Стакове Всички категории
OxyELITE Pro /OLD Version/ от USP Labs

OxyELITE Pro /OLD Version/

12345    4/5  (348 гласували)
Категории: Изгаряне на мазнини Подкатегории: Термогенни фетбърнъри Марка: USP Labs Разфасовка: 90 капсули Виж съставките на продукта
79 лв.  100 лв.
Посочените цени са крайни с включено ДДС

No. 10198
Pricematch

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Слушайте сега, зеленият чай има МНОГО плюсове. Уникален антиоксидант, който е неизменна част от от арсенала на доста вдигачи.

И да, някои учени го препоръчват, защото забързва метаболизма, но нека бъдем честни с вас – това няма да ви помогне да направите РЕЛЕФ!

Баба ми го пие всеки ден от десетилетие насам и съм напълно сигурен, че няма „плочки”.

Синефрин? - дори не започвайте с него.
Не е ефективен. Много хора му лепват името „новия ефедрин” – моля ви, нали няма да се вържете на това?!

След като от USPlabs сътворихме хранителната добавка Recreate като един от най – добрите бърнъри със слабо заложени стимуланти в него, крайно време беше да сътворим и нов ИНОВАТИВЕН продукт, чрез който НАИСТИНА да горите мазнини!
Горд съм да ви информирам, че за пореден път надминахме себе си в изобретяването на 100% работещ продукт!

Представям ви фет бърнър, който може да се опише с две думи: „SUPER Thermogenic™”.

Казва се „OxyELITE Pro” и е тук, не за да ви помогне да отслабнете, а да подчертаете мускулите си на 100%!


USP Labs - Хранителни добавки от ново поколение!


Защо последната зона, от която изчистване мазнините, е същевременно и първата, в която качваме мазнини?

Просто не е честно, но истината е такава.
Може да бъде областта на коремната мускулатура, така наречените „любовни дръжки” или мъжките гърди.

Почти няма хранителна добавка, която да акцентира точно върху тези зони, които, за жалост, си остават такива доживот,

В крайна сметка, защо се получава така?

Телесната ви мазнина е заложник!

Всичко се дължи на рецептор Alpha-2 и ако целта ви е да свалите килограми, това е вашият най-голям враг. Ако Alpha-2 рецепторът иска от вас да складирате мазнини, вие ще го направите и то на възможно най-лошите места.
Alpha-2 рецепторът е отговорен за възпрепятстването на разлагането на мазнините, което означава, че позволява на организма да складира мазнина и пречи на изгарянето й.

С други думи Alpha-2 рецепторът държи мазнините като заложници и не ги пуска.
Когато се активира, той не позволява на определени зони да изгарят мазнини, а ги складира, като мечка, готвеща се за зимен сън.Пълна Термогенеза!

За щастие, точно тук се появява OxyELITE Pro™ ...

Чрез използване на съединение, което спомага за намаляване на ефективността на Alpha-2 рецепторите, можем да използваме това предимство за изгаряне на мазнините бързо и ефективно! Помислете за OxyELITE Pro ™ като за S.W.A.T. (отряд за бързо реагиране) – “разбивайки врати” и "освобождавайки" вашите мазнини, които са заложници. Така, че се отпуснете и закопчайте коланите си, защото това е може би е най-важната информация, която някога сте чели за изгарянето на мазнини.

The OxyELITE Pro™ lineup...

Rauwolfia Canescens (Rauwolscine)

Специално това съединение помага за намаляване на ефективността на Alpha-2 рецептора. То е свързано с Йохимбин - съединение, което често се включва в различни формули за изгаряне на мазнините заради способността му да неутрализира Alpha 2-adrenoceptors, позволявайки на мазнините сами по себе си да изгарят.

Тук проблемът е следният: Докато неутрализирането на Alpha 2-adrenoceptors е голямо, Йохимбин, за съжаление, прави същото за Alpha 1-adrenoceptors - и това може действително да попречи на изгарянето на мазнини (13). Така че, от една страна, докато Йохимбина стимулира изгарянето на мазнини като неутрализира Alpha 2-adrenoceptors, той също така може и да намали изгарянето на мазнини чрез неутрализирането на Alpha 1-adrenoceptors ...

Крайният резултат е само посредствен или малък ефект при загуба на мазнини или изобщо липса на видима загуба на мазнини, което е доказано в литературата за добавяне на Йохимбин.

Rauwolscine от друга страна е също толкова силен в неутрализирането на Alpha 2-adrenoceptors като Йохимбин, но е 50 пъти по-слаб от Alpha 1-adrenoceptors, като го прави много по-малко способен да намали изгарянето на мазнини, чрез подтискане на дейността на Alpha 1-adrenoceptors в сравнение с Йохимбин. Rauwolscine явно е по-добрият избор. На последно място, пазете се от тези продукти, които съдържат хидроксилирани производни на Йохимбин (например, 10-OH-Йохимбин и 11-OH-Йохимбин). Те могат да изглеждат по различен начин, но истината е, че те не са по-ефективни от Йохимбин.

Това е просто маркетингов трик за пускане на пазара, предназначен да заблуди потребителит да вярват, че получават нещо наистина уникално и по-ефективно. Bauhinia purpurea L (Leaf & Pod [standardized for Bauhiniastatins 1-4])
Всички ние знаем, че хормоните на щитовидната жлеза играят важна роля в метаболизма и техните нива могат да доведат до значително повишаване на разходите на енергия.

Друга причина в подкрепа на хормоните на щитовидната жлеза, е фактът, че те синтезират или увеличават ефекта от изгарянето на мазнини на мастните клетки.

Bacopa monnieri (Leaf)

Това растение също се появява в животински модел като естествена подкрепа на щитовидната жлеза. В този случай, растителният екстракт е предложен в подкрепа на нивата на Т4 (23).

Тъй като не е имало увеличение на T3 обаче авторите предположили, че растителният екстракт директно стимулира освобождаването на T4 от щитовидната жлеза, за разлика от Purpurea Bauhinia, която подкрепя превръщането на T4 на Т3.

Чрез комбиниране на два растителни екстракта, целта е да се създаде ситуация, при която тялото ви ще освободи повече T4, като това излишество се превърне в по-активен Т3. Това е наистина "най-доброто от двата свята" и крайният резултат е потенциално увеличение на енергийните разходи и намалява мазнините.

Cirsium Oligophyllum (Whole Plant Extract)

Използване на това растение се основава на изследвания над животни, като в сравнение с контролна група, екстрактът е в състояние да намали покачването на телесно тегло и мастната тъкан.

Друга прилика, която екстракта Oligophyllum Cirsium има с Beta Adrenoceptor Agonists е, че работи в синхрон с кофеин, произвеждащ по-мощен lipolytic ефект, който далеч надхвърля ефекта, когато се използва сам по себе си. Всъщност действието на кофеина и Cirsium Oligophyllum е почти 10 пъти по-голямо от това на Cirsium Oligophyllum.

Caffeine

Кофеинът често се споменава заради способността му да намали разхода на енергия, като същевременно увеличи липолизата и окислението на липидите. В допълнение, следва да се отбележи способността му да увеличи чувството на енергия, бодрост, концентрация и еуфория. Всеки разработчик на сродни продукти “хвърля” кофеин в неговата формула, но много малко хора знаят защо.

Като оставим настрана ползите, които придава кофеина, той може да предостави синергични ефекти, когато се комбинира с други съставки в OxyELITE Pro ™ ...
По-специално кофеина, който сме включили, повишава ефективността на други агенти, също включени във формулата, включително екстракта от здравец, както и
Cirsium oligophyllum.

Geranium [Stems] (extracted for 1,3-Dimethylamylamine)

Geranium е бил използван в продължение на векове като хранителна добавка и е част от редовния хранителен режим на някои народи. Влиянието на това съединение върху симпатиковата нервна система (SAS) и нивата на норадреналин е нещо много важно, тъй като SAS и норадреналина се считат за важна част, когато става дума за влияние върху метаболизма и по-специално степента, в която ние горим калории, докато си почиваме.

Какво значи всичко това? Означава, че това съединение може потенциално да допринесе за осигуряването на стимулация, необходима за една по-добра тренировка (т.е., чувство на повече енергия и концентрация), а също така за директно стимулиране на използването на мазнините като гориво в тялото.Най - добрият продукт за отслабване
на годината!


Начин на употреба : Да се приема по следния начин : 1-2 капсули сутрин на празен стомах преди закуска. Да се приема по индивидуална преценка допълнителна капсула или две 6 до 8 часа по - късно на празен стомах. Заради изключителната мощ на продукта, започенете с една капсула сутрин и една следобед. Да не се използва продукта за повече от 8 седмици, последван с 4 седмична почивка. Да не се приемат повече от ЧЕТИРИ капсули за 24 часа. Препоръчителна е един ден почивка всяка седмица от продукта поради мощните съставки, изграждащи го.КОМЕНТАРИ ЗА ПРОДУКТА

30 минути

Консултант
Консултант
18 Март 2015

Аз лично несъм доволен от продукта, очаквах да се усеща поне малко като старата формула но съжаление нямат нищо общо.

TheGift
18 Февруари 2015

за жени става ли?

yonka123456
25 Ноември 2014

Как точно да Ви отговорим без име, номер на заявка или нещо по-конкретно? Обадете се, пишете мейл или попитайте по скайп какъв е проблема.

Консултант
Консултант
22 Юли 2014

За печалба как защо.

