Carnitine Complex от Solgar

Solgar

Carnitine Complex

12345    4/5  (4 гласували)
Категории: Изгаряне на мазнини Подкатегории: Л-Карнитин Разфасовка: 60 Таблетки Съставки на продукта
12595 лв.
Посочените цени са крайни с включено ДДС


No.: 12175

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Предназначение:
Л-карнитин подпомага: използването от човешкия организъм на мастни киселини като източник на енергия; дейността на сърцето и черният дроб; намаляването на нивата на холестерола и триглицеридите в кръвта; оплодителните способности при мъже, издръжливостта при спортуване или физически упражнения; контролът на телесното тегло.
Ацетил–Л-карнитин подпомага: и подобрява мозъчната функция; запазването на намаляващата с възрастта мозъчна функция; използването от човешкия организъм на мастни киселини като източник на енергия; дейността на сърцето; намаляването на нивата на холестерола и триглицеридите в кръвта; издръжливостта при спортуване или физически упражнения; контролът на телесното тегло.
Глицин пропионил Л-Карнитин подпомага: използването от човешкият организъм на мастни киселини като източник на енергия; дейността на сърцето и черният дроб; намаляването на нивата на холестерола и триглицеридите в кръвта; оплодителните способности при мъже, издръжливостта при спортуване или физически упражнения; контролът на телесното тегло; кръвоснабдяването на крайниците; поддържането на здрави артерии.

Начин на употреба: за възрастни по 2 (две) таблетки дневно на гладно или по указание от лекар.

Продуктът е подходящ и за крайни/строги вегетарианци.
Не съдържа захар, сол, скорбяла/ нишесте, жито/пшеница, мая, царевица, соя, млечни продукти; изкуствени консерванти, оцветители и овкусители.

Ако сте бременна, кърмите, взимате лекарство/а или имате заболяване, моля консултирайте се с лекар преди употребата на този продукт!КОМЕНТАРИ ЗА ПРОДУКТА

Регистрирайте се или влезте в системата, за да можете да пишете коментари


Защо да изберете Fitness1.bg

Безплатна доставка

Абсолютно всички поръчки с наложен платеж над 30 лева са с напълно безплатна доставка без значение населено място или тегло на продуктите до 24 часа.

Подаръци

Като подарък може да изберете измежду над 30 варианти, като най - желаните от тях са Шейкър, Тениска, Фитили, Тренировъчни ръкавици, дори продукти на стойност от над 100 лв.

Консултации

FITNESS1.BG държи много на това да консултира своите клиенти. Именно поради тази причина, вие може да ни намерите нон стоп на някой от нашите телефони, мейл адреси или по Skype.

Най-добрите цени

Най-добрите цени може да намерите само на FITNESS1.BG. Всяка цена е формулирана на базата на цени на други сайтове, което ви гарантира най - добрата цена онлайн или във физически магазин.

Carnitine Complex от Solgar

Carnitine Complex

Подкатегории: Л-Карнитин    Марка: Solgar    Разфасовка: 60 Таблетки
12595 лв.

Вземете Вашата VIP карта и ползвайте отстъпки за всички предлагани продукти!

Цена с VIP карта:
125.95 лв.
110.96 лв.