Acetyl L-Carnitine 500 mg / Alcalean от Primaforce

Primaforce

Acetyl L-Carnitine 500 mg / Alcalean

12345    3.5/5  (12 гласували)
Категории: Изгаряне на мазнини Подкатегории: Л-Карнитин Разфасовка: 100 капсули, 100 Дози Съставки на продукта
32 лв.
Посочените цени са крайни с включено ДДСNo.: 10158

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Ацетил-L-карнитинът (ALC) е производен на карнитина, образуващ се по естествен път в тялото. Карнитинът участва в метаболизма на въглехидратите и белтъчините и в пренасянето на мазнините до митохондриите.

Ацетил-L-карнитинът (ALC) повишава нивото на карнитина в тъканите и има дори по-силно от неговото действие при метаболизма. Това е едно от най-изследваните вещества заради способността си да забавя стареенето, особено във връзка с дегенерацията на мозъка и нервната система.

Ацетил-L-карнитинът (ALC) е полезен и за други органи и системи на тялото. Той ограничава пораженията при кислороден глад, укрепва имунната система, притежава силно антиоксидантно действие.КОМЕНТАРИ ЗА ПРОДУКТА

p36ko0
p36ko0
21 Май 2013

За съжаление не останах доволен от продукта.
Регистрирайте се или влезте в системата, за да можете да пишете коментари


Съчетайте този продукт с

  Защо да изберете Fitness1.bg

  Безплатна доставка

  Абсолютно всички поръчки с наложен платеж над 40 лева са с напълно безплатна доставка без значение населено място или тегло на продуктите до 24 часа.

  Подаръци

  Като подарък може да изберете измежду над 30 варианти, като най - желаните от тях са Шейкър, Тениска, Фитили, Тренировъчни ръкавици, дори продукти на стойност от над 100 лв.

  Консултации

  FITNESS1.BG държи много на това да консултира своите клиенти. Именно поради тази причина, вие може да ни намерите нон стоп на някой от нашите телефони, мейл адреси или по Skype.

  Acetyl L-Carnitine 500 mg / Alcalean от Primaforce

  Acetyl L-Carnitine 500 mg / Alcalean

  Подкатегории: Л-Карнитин    Марка: Primaforce    Разфасовка: 100 капсули, 100 Дози
  32 лв.