TheMadMax
25 Юни 2014

има ли още от продукта и за колко време пристига горе долу :)

Силви
22 Май 2014

а бе защо го намирам в някои сайтове за 50 лева,защо е такава разликата

pakovski
11 Май 2014

Здравейте! Искам мнение от консултант
Не искам да губя размери и см тренирам от 3г затова ще комбинирам със Modern BCAA new formula +Creatine Xplode +Jakc 3d и мисля със кое да комбинирам амино или ahis-ht чакам мнение от консултант целта ми е орелефяване без да губя см и обем

simus
simus
17 Април 2014

;

Flic.ou.voyou
26 Февруари 2014

KAKVA E RAZLIKATA MEJDU DVATA PRODUKTA EDINIQ DMAA FREE A DRUGIQ E SAMO OXYELITE PRO

Константин
23 Февруари 2014

Старата я няма вече, никога няма да се предлага повече.

Администратор
09 Февруари 2014

Има го по принцип, но звъннете преди това да се убедите, да не се разкарате преди да го донесем.

Консултант
Консултант
25 Януари 2014

Има ли забранени съставки ?

Vita
Vita
09 Януари 2014

Здравейте.. имам излишни 3-4 килограма, искам този продукт но въпроса ми следния : ако го пия трябва ли да правя тренинг т.е задължително ли е да се бяга? на пътека или , вие ме разбрахте.. искам релефно тяло чист мускул... благодаря..

mali'to
25 Декември 2013

следя ги от август и не са мърдали от 75 лева

negro
18 Декември 2013

Какво е коледното намаление след като цяла година е 75 лева?

negro
17 Декември 2013

може ли да се пие от хора с високо кравно налягане ?

Пламен
11 Ноември 2013

Какво стана с поръчката ми ?

Milanow
28 Октомври 2013

И за финал да обобщим само, тренирам следобед да, значи приемът през първата седмица трабва да изглежда така, сутрин на гладно 1 хап OxyElite + 1 доза Л-Карнитин, 30 минути преди тренировка още 1 хап OxyElite + още една доза Л-Карнитин, а вече след седмица 1 хап сутрин с Л-Карнитин и 2 хапа преди тренировка с втората доза Л-Карнитин, а в нетренировъчни дни си остава пак 1 хап сутрин и 2 следобед или 2 сутрин и 1 следобед? Благодаря за изчерпателните отговори :)

Milanow
27 Октомври 2013

Значи при кардио тренировката дозата трябва да е 1+1 или 2+1? А в нетренировъчни дни Л-карнитина само сутрин с първите капсули OxyElite?

Milanow
27 Октомври 2013

Това ще рече първата седмица 1 капсула преди закуска и една следобед,а след седмида 2 преди закуска и 1 следобед така ли? И само,ако може да ми направите някакъв примерен прием заедно със SILVER Liquid L-Carnitine + Chrome, тъй като виждам че може да се вземе с поръчка като допълнителен подарък с промо код

Milanow
27 Октомври 2013

След час може да закусвате, иначе дозата е 3 капсули дневно.

Консултант
Консултант
27 Октомври 2013

Достатъчно е 2-3 седмици, 3а да се и3чистят рецепторите. 1 месец е повече от достатъчно.

Администратор
29 Септември 2013

Ако се използва без други добавки и например сваля килограми и тренирам за маса, масата ще си стои нали ?
Питам, защото имаше подобен коментар, че изчезва и масата или нещо такова :)
Благодаря предварително !

cveke
17 Септември 2013

Имаме го в наличност :)

Консултант
Консултант
30 Август 2013

С кой продукт се комбинира най-добре?

Bro0klynYorks
Bro0klynYorks
14 Юли 2013

Да, в наличност е.

Консултант
Консултант
03 Юли 2013

oxyelite pro това е мега готино,освен,че се смъква доста,оформя,няма странични ефекти,почивам по малко с него между повторенията и дава енергия,сутрин на гладно се пие,ако може сутрин бягайте,ако не когато тренирате 30-мин преди тренировка,ако е на гладно действа по-добре с окси и сус л-карнетин смъкнах 5.5кг за 20-дни

katara77
01 Юли 2013

Някой правил ли е някакъв определен хранителен режим с този продукт и да е постигнал много добри резултати. Моля споделете или дайте примерно меню за диета и прием на продукта.

DynamiC
12 Юни 2013

здравеите искам да попитам кой от продуктите е най-подходящ за сваляне на излишни мазнини с минимална загуба на мусколна маса (естественно и диетата е много важна) но сашто така искам да разбера и кой от 3-те продукта намалява най-малко апетита (OxyELITE Pro,Hydroxycut Hardcore Elite,Stimulant X 1-METIQ,Animal Cuts)

nikozarkov
nikozarkov
21 Май 2013

Бих искал да попитам, как да приемам oxyelite pro + carni x 80 000.Понеже и двата продукта се приемат сутрин на гладно, проблем ли е да се пият заедно, или има друг начин по който да ги пия.Благодаря ;)

jdm90
02 Април 2013

Здравейте, вмомента пия Hellburner и съм много доволен, а Окси съм пил 2 години подред, но не помня големи постижения, но сигурно, защото не бях стриктен с храната и кардиото. Искам да попитам дали да взема отново Хелбърнер за 2ри цикъл или Окси? Благодаря!

ivanbogdanov
13 Март 2013

......Оксито поне за мене е царя на фетбърнарите,е при мене е в комбинация с двуразова трниривка сутрин корем и кардио вечер силова три пъти в седмицата. Направо се случват чудеса......

Sonara
Sonara
07 Февруари 2013

Поръчах си го и искам да знам с какво може да го комбинирам за по голям ефект ?

judisto
29 Декември 2012

Може ли да се използва в комбинация със Carni Tech ?

moliva
02 Декември 2012

Продукта е отличен!Сваля мазнини,точно там където не ги искате.В еуфория ще сте всеки ден пред огледалото от резултати.Вземах го 45 дни от които последните 15 нямаше смисъл ефекта (при мен)30 тина дни.Имаше само един лек проблем...толкова лошо не ми е ставало никога след 10 тия ден до края (мисля,че това е индивидуално)

Constantine
Constantine
30 Октомври 2012

Мога ли да го пия едновременно с Animal Cuts ??

jonii
25 Август 2012

nikoi li nemoje da mi otgowori na wuprosa moga li da kombiniram s n.o. xplod ?

CoHuK
CoHuK
19 Август 2012

И аз съм с оксито, пия го 2 пъти на ден
Сутрин пия 1 в 8:30, в 9:00 закусвам (засиви от диетата) и излизам да тичам
Следобяд пия още 1 в 16:00, хапвам в 16:30 и пак излизам да тичам :)

pandjaby2
10 Август 2012

iskam da kombiniram oxyelita s n o xplod za mnogo sila i mnogo razcepwashti trenirowki,chistene na maznini kombinirano s mn priliw na energiya.iskam da mi kajete odachna li e spored waz i ako nekoi e prawil tazi kombinaciya da pishe dowolen li e !

CoHuK
CoHuK
04 Август 2012

Вчера получих оксито.Следобеда пих една капсула,днес сутринта също.Нямам типичните странични ефекти от които повечето се оплакват.Ще пиша за резултатите,когато мине известно време и има резултати.

zebri4kata1
zebri4kata1
31 Юли 2012

Здравейте, искам да комбинирам продукта с Instantized BCAA + Creatine ( http://fitness1.bg/on-instantized-bcaa-creatine-60serv/ ), ще е приемлива ли комбинацията? :)

zakaza
15 Юли 2012

Направо ме топи това, страшно е ! Губя малко маса, но ще наваксам с гейнърчето.

HospitaL97
HospitaL97
04 Юли 2012

Предлагате ли го все още и в срок на годност ли е ?

Hospital
01 Юли 2012

S edna fr go pihme 1 mesec, nikuv rezultat, a trenirahme vseki den i spazvahme hranitelen rejim(vqrno za 1 mesec e imalo 2-3 dena v koito ne sme spazvali striktno vsi4ko) no nikuv efekt nqmashe ....na vsi4ki im deistva samo na nas dvete ne :D

Ana
26 Юни 2012

За 5 дена прием на OxyElite Pro и Зиг-Заг диета (мерейки се всяка сутрин преди закуска) съм свалил 1,6кг. мазнини и никаква мускулна маса. Със сигурност работи и не пречи на качването на мускулна маса.
Дава много енергия и не усещам сърцебиене както при някои хора.
Лична оценка: 10/10

razor43
25 Юни 2012

А дали все още го предлагате в комплект с Recreate и ако да, на каква цена?

Anonimen
23 Юни 2012

Това може ли да се приема със бустър като Jack3d или HotBlood и също със креатин и протеини?

razor43
20 Юни 2012

Здравей от 2 седмици го пия, и не съм сигурен дали съм свалил килограм или повече, но ефекта с енергията е усезаем, но нямах разтърсващ ефект и тн. Но се чувствам много добре, работата ми е свързана с вдигане на тежки работи и това стана доста по-леко, а и не съм смазан след работа. 3 пъти в седмицата ходя на хип хоп танци, и даже ми остава енергия и за тях. Аз съм доволен от ефекта, пък ще видим с килограмите как ще е! Скоро може да почна и кросфит и ще пиша пак ако има промени в състоянието ми! :) :) :), а да и нямам апетит, което не ме спира да ям, но в много по-малки порции! :)

SLiD3ra
SLiD3ra
11 Юни 2012

Моят резултат е -7кг за 45 дни. Основното действие, което усетих е убиване на апетита, а като странични ефекти имах сърцебиене, понякога треперене и ледени ръце около един час след прием. Като цяло съм много доволна- стапят се мазнините от корема, палазките и ханша :)

irina79
04 Юни 2012

Здравейте!Нека някой, който е пробвал новата формула на този продукт да сподели какви са резултатите. До колкото разбрах са по променили формулата му и вече не е толкова силен, от колкото е бил в началото на неговото пускане!

