на мазнини, Продукти с максимална отстъпка
  Марка: Universal Animal
  Разфасовка: 42 Пакета

  Премахни мазнини, не мускули!!! Девизът за този продукт е – Кардиото, това е нещо безполезно! Защо? Animal Cuts не е като всички други фат бърнери. Повечето от тях съдържат една от следните съставки: ефедрин, кофеин и аспирин, докато действието на Animal Cuts е само термогенетично. Повечето бърн...
 • Liquid L-Carnitine + Chrome

  Liquid L-Carnitine + Chrome за хранителни режими
  23 лв.

  Liquid L-Carnitine + Chrome


  Категории: Изгаряне на мазнини
  Марка: BioTech USA
  Разфасовка: 500 мл

  L-carnitine + Chrome - 500 мл. Л-карнитинът е най-ефективното вещество за изгаряне на мазнини. Той играе важна роля в метаболизма на мазнините, помага Ви да изгорите складираните телесни мазнини, като същевременно увеличава мускулната енергия. По време на по-интензивни тренировки организмът ви се н...
 • Black Fire

  Black Fire за хранителни режими
  65 лв.

  Black Fire


  Категории: Изгаряне на мазнини
  Марка: PURE Nutrition USA
  Разфасовка: 120 капсули, 120 Дози

  ВЕЧЕ и с добавени Малинови кетони ( Raspberry ketones )! Имаш ли дързостта да се заиграеш с огъня? Black Fire определено е готов да предизвика и най-смелите ви очаквания, опожарявайки всичко по пътя си - най-вече излишните мазнини от които искате да се отървете. Black Fire е мощна термогенна фор...
 • Acetyl L-Carnitine

  Acetyl L-Carnitine за хранителни режими
  38 лв. 2490 лв.

  Acetyl L-Carnitine


  Категории: Изгаряне на мазнини
  Марка: Dymatize
  Разфасовка: 90 капсули

  Acetyl L Carnitine е аминокиселина, която има доказан ефект върху оксиляванеето на подкожните манизни и използването им за енергия. Acetyl L Carnitine на марката Dymatize е високо-качествен Л-карнитин, който дава издръжливост и енергия на спортуващия за сметка на намаляващите подкожни мазнини. На...
 • Pure Yohimbine

  Pure Yohimbine за хранителни режими
  32 лв.

  Pure Yohimbine


  Категории: Изгаряне на мазнини
  Марка: PURE Nutrition USA
  Разфасовка: 100 капсули

  ➡ Изгаряне на подкожните мазнини ➡ Увеличен метаболизъм на тялото ➡ Подобряване на менталния фокус ➡ Повече енергия и издръжливост ➡ Мощен афродизиак Yohimbine е естествен алкалоид, чиито екстракт се извлича от кората на дърветата Ипоруро и Рауволфия, растящи в югоизточна азия. Yohimbine е доказала...
 • L-CARNITINE + CHROME

  L-CARNITINE + CHROME за хранителни режими
  26 лв. 1820 лв.

  L-CARNITINE + CHROME


  Категории: Изгаряне на мазнини
  Марка: SILVER Nutrition
  Разфасовка: 500 мл, 20 Дози

  Silver Nutrition L-Carnitine + Chrome е висококачествен и обогатен течен л-карнитин, с който ще се лишите от допълнителното тегло с лекота! L-Carnitine + Chrome е л-карнитин, чиято течна форма позволява на веществата да се усвояват максимално бързо и максимално качествено. Това подобрява потентност...
 • Carni-Max Liquid

  Carni-Max Liquid за хранителни режими
  35 лв.

  Carni-Max Liquid


  Категории: Изгаряне на мазнини
  Марка: PURE Nutrition USA
  Разфасовка: 500 мл

  Л-Карнитинът е една от най-популярните и ефективни хранителни добавки за горене на мазнини, а сега се завръща в най-чистата си форма за да изгори и последните останали мазнини по тялото ви! Л-Карнитинът успешно подпомага редуцирането на мазнините, заради особеностите на неговото действие. Той прена...
 • Liquid L-Carnitine 70000 + Chrome

  Liquid L-Carnitine 70000 + Chrome за хранителни режими
  34 лв.

  Liquid L-Carnitine 70000 + Chrome


  Категории: Изгаряне на мазнини
  Марка: BioTech USA
  Разфасовка: 500 мл

  Л-карнитинът е най-ефективното вещество за изгаряне на мазнини. Той играе важна роля в метаболизма на мазнините, помага Ви да изгорите складираните телесни мазнини, като същевременно увеличава мускулната енергия. По време на по-интензивни тренировки организмът ви се нуждае от допълнителна енергия. ...
 • Black Fire

  Black Fire за хранителни режими
  37 лв.

  Black Fire


  Категории: Изгаряне на мазнини
  Марка: PURE Nutrition USA
  Разфасовка: 60 капсули, 60 Дози

  ВЕЧЕ и с добавени Малинови кетони ( Raspberry ketones )! Имаш ли дързостта да се заиграеш с огъня? Black Fire определено е готов да предизвика и най-смелите ви очаквания, опожарявайки всичко по пътя си - най-вече излишните мазнини от които искате да се отървете. Black Fire е мощна термогенна фор...
 • Herbal Burn

  Herbal Burn за хранителни режими
  45 лв.

