CLA 750 mg от Reflex

Reflex

CLA 750 mg

12345    5/5  (1 гласували)
Категории: Изгаряне на мазнини Подкатегории: CLA Разфасовка: 90 капсули Съставки на продукта
44 лв.
Посочените цени са крайни с включено ДДС


No.: 12097

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Особено важен продукт за резорбиране на телесните мазнини и поддържане на чиста мускулатура.

Clarinol™ CLA - Свързаната Линолова Киселина присъства като естествена съставка в месото и млечните продукти и се свързва със загубата на мазнини. СЛК съдейства за намаляване на подкожните мазнини и за увеличаване на чистата мускулна маса.

     Какво е СLA?

Свързаната линолова киселина е общ термин за смес от свързани диеноеви изомери на линоловата киселина (C18:2 n-6). Могат да се разграничат няколко позиционни изомери. При това, двата важни изомера са c9, транс 11 и транс 10, c12. След откритието, че c9, t11 и t10, c12 са активните изомери, ние посветихме нашите изследвания на целта да представим на пазара продукт, даващ максимално добри и бързи резултати и отзивите са наистина чудесни.

Въпреки, че CLA присъства като естествена съставка в месото и млечните продукти, търсения ефект може да се постигне само ако CLA се набавя под формата на добавка към храната, тъй като оптималната доза варира между 2 и 5 грама дневно.

     Какво отличава Reflex CLA от продуктите на конкурентите?

Reflex CLA е с по-висока чистота на двата основни изомера отколкото нормално се постига при другите марки CLA. Полученият от Reflex продукт осигурява по-добри и бързи резултати при значително по-добра цена.

Начин на употреба : Взимайте по 2 капсули, три пъти дневно Нашата препоръка е да опитате различни комбинации между CLA и другите продукти от раздел контрол на теглото, за да постигнете максимално добри резултати.КОМЕНТАРИ ЗА ПРОДУКТА

Регистрирайте се или влезте в системата, за да можете да пишете коментари

Текуща промоция

 • 35:01:06
  Economy WPC 80.eu / Whey Protein Concentrate за хранителни режими
  OstroVit

  Economy WPC 80.eu / Whey Protein Concentrate

  2000 грама, 66 Дози
  8495 лв. 4248 лв. (-50%)
  Купи

  Economy WPC 80.eu / Whey Protein Concentrate


  Категории: Протеини
  Марка: OstroVit
  Разфасовка: 2000 грама, 66 Дози

  OstroVit Economy WPC80.eu е висококачествен суроватъчен протеинов концентрат, съдържащ 70% протеин. Той е отличен източник на здравословен животински протеин, който съдържа широк профил на аминокиселини, необходими за изграждането на мускулни влакна. Суроватъчният протеин интензивно подпомага процеса на мускулен растеж и позволява възстановяването на мускулните влакна. Действа анаболно и антикат...


Защо да изберете Fitness1.bg

Безплатна доставка

Абсолютно всички поръчки с наложен платеж над 30 лева са с напълно безплатна доставка без значение населено място или тегло на продуктите до 24 часа.

Подаръци

Като подарък може да изберете измежду над 30 варианти, като най - желаните от тях са Шейкър, Тениска, Фитили, Тренировъчни ръкавици, дори продукти на стойност от над 100 лв.

Консултации

FITNESS1.BG държи много на това да консултира своите клиенти. Именно поради тази причина, вие може да ни намерите нон стоп на някой от нашите телефони, мейл адреси или по Skype.

Най-добрите цени

Най-добрите цени може да намерите само на FITNESS1.BG. Всяка цена е формулирана на базата на цени на други сайтове, което ви гарантира най - добрата цена онлайн или във физически магазин.

CLA 750 mg от Reflex

CLA 750 mg

Подкатегории: CLA    Марка: Reflex    Разфасовка: 90 капсули
44 лв.

Вземете Вашата VIP карта и ползвайте отстъпки за всички предлагани продукти!

Цена с VIP карта:
44 лв.
38.76 лв.