Gradi
21 Май 2012

Относно това дали може да бъде използван и от жени, категорично да. Аз лично съм изключително доволна, свалих 10 килограма за около месец, с малко по-строг режим и сериозни тренировки. Определено си струва всеки похарчен лев!

chocoleptic
chocoleptic
15 Май 2012

Мерси,а с каква диета мога да го групирам за максимален ефект.С протеинова диета ще върши ли работа? :)

ioangamer
07 Май 2012

С какво е най-добре да комбинирам продукта без да свалям мускулна маса.И кое е по-добре OxyElite или Recreate за сваляне на мазнини?

ioangamer
07 Май 2012

Здравейте,
Може ли да комбинирам OxyELITE Pro със Recreate на USPlabs, за по добър ефект? Ако може,как да ги комбинирам? Ще съм ви много благодарен, ако някой от консултантите ми даде адекватен отговор!В момента ползвам следните продукти: протеин - 100% WHEY GOLD STANDARD, мултивитамини - ANIMAL PAK, Аминокиселини(BCAA) - MONSTER AMINO и CLA - (Свързана линолова киселина). Целта ми е да се изчистя за лятото. :)

nik_syn
28 Април 2012

Днес го пих за парви пат и сам изомен от продукта много енергия чувствам се уникално. :)

Plamen1995
Plamen1995
21 Април 2012

Какво ще кажете за комбинация с ефедрин?

morto
19 Април 2012

Здравеите,искам да попитам може ли да се комбинира с креатин на Optimum Nutrition ??

denkooo
10 Април 2012

По добър ли е от Animal cuts

Bull.kick
08 Април 2012

в момента в наличност ли е ?

Bull.kick
08 Април 2012

С какво е по-добре да пия този продукт,с Syntha 6 или Monster Amino,за да не се губи мускулна маса?

ioangamer
20 Март 2012

ma konsultanta ti samo na vaprosi dali e v nalicnost li otgovarq6 :)

benny_80
20 Март 2012

da popitam i az poracah si OxyELITE Pro v kombinaciq s Reflex CLA-1000mg dali spored vas sam izbrala pravilnata kombinaciq iskam da podcertaq ce sam jena :)blagodarq vi predvaritelno

benny_80
19 Март 2012

може ли някой да ми каже сваля ли се мускулна маса ;s ... mersi predvaritelno :)

kosimerdjanov
kosimerdjanov
13 Март 2012

produkta moje li da se polzva ot jeni?

gigi_flfly
gigi_flfly
09 Март 2012

joro910 , продуктът е предназначен само за лица над 18 годишна възраст!!!

kpeu3e
07 Март 2012

Искам да попитам, този продукт с Л-карнитин как да се приема. В смисъл аз карнитина го пия 30 мин преди тренировка. Това веднъж 1 час преди закуска и 1 час преди да хапна следобед. а карнитина пак ли 30 мин преди тренировка да го използвам ? Мерси предварително : )

BG_Bobby
24 Февруари 2012

за jack3d не знам но питах за hot blood и казаха ,че става ,но да внимавам с дозите :D

napstar
13 Февруари 2012

много съм доволен от продукта използвал съм различни фат бърнари като но с никой от тях не постигнах резултатите такива резултати каквито с Оху.Заслужава си парите :)

napstar
10 Февруари 2012

moje li da se kombinira s jack 3D, blagodarq predvaritelno za otgovora.

toniby
31 Януари 2012

OxyElite Pro

stefann86
27 Януари 2012

Много съм доволен. Още след първия прием на OxiElite + Recreate, резултата е уникален. Повече сила, повече издържливост.

StefanDobrev
18 Януари 2012

Ок. : )
Поръчах ги и трите, ще пиша какви са резултатите.
Поздрави.

StefanDobrev
17 Януари 2012

И още един въпрос, извинявам се за спама, но няма функция "редактирай" : )
Мога ли да комбинирам OxyELITE pro с L-карнитира по-горе И с Recreate ( http://fitness1.bg/usp-labs-recreate-90-capsules/ ) за по-бърз ефект? Или става прекалено много? Губи ли се ефекта на едното, комбинирано с другите две?
Благодаря предварително за отговора.

StefanDobrev
15 Януари 2012

До slavi pk, не знам каква е минималната, но на 14 години пих Animal Cuts и нямах проблем, така че и с тази добавка не трябва да има проблеми :)

Phant0m
Phant0m
11 Януари 2012

От Утре го почвам ще пиша като го свърша какви са резултатите :))

Phant0m
Phant0m
10 Януари 2012

Значи аз съм в период на качване, но качих и много мазнини. Мога ли с този продукт да изгоря мазнините без загубя на ММ а да продължа да качвам ММ като продължа с приема на протеин и декстроза ??? И задължително ли е да приемам аминокиселини за да не сваля и ММ или протеина ми е достатъчен ???

dani_georgiev
02 Януари 2012

s kakvo moga dago kombiniram

g
02 Януари 2012

Става ли за момичета,да знам дали да го взимам за моята приятелка?

zlatinov86
zlatinov86
19 Декември 2011

Две на ден ; )

Консултант
Консултант
18 Декември 2011

Искам да си поръчам този продукт,но с какво ще е най-добре употребата за запазване на мускулната маса,понеже при мен затластяването е само в корема,а на другите места от тялото съм релефен.С БЦА или с този продукт рекреате??

mitko5000
16 Декември 2011

С какво ще ми го препоръчате за най добро изгаряне на мазнини

MAGARETOOO
MAGARETOOO
01 Декември 2011

В момента съм 19г,висок 1.84 и 88 кг ...... тренирал сам плуване преди 1г и 7 месеца .... от 2 седмици започнах да ходя 2 пъти седмицата на фитнес ...... изобщо не сам на Ти със сваляне на мазнини оформяне и сичко.... моля ви за съвет да ми дадете какви хапови да си взема за бърз и ефективен начин. Колебая се между Lipo 6x i Оксито . Благодаря предварително !

BoCko0610
05 Ноември 2011

Az da popitam s koi bcaa moje da se kombinira za svalqne i oreflqvane v edno i sushto vreme :) s bcaa 100 moje li ?

keepar
04 Ноември 2011

Moite purvi vpechatleniq za tozi fat burner - pix go sutrinta kato mi go dostavixa v 10:30 sutrinta (1 kapsula) vednaga apetita mi izchezna. Ne chuvstvax glad cql den. posle pix oshte edna kapsula sled 6 chasa sled purvata i pak nqmax apetit. ne se chuvstvax izmoren celiqt den . sega kato stanax bqx bodur izpulnen s energiq . mislq che produkta si zaslyjava . samo che purviqt den poradi silniqt efekt moje bi se chuvstvax leko zamaqn.

SixPacksIncoming
02 Ноември 2011

Продукта е много добър, но за максимален ефект го използвайте лятото ефекта е наистина много голям и видим....

niki_nss_92
niki_nss_92
06 Октомври 2011

zdr ,s kakvo moje da se kombinira za da ne se izgubi muskolnata masa.

brigada_kilerr
26 Септември 2011

Около час.

Консултант
Консултант
27 Август 2011

Днес първа доза, 30мин преди трен, само един хап, като го комбинирах с SizeOn Pre-Contest, както си е описано, после още един хап от оксито след около 4 часа. Като за начален старт съм много доволен, веднага се усеща покачването на енергията, силата, издръжливостта, няма я умората от преди. Потене да речем идеално, настроение на 6. Общо взето тази комбинация, като за първа проба е супер, когато направя 5 6 цикъла, ще кажа, дали действието е същото или е било психологическа нагласа. Ползвам съм no-xplode и cellmass, абсолютно нищо, както и anadrox, кръгла нула. За мен на този етап от пръв прием на тези добавки съм адски доволен с тенденция да се засили ефекта. След седмица пак ще си кажа мнението. До тук 15мин горница на тренировката, почти двойно натоварване, след трен никаква умора, а съм свеж и в добро настроение. Ако някой има въпроси, на лично.

everlast2011
everlast2011
06 Август 2011

Моля за компетентно мнение, може ли да се използва този продукт за сваляне на мазнини при условие че имам проблеми със сърцето и съм жена ? Надявам се да ми отговорите, за което благодаря!

ikonata.pm
02 Август 2011

Продукта в наличност ли е ?

dungeondif
15 Юли 2011

Благодаря за бързият отговор!Разговорът беше точно по телефона...

AIDOO
AIDOO
01 Юли 2011

Моля за коректност от ваша страна..!

AIDOO
AIDOO
01 Юли 2011

В налчиност е от 10 дни, дори скоро ще е отново изчерпан.

