RIPPED FREAK от Pharma Freak

Pharma Freak

RIPPED FREAK

12345    3.8/5  (24 гласували)
Категории: Изгаряне на мазнини Подкатегории: Термогенни фетбърнъри Разфасовка: 60 капсули, 60 Дози Съставки на продукта
-20%   9495 лв.
7596 лв.
Посочените цени са крайни с включено ДДС


No.: 11025

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

➡ Първият в света хибриден Fat burner!
➡ Изгаряте мазнините 21% по-бързо!
➡ Максимална интензивност, енергия и сила!
➡ Увеличаване на епинефрина и норепинефрина!

Новият Ripped Freak™ е първият и единствен в света хибриден фет бърнър. Неговата формула засяга всички основни механизми за намаляване на телесните мазнни, които са известни на учените и изследователите по целия свят. Ripped Freak ™ съдържа невиждани до сега новосинтезирани съставки за изгаряне на мазнини, които най-добре могат да се опишат като ‘хибридни липолитични субстанции’.

„Хибридна субстанция” е термин, въведен от нашия екип фармацевти и органични химици. Думата „хибриден” в случая се дефинира като вещество, получено от естествен природен източник, което в последствие е органично модифицирано или синтезирано с цел постигане на много по-висока ефективност. Формулата на Ripped Freak™ представлява специфична комбинация от ключови изгарящи мазнините съставки и метил галат естер, който се използва във фармацевтичната индустрия за осигуряване на върхова бионаличност и удължен живот на компонентите в организма. Това прави Ripped Freak™ най-мощната формула за изгаряне на мазнини, законно продавана в Северна Америка!

➡ Съдържа уникалния 1,3-диметиламиламин (екстракт от масло от здравец)!
➡ Съдържа единствения по рода си екстракт от сладък червен пипер – СН-19!
➡ Съдържа метил галат естер, подобряващ значително усвояването и ефективността на формулата, усилвайки енергетичния ефект и изгарянето на мазнините!
➡ Ключовите компоненти са в големи РАБОТЕЩИ дози!

Как работи Ripped Freak™?

Формулата на този продукт предизвиква невероятно интензивно изгаряне на телесните мазнини чрез максимизиране нивата на двата най-мощни хормона, свързани с тези процеси – епинефрин (адреналин) и норепинефрин (норадреналин). Ripped Freak™ не само стимулира мощно освобождаване на тези два хормона в организма, но и ги предпазва от разпадане. Крайният резултат е максимален капацитет за изгаряне на мазнини в тялото!

Ripped Freak™ съдържа метил галат естер. Този компонент увеличава липофилността на другите съставки и така значително подобрява абсорбцията им от клетките. Чрез метил галат естера се постига висока бионаличност и продължително присъствие на съставките на Ripped Freak™ в тялото. Затова една капсула дневно е достатъчна – тя има ефект през целия ден!

Метил галат естер – поглед отблизо

Метил галат естерът увеличава ефективността на съставките на този продукт по два начина – увеличаване на тяхната бионаличност (1) и удължаване на техния активен период на действие в тялото (2).

Въвеждането на метилова група в изгаряща мазнините композиция увеличава липофилността. На обикновен език това означава, че тази композиция има значително по-голяма способност да прониква в клетките на човешката тяло, тъй като мембранната им структура е изградена от белтъчно-липидни комплекси. Увеличената абсорбция означава драстично увеличение на загубата на мазнини!
Метил галат естерът има способността да инхибира ензимите, отговорни за биотрансформацията на съставките на Ripped Freak™ в червата. Както може би знаете, много суплементи се разграждат в стомаха веднага след като попаднат в него и по тази причина имат слаб (ако имат изобщо) ефект върху загубата на мазнини. Тъй като метил галат естерът блокира деградацията на съставките в червата, те могат да бъдат абсорбирани и разпределени по-ефективно в тялото към целевите тъкани. Това означава много по-мощен ефект и голямо увеличение на общия капацитет за изгаряне на мазнини!

Как да употребявам Ripped Freak™?

Приемайте 1 доза (1 капсула) 2 пъти дневно с чаша вода (200-250 ml), на празен стомах , поне 30 минути хранене. Първата доза Ripped Freak™ приемете непосредствено след ставане от сън сутрин, а втората – в ранния следобед. В тренировъчните дни приемете едната доза 30-60 минути преди тренировка. Внимание! За да установите индивидуалния си толеранс към продукта, започнете употребата с приемане само на 1 капсула дневно, сутрин след ставане от сън. НИКОГА не превишавайте препоръчваната доза! Пийте поне 2.5 литра вода дневно. За максимални резултати комбинирайте Ripped Freak™ с подходящ хранителен режим и интензивна тренировъчна програма.

