Acetyl L-Carnitine от Reflex

Reflex

Acetyl L-Carnitine

12345    4.7/5  (10 гласували)
Категории: Изгаряне на мазнини Подкатегории: Л-Карнитин Разфасовка: 90 капсули, 45 Дози Съставки на продукта
45 лв.
Посочените цени са крайни с включено ДДС


No. 12091

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Трансформирайте мазнините, като ги превърнете в клетъчна енергия!

Acetyl L-Carnitine е подобен по форма на амино киселината L-Carnitine и има подобни функции, като например участието в метаболизма на тялото при трансформирането на храната и мазнините в енергия. Той укрепва имунната система, енергийните нива, издръжливостта и производството на ATФ. Той стимулира мозъчните функции, повишава настроението и фокусирането, както и поддържането на нивата на тестостерон след тренировка.

Все пак Acetyl-L-Carnitine се абсорбира по-ефективно в кръвообращението от L-Carnitine и което е по-важно, Acetyl-L-Carnitine минава по-ефективно през клетъчните мембрани и по-ефективно се оползотворява в мотохондриите на клетките.

Начин на употреба : Вземайте 1 до 3 капсули дневно или по предписание на медицинско лице.КОМЕНТАРИ ЗА ПРОДУКТА

THAIS
THAIS
29 Април 2014

@Yuliyan Dechev - Има и други доста добри, но за да не се отвличам от запитването ти - от изброените, определено бих ти препоръчал този. Относно втория въпрос - не, не му е по-слаб ефекта от обикновения. :)
Yuliyan Dechev
Yuliyan Dechev
20 Май 2013

А ако сравним този, ALC na scitec и ALcaLean на Primaforce, кой бихте ми препоръчали? И по слаб ли му е ефекта за горене на мазнини от обикновения L-carnitine.
Поздрави!
Консултант
Консултант
16 Декември 2011

Заслужава си да.

Пишете на кирилица, ако е възможно. ; )
MOTOREX
MOTOREX
16 Декември 2011

dobar li e tozi produkt
Регистрирайте се или влезте в системата, за да можете да пишете коментари


Защо да изберете Fitness1.bg

Безплатна доставка

Абсолютно всички поръчки с наложен платеж над 30 лева са с напълно безплатна доставка без значение населено място или тегло на продуктите до 24 часа.

Подаръци

Като подарък може да изберете измежду над 30 варианти, като най - желаните от тях са Шейкър, Тениска, Фитили, Тренировъчни ръкавици, дори продукти на стойност от над 100 лв.

Консултации

FITNESS1.BG държи много на това да консултира своите клиенти. Именно поради тази причина, вие може да ни намерите нон стоп на някой от нашите телефони, мейл адреси или по Skype.

Най-добрите цени

Най-добрите цени може да намерите само на FITNESS1.BG. Всяка цена е формулирана на базата на цени на други сайтове, което ви гарантира най - добрата цена онлайн или във физически магазин.

Acetyl L-Carnitine от Reflex

Acetyl L-Carnitine

Подкатегории: Л-Карнитин    Марка: Reflex    Разфасовка: 90 капсули, 45 Дози
45 лв.

Вземете Вашата VIP карта и ползвайте отстъпки за всички предлагани продукти!

Цена с VIP карта:
45 лв.
39.65 лв.