Консултант
Консултант
30 Юни 2011

Вече знае ли се горе долу кога ще е в наличност?

gkbtis
12 Юни 2011

Имам няколко въпроса...Първо искам да попитам като го взема продукто използвам го нали и след като сваля квото имам после като го спра и продължа да тренирам няма да има проблеми ? Смисъл като го спра и пак сичко да се връща на ново ... А и също така ако го ползвам и лятото като почна да работя и спра залата евентуално и само поддържам добър хранителен режим няма да има такива изненади ? Мисълта ми беше като цяло да не е от онези боклуци като ги пиеш и така ефекта 6 точки и като ги спреш бум отново старото положение.Защото аз съм 1.74 висок и съм 72 кг... Като цяло искам релеф...Повечето ми мускулни групи са добре оформени,само гърдите искат още малко и разбира се корема е проблема ...страничните мускули са ми добре оформени,В-формата е образувана и доло В-то е добре и релефно,а частта от 1вия до 3тия ред .... без коментар .. не знам защо така .. първия ред е оформен,2рия и третия никакви ги няма не знам .. Мислех си да взема Оксито и след това да продължа с Креатин етил естер още малко релеф и после вече само със стабилен хранителен режим :)

turtles
turtles
25 Май 2011

Лично бих ти препоръчал комбинация от Kre-Alkalyn и Arginine/Orothine/Citruline. Задължително трябва да си вземеш и протеин :)
Аз в момента тренирам така : EFX Kre-Alkalyn + Scitec Nitro-Drive + Oxy преди тренировка и EFX Kre-Alkalyn + ON 100% Whey Gold след тренировка :)
Надявам се да съм помогнал. А за Оксито, определено работи, и дава страшно много енергия, и притъпява апетита !

Herowar
18 Май 2011

Само аз ли не останах доволен не можах да разбера :? Никакъв страничен ефект и никакъв ефект ... очаквах много повече най-добре си вземете л-карнитин за 15 кинта и го приемаите с кофеин (кафе)сащия ефект, и ще спестите доста пари ...

remikuin
28 Април 2011

А през 4-те седмици почивка какво се приема?

viperoni
25 Април 2011

Трябва ли да се почива един ден в седмицата от продукта?

Мерси!

animal991
animal991
20 Април 2011

Да!:)

Консултант
Консултант
18 Април 2011

Днес го получих след няколко дни започвам да го пия, мисля да го комбинирам с TestoPump 100% Gold Standart и 100% Casein.

uBo
16 Април 2011

Комбинира ли се добре с 100% GOLD STANDARD ?

Hospital
14 Април 2011

До niki_nss_92
Може би позакъснях с отговора,но според мен комбинацията на OxyELITE Pro с JACK3D ще дойде малко в повече за непрофисионален билдер. Аз съм 87кг и с двехапчета Oxy толкова ми се забързва метаболизма,сърдечния ритъм и темперамента,че ако взема и два хапа DJACK,със сигурност ще вдигна кръвно и ще ме заболи главата. Според мен,енергията,която дават двата продукта няма да може да се изразходи пълноценно от организма,при комбиниран прием.

batzlati
batzlati
05 Април 2011

Трябва ли да се пие в нетренировачни дни и в същата дозировка ли?

juve10
11 Март 2011

Уникален продукт. Взех го,като беше на промоция. Заслужава си парите. Аз горе-долу изчистих корема. Действа още от първото хапче. Преди лятото ще направя още една зарядка. Но само с хапове не става. Иска и яко блъскане. Не съм се ограничавал с храненето.
Успех на всички!

batzlati
batzlati
07 Март 2011

А ако го пия само него без да го комбинирам с БЦАА, каква ще е разликата?

Hyperion
27 Февруари 2011

Точно това ще стане.

Консултант
Консултант
27 Февруари 2011

Използвам продукта от 2 дена. Първите впечатления при мене:
дава много енергия
отлична кондиция
никакви лоши странични ефекти
Ще пиша пак,като минат 2 седмици,за ефекта от горене на подкожни мазнини.

batzlati
batzlati
07 Февруари 2011

Комбинирай с Modern BCAA. Марката е същата - USP Labs.

Консултант
Консултант
23 Януари 2011

Най - добрият фет бърнар!

nighty
nighty
16 Януари 2011

Привет ! Ако го комбинирам с Pink Magic ще има ли някаква отстъпка ?

Vulcheto
12 Януари 2011

Привет и благодаря за бързата доставка - поръчах го вчера, днес вече го пия.
Първи впечатления:
Мам*а му, това е най-силното нещо, което съм пил. А имам достатъчно опит - Цитолийн, Митотропин, Атрофекс, Кленбутркс, Редъкшън....
Денят ми започва рано (6 часа сутринта), нервен и изтощаващ е и до 12 часа принципно съм вече изморен - но с Окси няма нищо такова. Не знам дали ще ми помогне с натрупаните мазнини, но определено е един от най-силните енергитици, които са ми попадали. Започнах си фитнес дневника днес (отново) и мисля ежеседмично да пиша тук какво е действието на този препарат.
Грация, няма мъжки и женски добавки (освен хормоналните препарати), напълно е подходящ продукта за всеки!

Morridin
11 Януари 2011

има ли някой който го е използвал докрай и какви са резултатите искам да изчистя мазнините но без да губя мускули. Ще ми помогне ли този продукт за тази цел. Мерси

radkole
29 Декември 2010

Може да се комбинира с L-Carnitine ;)

Консултант
Консултант
01 Ноември 2010

Мерси!

divotineca
divotineca
06 Октомври 2010

В момента съм в период на качване на маса,но имам и мазнини! Ако взема този продукт и го пия пък си правя храненето и тренировките за маса ще ме изчисти ли малко или поне да помогне за чисто качване? Моля за компетентен отговор от човек който разбира.... Поздрави на всички

divotineca
divotineca
05 Октомври 2010

ФАТ ЛОСС ПРОДУКТ за 2010 според мен уникална формула, добра ефективност при наличие на добър хранителен режим и стабилно кардио ефекта при мен -8 кг а ми остават още 11 дни. Резултатите се виждат още след 1-вата седмица. BURN BABY BURN!

hristovbg
08 Септември 2010

Каква сънливост бе човек???Преди спях по 10 часа на ден,откакто пия оксито спя по 5-6 часа и съм супер бодър и свеж.Просто уникален продукт!!!!Няма равен, много добре работи без никакви странични ефекти...поне не усещам такива))

Anti
20 Юли 2010

Доволен съм от OxyElitePRO. Резултатите може да ги видите в профила ми.

vaseto
vaseto
08 Юли 2010

Направих кратък тест на този продукт:
- тестът продължи 6 дни (2 дни по 1 капсула и 4 дни по 2 капсули).
- хранителен режим - РБД, определено не е насочен към сваляне на тегло.
- тренировъчен режим - комбинация от силови тренировки във фитнес и кардио (волейбол и спининг).
- начин на приемане - според препоръките на производителя.

Ето нещата, които ми направиха впечатление:
- размер на капсулите - малък, капсулите са много удобни и лесни за преглъщане.
- енергия - определено съм впечатлен от качествата му на енергетик. През тези 6 дни тренирах всеки ден без да се спестявам, последния ден - 2 пъти. Не съм усетил недостиг на сила и енергия по време на натоварване, сутрин се разсънвах моментално, пред деня не усещах сънливост.
- термоефект - не се потях повече от нормалното за мен, но усещах леко приятно затопляне на мускулатурата и тялото като цяло. Това придава комфорт на тренировката, поне на мен.
- ефект върху телесното тегло - изненадващо за мен се оказа, че на 3-4-тия ден тежа 1 kg по-малко (започнах 89 kg, слязох под 88). От една страна поддържам твърдо 89 kg от доста време при сходно натоварване, а приемането на OxyElite Pro е единствената промяна в хранителния, тренировъчния и суплементарния ми режим. От друга страна 1 kg не е особено значима разлика, но все пак е промяна на теглото от стабилно поддържано равновесно ниво.
- странични ефекти - не установих такива, перфектна поносимост.

Крайно мнение - отлично работещ продукт! Нямам никакво съмнение, че ако OxyElite Pro се “подпре” с един подходящ хранителен режим и достатъчно тренировки за достатъчно време, ще доведе до сериозни резултати.

Nicholas
Nicholas
28 Май 2010

Моля да ми дадете още малко подробности за този продукт за правилното приемането,аз разбрах че трябва да се пие на гладно това е сутрин преди закуската около половин час и 6 часа по късно пак на празен стомах,може ли след това да се яде вечер? И колко точно време трябва да мине след приема на капсули преди яденето?

Ирейна
Ирейна
22 Май 2010

днес (17 май 2010) започнах да го ползвам и ще кажа какво става. Започвам и фото дневник и мерене на килограми и диета с плодове, зеленчуци и чисто пилешко месо. Дано има ефект както всички писахте.

harper90
harper90
17 Май 2010

Просто уникален продукт.Скоро завършвам една опаковка като го комбинирах с Jack3d и 2,4 кг протеин на Optium плюс разбирасе много стриктен хранителен режим и тренировки и съм поразен от резултата.Пресата вече започва да се показва :) с още една опаковка съм сигурен,че фаянса на корема ще лъсне максимално :D Лично за мен продукта е най-добрия в неговата категория!

icerazor
icerazor
05 Май 2010

По-мощен ли е от MITOTROPIN и CYTOLEAN -чудя се кое да избера,при положение,че не съм от най-активно спортуващите/поради липса на време/?

eovin
29 Април 2010

Уникален фетбърнар горещо го препоръчвам. Всеки ден тренирам, тичам по 45 мин и цял ден бръмча по задачи без да съм скапан от тренировката. Като приключа с опаковката ще ви напиша и колко килца съм смъкнал!

lyubomir_todorov
18 Април 2010

А можеш ли да ми препоръчаш с какъв?

lyubomir_todorov
13 Април 2010

Мога ли да го комбинирам с л-карнитин?

lyubomir_todorov
13 Април 2010

Някой да знае кое ще е по-добрият избор между: Animal Cuts, OxyELITE Pro и Recreate ?? Става въпрос за релеф и изчистване на мазнини.