Трябва ли Ripped Freak™ да се приема циклично?

Можете да приемате Ripped Freak™ непрекъснато в продължение на 8-12 седмици, след което трябва да направите пауза от 2-4 седмици. Например: 8 седмици прием – 2 седмици пауза, 12 седмици прием – 4 седмици пауза.

Може ли Ripped Freak™ да бъде комбиниран с други суплементи?

Да, разбира се, Ripped Freak™ може да се приема заедно с други хранителни добавки. Много бодибилдъри го комбинират с Test Freak™ - най-мощния стимулатор на тестостерон в света, за да постигнат най-ефективната суплементация за изгаряне на мазнини и увеличаване на мускулната маса!

Може ли Ripped Freak™ да предизвика появата на нежелани странични ефекти?

Не! Ripped Freak™ няма нежелани странични ефекти върху хора в добро здраве. Метил галат естерът осигурява постепенно във времето освобождаване на съставките и затова не се наблюдава т.нар. енергиен спад (energy crash). Тези, които приемат Ripped Freak™, ще усетят постоянен прилив на енергия в продължение на 8-12 часа!

Освен изгаряне на мазнините, има ли други ползи при употреба на Ripped Freak™?

Да! Ripped Freak™ ще Ви даде невероятен пред-тренировъчен заряд! Много атлети и бодибилдъри използват Ripped Freak™ за да максимизират силата, интензивността и издържливостта по време на тренировка. Много потребители на Ripped Freak™ споделят, че след приемане на само една капсула, мускулната сила и издържливостта им се увеличават с 40%!

Подходящ ли е Ripped Freak™, ако подлежа на допинг-контрол?

Всеки спортист, подложен на контрол за употреба на забранени вещества или тестове за наркотици, трябва да се координира със съответния управителен орган на спорта, който практикува, преди използването на този продукт или други хранителни добавки. Прочетете целия етикет, включително информацията за рисковете и следвайте указанията.КОМЕНТАРИ ЗА ПРОДУКТА

DedoKoleda
DedoKoleda
08 Април 2012

1,3 диметиламиламин не е ли е забранена съставка поради множеството й странични ефекти?
Регистрирайте се или влезте в системата, за да можете да пишете коментари


Често купувано с:

 • TEST FREAK

  TEST FREAK за хранителни режими
  8995 лв. 7196 лв.

  TEST FREAK


  Категории: Тестостерон стимулатори
  Марка: Pharma Freak
  Разфасовка: 120 капсули, 30 Дози

  PharmaFreak Test Freak - Хибриден тестостеронов стимулатор Най-мощната клинично доказана формула за стимулиране на тестостерона и растежния хормон! Test Freak е най-мощният тестостеронов стимулатор, който се продава легално. Неговата единствена по рода си формула съдържа клинично доказано ефекти...


Съчетайте този продукт с

 • TEST FREAK

  TEST FREAK за хранителни режими
  8995 лв. 7196 лв.

  TEST FREAK


  Категории: Тестостерон стимулатори
  Марка: Pharma Freak
  Разфасовка: 120 капсули, 30 Дози

  PharmaFreak Test Freak - Хибриден тестостеронов стимулатор Най-мощната клинично доказана формула за стимулиране на тестостерона и растежния хормон! Test Freak е най-мощният тестостеронов стимулатор, който се продава легално. Неговата единствена по рода си формула съдържа клинично доказано ефекти...

Защо да изберете Fitness1.bg

Безплатна доставка

Абсолютно всички поръчки с наложен платеж над 30 лева са с напълно безплатна доставка без значение населено място или тегло на продуктите до 24 часа.

Подаръци

Като подарък може да изберете измежду над 30 варианти, като най - желаните от тях са Шейкър, Тениска, Фитили, Тренировъчни ръкавици, дори продукти на стойност от над 100 лв.

Консултации

FITNESS1.BG държи много на това да консултира своите клиенти. Именно поради тази причина, вие може да ни намерите нон стоп на някой от нашите телефони, мейл адреси или по Skype.

Най-добрите цени

Най-добрите цени може да намерите само на FITNESS1.BG. Всяка цена е формулирана на базата на цени на други сайтове, което ви гарантира най - добрата цена онлайн или във физически магазин.

RIPPED FREAK от Pharma Freak

RIPPED FREAK

Подкатегории: Термогенни фетбърнъри    Марка: Pharma Freak    Разфасовка: 60 капсули, 60 Дози
9495 лв.
7596 лв.

Вземете Вашата VIP карта и ползвайте отстъпки за всички предлагани продукти!

Цена с VIP карта:
75.96 лв.
71.48 лв.