  Herbal Burn


  Категории: Изгаряне на мазнини
  Марка: PURE Nutrition USA
  Разфасовка: 120 капсули

  ➡ Изключително бързо действащ ➡ Отслабване по здравословен начин ➡ Стимулира метаболизма ➡ Увеличава енергията ➡ Контролира апетита Herbal Burn е 100% натурален фет-бърнар, предназначен да изгаря подкожните мазнини по еднин напълно безопасен и здравословен начин. Herbal Burn съдържа синергична...
 • Yohimbine HCL

  Yohimbine HCL за хранителни режими
  35 лв. 2625 лв.

  Yohimbine HCL


  Категории: Изгаряне на мазнини
  Марка: Primaforce
  Разфасовка: 90 капсули

  В продължение на години йохимбето продължава да бъде един от популярните суплементи за мъже и жени. Неговата популярност се дължи на факта, че може да бъде използван като мощен афродизиак,а наред с това и за изгаряне на мазнините в проблемните зони. В най-новите изследвания се доказа, че има някои...
 • Liquid L-Carnitine 100.000

  Liquid L-Carnitine 100.000 за хранителни режими
  40 лв.

  Liquid L-Carnitine 100.000


  Категории: Изгаряне на мазнини
  Марка: BioTech USA
  Разфасовка: 500 мл

  L-карнитинът е най-ефективното вещество за изгаряне на мазнини. Той играе важна роля в метаболизма на мазнините, помага Ви да изгорите складираните телесни мазнини, като същевременно увеличава мускулната енергия. По време на по-интензивни тренировки организмът ви се нуждае от допълнителна енергия. ...
 • Liquid L-Carnitine 1100 Gluten Free

  Liquid L-Carnitine 1100 Gluten Free за хранителни режими
  36 лв. 28 лв.

  Liquid L-Carnitine 1100 Gluten Free


  Категории: Изгаряне на мазнини
  Марка: Dymatize
  Разфасовка: 473 мл, 32 Дози

  Течният Л-Карнитин на Dymatize ви доставя невероятните 31 дози в бутилка, като във всяка една доза имате по 1100 милиграма Л-Карнитин обогатени с 10 милиграма витамин Б5 и само 1 грам захар. Това е един от най - чистите от към захар течни Л-Карнитини на пазара. Перфектен е за по време на диета, през...
 • Carni-Max Liquid with Green Tea &a...

  Carni-Max Liquid with Green Tea & Guarana за хранителни режими
  40 лв.

  Carni-Max Liquid with Green Tea & Guarana


  Категории: Изгаряне на мазнини
  Марка: PURE Nutrition USA
  Разфасовка: 500 мл

  ➡ 1,000 милиграма L-Carnitine за усилено редуциране на мазнините ➡ С добавени Гуарана и Зелен чай за повече енергия по време на тренировката ➡ Най-чистата форма, клинично тестван ➡ Транспортер на мастните киселини Л-Карнитинът е една от най-популярните и ефективни хранителни добавки за горене на ма...
 • Slim FX

  Slim FX за хранителни режими
  95 лв. 58 лв.

  Slim FX


  Категории: Изгаряне на мазнини
  Марка: Athletic Xtreme
  Разфасовка: 56 капсули

  Един съвет лично от нас - Приятели, бъдете внимателни при употребата на този продукт. Изключително силен е, моля подходете с нужното внимание към използването на препарата. ➡ Повишава енергията - SlimFX ви доставя изключителен заряд от енергия в продължение на цели 12 часа† ➡ Засилва изгарянето н...
 • Stimulant X 1-METIQ

  Stimulant X 1-METIQ за хранителни режими
  85 лв. 61 лв.

  Stimulant X 1-METIQ


  Категории: Изгаряне на мазнини
  Марка: Athletic Xtreme
  Разфасовка: 84 капсули

  STIMULANT X е за онези от Вас, които имат нужда да изгорят мазнините за кратък период от време, за тези от Вас, които искат да вдигат повече тежести, за тези от Вас, които имат нужда от допълнително концентрация на работното място или нужда от енергия и издръжливост. Този продукт работи дори и без ...
 • Hydroxycut Hardcore Elite

  Hydroxycut Hardcore Elite за хранителни режими
  105 лв. 50 лв.

  Hydroxycut Hardcore Elite


  Категории: Изгаряне на мазнини
  Марка: MuscleTech
  Разфасовка: 110 капсули, 55 Дози

  Hydroxycut Hardcore ® Elite е разработен да бъде супер-термогенна формула, в която се съдържат всички съставки, гарантиращи истински резултати. Проектиран с мощен комплекс от потентни съставки, продукта осигурява не само един, а четири различни ползи за ненадминат сетивен опит. SUPER-THERMOGENESIS ...
ALPHA-T2 от PES

ALPHA-T2

Подкатегории: Термогенни фетбърнъри    Марка: PES    Разфасовка: 90 капсули
89 лв.
76 лв.

Вземете Вашата VIP карта и ползвайте отстъпки за всички предлагани продукти!

Цена с VIP Card:
76 лв.
71.52 лв.