Tihomir
17 Февруари 2010

Очакваме най-добрата цена от вас,без конкуренция :) Успехи

lam3r
10 Февруари 2010

Кога горе-долу ще го има в наличност ?

lam3r
09 Февруари 2010

колко време преди закуска се приема

ВАЛКО
18 Март 2015

Продукта работи много добре, супер доволен съм и го препоръчвам за всеки.

Ronnie
28 Януари 2015

Защо продукта пристигна без избраният подарък?

amauri
22 Юли 2014

Защо продукта пристигна без избраният подарък?

amauri
22 Юли 2014

Имаме в наличност, пристигат до 24 часа.

Консултант
Консултант
22 Май 2014

Старата или новата формула е това? Ако е старата би трябвало да съдържа DMAA, а надписите на опаковката, която получих се различават от тези на картинката и никъде не пише, че съдържа DMAA.

Hristo
20 Май 2014

Чакам си отговора

simus
simus
18 Април 2014

с този продукт ако спазвам диета и тренирам кардио тренировки 6те ослабнали

manqk
08 Април 2014

OK

Константин
23 Февруари 2014

?

Люси
09 Февруари 2014

това ли е старата формула

Люси
09 Февруари 2014

zdraveyte ponedenik vtornik moje li da doida si go vzema ot magazina vi na boris imate li go v nalichnost ?

Наско
25 Януари 2014

Вапроса ми е да ли е задължително кардиото ??? и каква кардио ми препоръчвате ?? моля отговорете..

mali'to
26 Декември 2013

Явно следите различни сайтове, този продукт пак казвам, не се е продавал под 84 лв, освен ако нямате VIP Card или HAPPY промо купон.

Поздрави.

Консултант
Консултант
18 Декември 2013

Цяла година е 84 лв, и никога не е било стотинка по - малко, 10 лв е отстъпката.

Консултант
Консултант
17 Декември 2013

какво мога да комбинирам с това нещо като пример протеини креатини глутамини ??

mali'to
09 Декември 2013

Здравейте, Георги.

Поръчката ви е вече в офиса на Speedy в Кюстендил, няма как да е била вчера там, тъй като сте поръчали в Неделя, а събота и неделя, както е посочено в мейла се считат за неработни дни за куриерски компании и се изпраща първия работен ден от седмицата.

Моля, заповядайте да си вземете пратката в офиса на Спиди днес след 09:00 часа.

Поздрави.

Консултант
Консултант
29 Октомври 2013

Почивните 2 сутрин, 1 следобяд е по-добре, иначе, да.

Консултант
Консултант
27 Октомври 2013

Добре е всеки ден по 2 до3и Л-карнитина. Идеята е като се дигне до3ата на 2+1, ако тренирате следобяд, да пиете 1 сутрин и 2 следобяд. Просто по-голямата до3а да е преди тренировката.

Консултант
Консултант
27 Октомври 2013

Това е приемът, да. При кардио тренировката по-добре да бъде до3ата от 2 капсули. Л-карнитинът се приема 3аедно с Окси-то. Приемат се 30мин преди ядене или тренировка (добре е да не сте яли час преди приема, 3а да се усети по-добре).

Консултант
Консултант
27 Октомври 2013

2 приема на ден са достатъчни. 3апочвате с 1+1, след седмица вдигате на 2+1. Комбинацията с Л-Карнитин е страхотна.

Консултант
Консултант
27 Октомври 2013

До Консултант: По колко капсули е дневната доза и колко време след първия прием (на празен стомах) мога да закусвам ?

Milanow
26 Октомври 2013

Аз да ви кажа съм доволен от продукта. При мен мускул, не се изгуби, само мазнинина. След употребата му се наблюдава орелефяване в сравнение с преди. При добър хранителен режим и тренировки се сваля доста. Само искам да попитам колко трябва да почивам, за да започна още една опаковка, месец, два?

ivodianov1992
29 Септември 2013

Имате ли го в наличност в магазина на Цар Борис III?

crazyplayer_93
15 Септември 2013

Има ли го в наличност ?

justbest
29 Август 2013

zaradi tazi sustavka 1.3 dimethylamylamine koqto se sadurja v tozi produkt me izkaraha che vzimam amfeti na testove za narkotici (test za urina) sled koeto mi praviha kruvni i 4ak tam se pokaza 4e ne sum narkoman :D produkta e mnogo dobur i az li4no svalih 6kg za edin mesec no vnimavaite da ne vi izkarat narkoman ! 1.3 dimethylamylamine i amfetamina sa qvno dosta shodni veshtestva...az sum voenen i za malko da si izpatq mnogo losho

nikozarkov
nikozarkov
06 Юли 2013

В наличност ли е бих искала да поръчам.

mons
02 Юли 2013

Zdraveite :) Az sum go upotrebqval produkta i e izkluchitelen i zaslujava da su go vzemete ! S nego za 1 mesec svalih 10 kg s pravilen rejim na hranene i fitnes :) Trqbva da spazvate nai-mnogo hranitelniq rejim i da pravite kardio vseki den bez nedelqta :) eto edna ot moite dieta primerna koqto pozvah http://muscle-bg.com/hranene/dieti/207-izchistvane-na-maznini.html samo che ot cqlata dieta az q pravih na polovina demek s po malko gramaji :) Izklu4itelen dobur produkt e OxyELITE Pro i s kombinaciq Jack 3d efekta e zashemetqvasht,garantirano !!!

a6i6i6i
a6i6i6i
26 Юни 2013

Може ли да се приема с N.O.Xplode 2.0 ?

dqnko89
07 Юни 2013

Допустим ли е приема на ОксиЕлит Про с противозачатъчни Милигест?

lubogk
12 Април 2013

От 2 седмици пия Окси, също така в тренировъчни дни пия 3 пъти протеин MyoFusion (сутрин, преди и след тренировка). Въпросът ми е, тъй като искам да изчистя мазнини без да губя мускул, дали да заменя някой от протеиновите шейкове с BCAA или MyoFusion е достатъчен?

indiana_skywalker
29 Март 2013

За 5 месеца с регулирана диета,тренировки,и OxyElitePro успях да сваля над
14.5 кг.

djinkata
25 Февруари 2013

Аз днес очаквам втора пратка от същия продукт. Миналата година вземах и свалих доста и то без много зор, но след празниците качих отново. Вече ще го пия успоредно с интензивни тренировки и кардио.

pacoboy
pacoboy
12 Януари 2013

В момента съм 90кг, имам да свалям доста.Въпроса ми е горе-долу колко килограма ще съм свалил като го изпия?

Face_control
25 Декември 2012

Pri kombinacia s CarniMatrix ili drug l-Carnitinov produkt shte imali efect i dali shte ima strani4ki efecti ??

g_kocev
12 Ноември 2012

Moga li da kombiniram produkta s kreatin i Gold Standard ? Mislq , da piq Oxy-to sutrin na gladno i predi tren , a kreatina i proteina predi i sled tren ? Udachna li e kombinaciqta ?

ValentinTrendafilov
30 Септември 2012

moga li da go piq ednovermenno s Animal Cuts ??

jonii
25 Август 2012

Дайте някакъв съвет с кой друг фет-бърнар мога да съчетая ОЕП?

Gradi
16 Август 2012

Консултант, може ли да ми отговорите на няколко въпроса ?
Привет. Взех си суроватка на “Pure Nutrition” и OxyElite и искам да попитам как е най-добре да ги пия ?
Аз бягам сутрин на гладно и следобед правя “силовата” тренировка(тежести).
Смятам да пия протеина по 2 пъти на ден и Охито по 2 пъти.
Колко време преди бягането да пия Охито ? Също така протеина преди сутрешното бягане да го пия или веднага след него ?
Също така искам да попитам, като изпия Охито след колко време примерно мога да ям ?
Благодаря предварително.

lordlosh
09 Август 2012

iskam da kombiniram oxyelita s n o xplod za mnogo sila i mnogo razcepwashti trenirowki,chistene na maznini kombinirano s mn priliw na energiya.iskam da mi kajete odachna li e spored waz i ako nekoi e prawil tazi kombinaciya da pishe dowolen li e !

CoHuK
CoHuK
04 Август 2012

В петък си го поръчах от тук и до един час ще ми бъде доставен.Аз съм жена на 30 години имам 7-8 излишни килца най-вече в областа на корема,паласки и бедра.Спазвам НВД и тренирам тае-бо по 1 час всеки ден.Пия и л-карнитин.Дали ще постигна резултати с този продукт?Много се надявам защото.

zebri4kata1
zebri4kata1
30 Юли 2012

Благодаря Красимир! Вече осми ден съм на Оксито, като пия само по 1 сутрин към 7 и 30, тестено, сладко и мазно не ям (с много малки изключения, но наистина не прекалявам) и почти всеки ден играя тенис на маса - поне един час много интензивна игра...и резултата е.... -4 кг :) Мисля като направя 10 дена и да почина един ден от Окси :)

angelblood
05 Юли 2012

angelblood Ако не искаш да губиш Мускулна маса си вземи и едни БЦА . Иначе първата седмица ги взимай 6 дена по 1 и един ден почивка , след това почни по две като пак на 7 ден почиваш не яж тестени изделия хляб (може да ядеш ако толкова искаш но да е На "Вита" ) не пий безалкохолно пий повече вода и не яж след 8 часа .Аз така за 1 месец с оксито свалих 7 кг , а втория ги направих 10 кг от една опаковка като свалените КГ бяха почти само мазнини от корема краката и дупето . Дано да съм ти помогнал .

