L-Carnitine от Reflex

Reflex

L-Carnitine

12345    4/5  (4 гласували)
Категории: Изгаряне на мазнини Подкатегории: Л-Карнитин Разфасовка: 100 капсули Съставки на продукта
50 лв.
Посочените цени са крайни с включено ДДС


No.: 12194

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Способства за изгарянето на мазнините, доставяйки енергия до всяка клетка. Увеличава работоспособността.

L-Carnitine - играе жизнено важна роля за преноса на мастните киселини в нашите клетки за производството на ATФ (Adenosine triphosphate), а впоследствие в енергия.

Следва да се отбележи, че оптималните нива на L-Carnitine в тялото са жизнено важни за осигуряване на превръщането на мазнините в енергия.

Научно е доказано, че L-Carnitine допринася за три ключови области: увеличена работоспособност, намаляване на умората и по-добро и по-бързо възстановяване.

Работоспособност – Научните изследвания показват, че L-Carnitine може да увеличи VO2 max, което е количеството кислород, който може да бъде използван от Вашето тяло по време на упражненията.

Това е било проследено при цяла поредица атлети - маратонци, колоездачи и елитни гребци.

Умора – Интензивните упражнения водят до натрупване на високи нива на амоняк в мускулната тъкан, което води до умора. Научно се доказа, че приемането на L-Carnitie намалява нивата на амоняк при интензивно трениращите атлети.

Възстановяване - Общоизвестно е, че тежките, интензивни тренировки оказват силен стрес върху тялото, действието на който може да трае много дни.

Добавянето на L-Carnitine води до ефективно и подобрено възстановяване след напрегнатите тренировки. L-Carnitine Често се възприема от сериозните спортисти като съществена част от тяхната спомагателна програма.

Какво отличава Reflex L-Carnitine от този на конкурентите?

Reflex L-Carnitine се предлага в много чист вид, в капсули с концентрация 500 мг.

Начин на употреба : Взимайте по 1-3 капсули, 1до3 пъти на ден или по предписание на медицинско лице. За да постигнете максимално добри резултати, опитайте различни комбинации между L-Carnitine и другите продукти от раздела Контрол на теглото.КОМЕНТАРИ ЗА ПРОДУКТА

Регистрирайте се или влезте в системата, за да можете да пишете коментари


Защо да изберете Fitness1.bg

Безплатна доставка

Абсолютно всички поръчки с наложен платеж над 30 лева са с напълно безплатна доставка без значение населено място или тегло на продуктите до 24 часа.

Подаръци

Като подарък може да изберете измежду над 30 варианти, като най - желаните от тях са Шейкър, Тениска, Фитили, Тренировъчни ръкавици, дори продукти на стойност от над 100 лв.

Консултации

FITNESS1.BG държи много на това да консултира своите клиенти. Именно поради тази причина, вие може да ни намерите нон стоп на някой от нашите телефони, мейл адреси или по Skype.

Най-добрите цени

Най-добрите цени може да намерите само на FITNESS1.BG. Всяка цена е формулирана на базата на цени на други сайтове, което ви гарантира най - добрата цена онлайн или във физически магазин.

L-Carnitine от Reflex

L-Carnitine

Подкатегории: Л-Карнитин    Марка: Reflex    Разфасовка: 100 капсули
50 лв.

Вземете Вашата VIP карта и ползвайте отстъпки за всички предлагани продукти!

Цена с VIP карта:
50 лв.
44.05 лв.