Красимир
03 Юли 2012

По никакъв начин ли не може да се окаже вреден "OxyELITE Pro" дори и ако човек не е добре със здравето?

CutehCat
CutehCat
01 Юли 2012

Здравейте,
днес си поръчах OxyELITE Pro и вече нямам търпение да го започна, но искам да направя една консултация с вас. Аз съм на 28 години и имам да свалям десетина излишни килограма. За съжаление естеството на работата ми е такова, че работното ми време е дълго и въпреки, че постоянно съм на крак не чувствам, че се движа достатъчно. За фитнес няма никакво време, едвам отделям половин час за малко тренировка вкъщи (и то вечер). Понеже имам велоергометър въртя педалите около 15 мин и след това правя малко по-интензивни упражнения. Сега в жегите не ми се и яде много и наблягам основно на салати и на по-леко месо. Бихте ли ме посъветвали дали да продължавам в този дух след като започна и OxyELITE Pro, в каква доза да го приемам, трябва ли да го комбинирам с нещо друго и т.н., за да постигна желания резултат. Едва ли ще имам време за отпуск, но все пак може да се отвори малко време за море през август и да не се излагаме ;)
Благодаря Ви предварително!

angelblood
25 Юни 2012

OxyElite Pro e unikalen prdukt ot 2 sedmici go ispolzvam i rezultata e izumitelen,svalih 5kg kato predi tova probvah s dieti ,trenirovki i kakvo li o6te ne bez rezultat a,koeto e po vajno nqma go io-io efekta ne useshtam umora i glad.bqh skipti4no nastroena kum produkta no,sega sum strashno mnogo dovolna SUPER e.az licho ne treniram chesto samo kogato se setq ili nqma s kakvo da se zanimavam pravq koremni presi ili nqkakvi leki trenirovki i ne kombiniram produkta s nishto drugo no efekta e na lice.iskam da se oburna kum vsichki momi4eta koito sa otchaqni,kakto bqh az.OxyElite Pro shte vi pomogne s borbata s mazninite

ALBENA
24 Юни 2012

Моята приятелка го използва и е страшно доволна!!!

zlatinov86
zlatinov86
21 Юни 2012

За 30 дни близо 7кг. надолу :)

livestr0ng
14 Юни 2012

Zdraveite,az sum momi4e, koeto iska da svali 5-6 kg i piq polythermex elite(su6toto kato oxyelite, samo 4e na druga firma) piq go ot 5 dena, 1sutirn i 1 sledobed, treniram po4ti vseki den, ti4ane ili tae bo, normalno li e vse o6te da imam apetit i dali shte namalee sled 1 sedmica .? Izvenete za tupiq vuros, no ...

Ana
05 Юни 2012

Добре ли ще е ако се комбинира с Assault за да кача чиста мускулна маса и да сваля излишните мазнини.

Dimitrovski
27 Май 2012

Днес го получих след няколко дни започвам да го пия, мисля да го комбинирам с Nitro pure whey gold за да няма загуба на М.М . Мисля да го приемам по следния начин 1-ва какпсула сутрин , 2-ра капсула 30 мин. преди тренировка и 3-та 6-8 часа по късно ???

Ramu
Ramu
17 Май 2012

Много съм доволен от продукта свалих 7кг за по малко от месец наистина действа. :)

Plamen1995
Plamen1995
10 Май 2012

С Monster Amino. ; )

Консултант
Консултант
07 Май 2012

2-ри ден приемам Oxy-то и съм доста очарован :)
Страшно много енергия, чувстваш се свеж през целия ден, убива ти апетита.. Не знам причините в продукта ли са или е просто до нагласата, може би и 2-те :)
пс; Приемам го с L-Carnitine (Pure)

livestr0ng
04 Май 2012

Това или Atro Phex е по-добро?

rose_the_bull
21 Април 2012

Може ли да се комбинира с кленбутерол?

Bull.kick
20 Април 2012

Използвам продукта вече 3-та седмица, без много тренировки понеже работата ми изисква повече физ. сила. Е за 3 седмици от 88кг намалих на 84кг и хубавото е, че ги поддържам и продължавам да свалям. Чувствам се супер, пия по една капсула сутрин(08:00h) и една след обед (17-18h). А забравих да кажа, правя кардио, когато мога.

pacoboy
pacoboy
14 Април 2012

Моля ви, посъветвайте ме как точно да комбинирам Oxy и Recreate! В момента пия по 2 Oxy и 1 Recreate сутрин 30 мин. преди тренировка, а при следващия прием 2 Recreate и 1 Oxy. Но, се чудя дали това е правилно!
Признавам, че не съм на ясно с нещата, за първи път вземам хапчета от този тип. Но, не ме е срам да попитам :) човек не може да знае всичко!

Bilqna
Bilqna
09 Април 2012

Да, в наличност е.

Консултант
Консултант
08 Април 2012

С Monster Amino!

Консултант
Консултант
20 Март 2012

Отговаряме на всички, които питат по - правилата. В сайта се пише на кирилица.

Поздрави.

Консултант
Консултант
20 Март 2012

продукта в наличност ли е?

jack
20 Март 2012

Да попитам този продукт може ли да се комбинира с N.O. Xplode AVPT ? Мерси предварително :)

gadnqra
16 Март 2012

Може, голяма част от хората, използвали продукта, са жени.

Консултант
Консултант
09 Март 2012

aaa ok

joro910
joro910
08 Март 2012

Може ли да се пие от 14 годишен?И като испия сичките таблетки после ще си остана ли съштите кила или ще кача?

joro910
joro910
05 Март 2012

Кое ще ми препорачате за изчистване на мазничко този продукт или стромба на хапчета. Целта ми е да стегна коремчето и краката и да задържа тези кила който съм.

mcrady
20 Февруари 2012

Става ли да се взима с JACK3D ? :)

speedrush23
speedrush23
12 Февруари 2012

az sum na 17god momi4e ima li problem ako go piq? Ms predvaritelno

apsara94
05 Февруари 2012

OxyElite Pro

stefann86
27 Януари 2012

OxyElite Pro или Slim FX ще ми препоръчате?

p36ko0
p36ko0
20 Януари 2012

кое е по добро Оxylite или Recreate ?

respect963
17 Януари 2012

Няма отговор на това колко бързо ще усетите разлика, при всички е строго индивидуално.

Може да комбинирате OxyELITE Pro с Recreate за по - бърз ефект, да. Това е най - препоръчвания стак.

Перфектно се допълват.

Консултант
Консултант
16 Януари 2012

Здравейте,
на последък правя доста активно кардио всеки ден - по два пъти, минимум по 30 минути. Ако започна да пия продукта, ще усетя ли бърза разлика в топенето в долната част на корема?
Комбинирано с този Л-карнитин http://fitness1.bg/l-carnitine-xtreme/ ?
Благодаря за отделеното внимание.

StefanDobrev
14 Януари 2012

Абе тука има ли некои да ми даде отговор

slavi pk
10 Януари 2012

Каква е минималната възраст за използване на продукта

slavi pk
09 Януари 2012

Значи аз съм в период на качване, но качих и много мазнини. Мога ли с този продукт да ги изгора мазнините без да загубя на ММ а да продължа да качвам ММ като продължа с приема на протеин и декстроза ???

dani_georgiev
02 Януари 2012

Лично екипа го е тествал върху приятелки на хора от екипа.

Действа!

Консултант
Консултант
19 Декември 2011

Мерси много ! :)

Mixxi
18 Декември 2011

Здравейте!Тъй като моя приятел ползва този продукт преди няколко месеца и той наистина действа,за почти месец и половина свали повече от 10 кг. ,като приемаше по 2 хапчета на ден.Сега обаче той пак ще си го взима тъй като има да чисти още малко от корема,а аз имам да премахна малко излишни килограми (най-много 4кг.) и решихме да си го разделим . Та въпроса ми е : Колко хапчета трябва да пия на ден, за да ми подейства на максимум.И двамата се чудим дали по 1 или по 2 , като се има предвид че съм по дребничка,а и 4кг. не са много за сваляне.Благодаря предварително за отговорите . :)

Mixxi
18 Декември 2011

С Recreate!:)

Консултант
Консултант
01 Декември 2011

a nujno li e i moje li s nego da se vzemat dr produkti za napompvane kato naprimer jack 3d ili vav nego si ima i neophodimite za po dobro napompvane i sila sastavki

lebetkata
13 Ноември 2011

ox obarkah imah predvid dali moje da se kombinira s tozi produkt BCAA 1000 za svalqne i oreflqvane v 1 i sushto vreme :)

keepar
04 Ноември 2011

Става ли за момичета,защото се чудя дали да го взема за моята приятелка?

zlatinov86
zlatinov86
04 Ноември 2011

Здравейте.Искам да попитам дали от този бърнър се получава сърцебиене!!
Благодаря!!

tzengkias
30 Октомври 2011

Zdravei. Iskam da te popitam kak moga da svalq 6 , 7 kilograma ,no se nadqvam tova koeto da mi predlojish da ima efekt . Shte 4akam otgovor .

Ivan Mladenov
29 Септември 2011

Вчера получих този бърнър (от тоя сайт ест.) Веднага пих една капсулка.30 минути след приема усетих прилив на енергия и добих настроение :) Час след приема ме обърна в еуфория, направо ме изби на лудост.Почнах да се потя, температурата ми се повиши, започна да ми се вие свят и да ми се гади.Вдигна ми кръвното и сърцебиенето зачести.За вечеря тотално загубих апетит :) Вечерта не можах да заспя.Днес сутринта изпих пак една капсула на гладно, след 30 минути пих протеин и хапнах. Историята със същите ефекти от вчера се повтаря.Предполагам кофеина ми иде в повече.Спирам го тоя бърнър.Дадох една капсула на приятел за да опита и той.Ефекта върху него беше почти същият.Липсват 3 капсули, ако някой се интересува от "дрогата" да пише. НЕ ПРЕДОЗИРАЙТЕ в първите няколко приема!

x3me
21 Септември 2011

kolko vreme sled priema na produkta triabav da se zakusva?

grozdi
27 Август 2011

Така, вече и аз съм с Oxy. След седмица ще дам първоначалните отзиви:)

zzdravkov
zzdravkov
06 Август 2011

имам сеатоза на черния дроб мога ли да използвам този продукт

leganes2
27 Юли 2011

Моля като го имате в наличност напишете 1 ред тук :)

Fluke
11 Юли 2011

Потърсени са почти всички поръчали продукта за последния месец, и е възможно по телефоните да сме се разминали. Пусни си отделна поръчка само за OxyELITE Pro.

Поздрави!:)

Консултант
Консултант
01 Юли 2011

ок,много хубаво,но имах вашето обещание,че след като го получитe ще ми го пратите!Тъй като ми беше в поръчка с други продукти,но поръчката бе изпълнена частично,т.с липсваше в нея Охсито...!??

AIDOO
AIDOO
01 Юли 2011

Какво става с този продукт???В наличност ли е вече??Моля за отговор!!!

AIDOO
AIDOO
30 Юни 2011

Извинявам се предварително, ще прозвучи малко нахално, но не съм запознат много с употребата на такива вещества.
Ако може да ми кажете, кои е също толкова добър Л-карнитин, колкото е и този продук, дали мога да ги съчетая и ако можете да ми кажете как точно да ги съчетая, как да приемам Л-карнитина и OxyELITE Pro
Благодаря предварително

pacheko
25 Май 2011

Въпроса ми вълнува мн хора като део.. Много ми е интересно дали може да се приема креатин + протеин и БКАА за качване на муск. маса и същевременно този продукт за сваляне на излишните мазнини.Fitness1BG, може всичко, нали? Оставам отговора на вас ...

ikonata.pm
20 Май 2011

Здравейте, Смятам да го закупя защото започна да ми пораства коремчето нещо понеже бях поспрял тренировките. Сега ги почвам пак. Въптоса ми е като го пия него зада сваля мазнини, какво да взема още за си тренирам горната част на тялото и тя да расте докато надолу отслабвам:) видях, че е възможно според едни мнения по-нагоре и май трябва БЦАА да се взима за да го има този ефект. Но кажете дали трябва още нещо, защото искам да си порастна още малко горе, но корема ме дразни.

Deo_86
14 Май 2011

Почива се, или може да приемаш Recreate. ; )

Консултант
Консултант
25 Април 2011

то в инфото за продукта си пише :)
copy/paste:
Начин на употреба : Да се приема по следния начин : 1-2 капсули сутрин на празен стомах преди закуска. Да се приема по индивидуална преценка допълнителна капсула или две 6 до 8 часа по - късно на празен стомах. Заради изключителната мощ на продукта, започенете с една капсула сутрин и една следобед. Да не се използва продукта за повече от 8 седмици, последван с 4 седмична почивка. Да не се приемат повече от ЧЕТИРИ капсули за 24 часа. Препоръчителна е един ден почивка всяка седмица от продукта поради мощните съставки, изграждащи го.

genkata
genkata
21 Април 2011

За маааалко щях да го поръчам но видях че някои хора се оплакват от световъртеж и високо кръвно...тъй като и аз на моменти имам проблеми с кръвното и не знам как ще ми понесе - искам да питам дали не се предлага и в по малки разфасовки?
ПС - преди години пробвах "Hydroxycut Hardcore" и от него ми се въртеше доволно главата!
ПС2 - иначе ще се комбинира с Gold Standard Whey + BCAA 1000(отново на "ON") само за изгаряне на корем и сигурно ще има страхотен резултат...?

genkata
genkata
18 Април 2011

по-добър ли е от LIPO 6x?

nikistankov
nikistankov
18 Април 2011

Идеално се комбинира с него, да ;)

Консултант
Консултант
14 Април 2011

Здравейте! Аз съм жена и нямам мазнини по корема и гърдите. Спортувам всеки ден и спазвам хранителен режим. При мен пробелма е, че имам доста мазнини по бедрата, ханша и краката. Интересува ме, дали този продукт е подходящ за мен и дали помага за топенето на мазнини именно в тези зони-ханш, бедра и крака!?

MJ
14 Април 2011

predi vreme vzimah lipo6x i ostanah mnogo dovolen no re6ih tozi pat da probvam ne6to drugo i se sprqh na oxy elite pro.iskam da vi kaja 4e tova e naistina e mnogo silen fat burner i no ima i dosta strani4ni efekti(pone pri men)kato svetovartej i visoko kravno o6te ot parvoto hap4e misleh 4e e slu4aino no na drugiq den se povtori i vednaga go sprqh.sled tova si vzemah fyre i iskam da izkaja zadovolstvoto si ot nego absoliutno nikakvi strni4ni efekti strahotno podtiskane na glada i dosta kilogrami nadolu

livecorner
12 Март 2011

Искам да попита, дали мога да комбинирам продукта с JACK3D, защото го имам и го пия вече 2-ра седмица.. И другия въпрос който искам да попитам е дали ще имам загуба на МУСКУЛНА МАСА, целта ми е да изчистя мазнините най вече по корема ... БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО !!!!!

niki_nss_92
niki_nss_92
09 Март 2011

Тогава ще сваляш и мускулна маса. Гледай на БЦАА-то като пазител на мускулната маса.

Консултант
Консултант
27 Февруари 2011

Е, значе намерих това дето търся! xaxa

Hyperion
27 Февруари 2011

Интересува ме ако го пия, но през това време си тренирам за маса и си ям като за качване, дали ще смъкна малко мазнинка без да махам мускулна маса?

Hyperion
27 Февруари 2011

Мерси :)

krisOish
krisOish
23 Януари 2011

С кой продукт на БЦАА трябва да го комбинирам, за да си запазя размерите, но да стана малко по-релефен ?
Поздрави на екипа :)

krisOish
krisOish
23 Януари 2011

Да, разбира се.

Консултант
Консултант
12 Януари 2011

Да ви питам след една опаковка ОЕР трябва ли да се почива и колко преди следващата опаковка?

divotineca
divotineca
11 Януари 2011

Здравейте!
Дали този продукт е подходящ и за жени?

GRAZIA
05 Януари 2011

някой отэиви?колко горе-долу е свалил мисля да го вэимам

Dakata
29 Декември 2010

Може ли да се пие от хора с проблеми с кръвното налягане? А комбинирано с л карнитин?

somec
somec
01 Ноември 2010

Ще ти свърши работа!:)

Консултант
Консултант
05 Октомври 2010

Комбинирай го с БЦАА и ще имаш ефекта, който търсиш. За повече информация ни пиши на Skype или на и-мейл адреса.

Консултант
Консултант
18 Септември 2010

ФАТ ЛОСС ПРОДУКТ за 2010 според мен уникална формула, добра ефективност при наличие на добър хранителен режим и стабилно кардио ефекта при мен -8 кг а ми остават още 11 дни. Резултатите се виждат още след 1-вата седмица. BURN BABY BURN!

hristovbg
08 Септември 2010

Хора някой да е усетил сънливост след 2рата седмица Пишете да знам дали е от него и да го спирам следователно

TheCleaner
TheCleaner
11 Юли 2010

последно кое е по добро oxi или recreate някъде 4етох 4е охито трябва да се спира на 5 дни за ден два вярно ли е това

jikata11
jikata11
04 Юли 2010

Благодаря,така и предположих.

Ирейна
Ирейна
23 Май 2010

Днес започнах OEP, но не знам нужно ли е да го комбинирам с друг препарат или за орелефяване това ми стига (нямам нужда от сваляне). И да го пия ли цели два месеца, защото имам и за повече? А световьртеж нормално ли е да имам?

jordan098bg
19 Май 2010

Наистина уникален продукт! Ходя на фитнес 5 дни в седмицата , тичам ежедневно ! Не чувствам никаква умора , Коремът ми буквално спадна ! Наистина поразяващ ефект! Комбинирал съм го със "Recreate" и "Amino 5600"

Integrale
Integrale
14 Май 2010

По - мощен е, както и по - комплексен, което е още една предпоставка да използвате този продукт.

Консултант
Консултант
30 Април 2010

Може ли да се използва от 15 годишни?

p17bull
p17bull
25 Април 2010

Eдин от двата на Dymatize.

Консултант
Консултант
13 Април 2010

Може.

Консултант
Консултант
13 Април 2010

Честно да ти кажа аз не бих пробвал Cuts-a, понеже откриха в него забранени медикаменти. А межди последните два зависи, и двата не съм ги пробвал, и двата са обещаващи. Който избереш.

The General
17 Февруари 2010

Eстествено, ще е на цената на останалите бърнари, продаващи се в България, чиято цена отвъд окена е 40% по - ниска от тази на OEP.

Освен цената, продукта също ще е без конкуренция!

Консултант
Консултант
10 Февруари 2010

До края на работната седмица.

Консултант
Консултант
09 Февруари 2010

Чакаме с нетърпение продукта. На запад отзивите са лудница!! Кога ще го презентирате и реално ще го има в наличност?

The General
01 Февруари 2010
Регистрирайте се или влезте в системата, за да можете да пишете коментари


Често купувано с:

 • Modern BCAA Plus

  Modern BCAA Plus за хранителни режими
  90 лв. 54 лв.

  Modern BCAA Plus


  Категории: Аминокиселини, Продукти с максимална отстъпка
  Марка: USP Labs
  Разфасовка: 535 грама

  !!! НОВАТА ВЕРСИЯ !!! !!! СЕГА С ДОБАВЕНИ ЕЛЕКТРОЛИТИ !!! Не приемай нито една доза ВСАА преди да си прочел това от началото до края... Драги приятелю, Ние от USPLabs ОБИЧАМЕ ВСАА... Проблемът е, че ние приемаме наистина големи количества от тях, а всички те съдържат големи количества изкуствен...
 • за хранителни режими
  0 лв.


  Категории:
  Марка:

  ...
 • JACK3D - Advanced Formula

  JACK3D - Advanced Formula за хранителни режими
  100 лв. 58 лв.

  JACK3D - Advanced Formula


  Категории: Азотни/напомпващи, Продукти с максимална отстъпка
  Марка: USP Labs
  Разфасовка: 250 грама

  JACK3D е безспорният бестселър, най-уникалният и екстремален предтренировъчен продукт за повишаване на енергията, силата, издръжливостта, продуктивността на мускулите и резултатите като цяло. Обичате да усещате прилив на енергия, сила, издръжливост през цялото време на вашите тренировки? Кой не ис...
 • 100% Whey Gold Standard

  100% Whey Gold Standard за хранителни режими
  170 лв. 105 лв.

  100% Whey Gold Standard


  Категории: Протеини, Продукти с максимална отстъпка
  Марка: Optimum
  Разфасовка: 2270 грама, 68~77 Дози

  Протеинът на Optimum Nutrition - 100% Whey Gold Standard e най - известният протеин в света. Печели редица награди измежду, който за най - добър протеин в годините - 2005, 2006, 2007, 2008 и 2009-та година. Още от самото начало Оптимум Нутришън наложи стандарт, спрямо който се съобразяват всички ви...


Съчетайте този продукт с

 • за хранителни режими
  0 лв.


  Категории:
  Марка:

  ...
 • Lipoburn

  Lipoburn за хранителни режими
  48 лв.

  Lipoburn


  Категории: Изгаряне на мазнини
  Марка: FA Nutrition
  Разфасовка: 60 Таблетки

  FA Nutrition Lipoburn е синергична комбинация от съставки предназначени за намаляване на теглото и апетита. Това е перфектният фетбърнър, ако искате да сваляте килограми здравословно и качествено! ➡ забавя мускулния разпад; ➡ ускорява метаболизма; ➡ увеличава енергията; ➡ контролира апетита; ➡ изхв...

Стакове с този продукт

Защо да изберете Fitness1.bg

Безплатна доставка

Абсолютно всички поръчки с наложен платеж над 20 лева са с напълно безплатна доставка без значение населено място или тегло на продуктите до 24 часа.

Подаръци

Като подарък може да изберете измежду над 30 варианти, като най - желаните от тях са Шейкър, Тениска, Фитили, Тренировъчни ръкавици, дори продукти на стойност от над 100 лв.

Консултации

FITNESS1.BG държи много на това да консултира своите клиенти. Именно поради тази причина, вие може да ни намерите нон стоп на някой от нашите телефони, мейл адреси или по Skype.

Най-добрите цени

Най-добрите цени може да намерите само на FITNESS1.BG. Всяка цена е формулирана на базата на цени на други сайтове, което ви гарантира най - добрата цена онлайн или във физически магазин.

ОЩЕ ПРОДУКТИ ОТ Изгаряне на мазнини

 • Animal Cuts

  Animal Cuts за хранителни режими
  85 лв. 74 лв.

  Animal Cuts


  Категории: Изгаряне на мазнини, Продукти с максимална отстъпка
  Марка: Universal Animal
  Разфасовка: 42 Пакета

  Премахни мазнини, не мускули!!! Девизът за този продукт е – Кардиото, това е нещо безполезно! Защо? Animal Cuts не е като всички други фат бърнери. Повечето от тях съдържат една от следните съставки: ефедрин, кофеин и аспирин, докато действието на Animal Cuts е само термогенетично. Повечето бърн...
 • Liquid L-Carnitine + Chrome

  Liquid L-Carnitine + Chrome за хранителни режими
  23 лв. 1725 лв.

  Liquid L-Carnitine + Chrome


  Категории: Изгаряне на мазнини
  Марка: BioTech USA
  Разфасовка: 500 мл

  L-carnitine + Chrome - 500 мл. Л-карнитинът е най-ефективното вещество за изгаряне на мазнини. Той играе важна роля в метаболизма на мазнините, помага Ви да изгорите складираните телесни мазнини, като същевременно увеличава мускулната енергия. По време на по-интензивни тренировки организмът ви се н...
 • Black Fire

  Black Fire за хранителни режими
  65 лв.

  Black Fire


  Категории: Изгаряне на мазнини
  Марка: PURE Nutrition USA
  Разфасовка: 120 капсули, 120 Дози

  ВЕЧЕ и с добавени Малинови кетони ( Raspberry ketones )! Имаш ли дързостта да се заиграеш с огъня? Black Fire определено е готов да предизвика и най-смелите ви очаквания, опожарявайки всичко по пътя си - най-вече излишните мазнини от които искате да се отървете. Black Fire е мощна термогенна фор...
 • Acetyl L-Carnitine

  Acetyl L-Carnitine за хранителни режими
  38 лв. 2490 лв.

  Acetyl L-Carnitine


  Категории: Изгаряне на мазнини
  Марка: Dymatize
  Разфасовка: 90 капсули

  Acetyl L Carnitine е аминокиселина, която има доказан ефект върху оксиляванеето на подкожните манизни и използването им за енергия. Acetyl L Carnitine на марката Dymatize е високо-качествен Л-карнитин, който дава издръжливост и енергия на спортуващия за сметка на намаляващите подкожни мазнини. На...
 • L-CARNITINE + CHROME

  L-CARNITINE + CHROME за хранителни режими
  26 лв. 1820 лв.

  L-CARNITINE + CHROME


  Категории: Изгаряне на мазнини
  Марка: SILVER Nutrition
  Разфасовка: 500 мл, 20 Дози

  Silver Nutrition L-Carnitine + Chrome е висококачествен и обогатен течен л-карнитин, с който ще се лишите от допълнителното тегло с лекота! L-Carnitine + Chrome е л-карнитин, чиято течна форма позволява на веществата да се усвояват максимално бързо и максимално качествено. Това подобрява потентност...
 • Pure Yohimbine

  Pure Yohimbine за хранителни режими
  32 лв.

  Pure Yohimbine


  Категории: Изгаряне на мазнини
  Марка: PURE Nutrition USA
  Разфасовка: 100 капсули

  ➡ Изгаряне на подкожните мазнини ➡ Увеличен метаболизъм на тялото ➡ Подобряване на менталния фокус ➡ Повече енергия и издръжливост ➡ Мощен афродизиак Yohimbine е естествен алкалоид, чиито екстракт се извлича от кората на дърветата Ипоруро и Рауволфия, растящи в югоизточна азия. Yohimbine е доказала...
 • Carni-Max Liquid

  Carni-Max Liquid за хранителни режими
  35 лв.

  Carni-Max Liquid


  Категории: Изгаряне на мазнини
  Марка: PURE Nutrition USA
  Разфасовка: 500 мл

  Л-Карнитинът е една от най-популярните и ефективни хранителни добавки за горене на мазнини, а сега се завръща в най-чистата си форма за да изгори и последните останали мазнини по тялото ви! Л-Карнитинът успешно подпомага редуцирането на мазнините, заради особеностите на неговото действие. Той прена...
 • Liquid L-Carnitine 70000 + Chrome

  Liquid L-Carnitine 70000 + Chrome за хранителни режими
  34 лв.

  Liquid L-Carnitine 70000 + Chrome


  Категории: Изгаряне на мазнини
  Марка: BioTech USA
  Разфасовка: 500 мл

  Л-карнитинът е най-ефективното вещество за изгаряне на мазнини. Той играе важна роля в метаболизма на мазнините, помага Ви да изгорите складираните телесни мазнини, като същевременно увеличава мускулната енергия. По време на по-интензивни тренировки организмът ви се нуждае от допълнителна енергия. ...
 • Black Fire

  Black Fire за хранителни режими
  37 лв.

  Black Fire


  Категории: Изгаряне на мазнини
  Марка: PURE Nutrition USA
  Разфасовка: 60 капсули, 60 Дози

  ВЕЧЕ и с добавени Малинови кетони ( Raspberry ketones )! Имаш ли дързостта да се заиграеш с огъня? Black Fire определено е готов да предизвика и най-смелите ви очаквания, опожарявайки всичко по пътя си - най-вече излишните мазнини от които искате да се отървете. Black Fire е мощна термогенна фор...
 • Herbal Burn

  Herbal Burn за хранителни режими
  45 лв.

  Herbal Burn


  Категории: Изгаряне на мазнини
  Марка: PURE Nutrition USA
  Разфасовка: 120 капсули

  ➡ Изключително бързо действащ ➡ Отслабване по здравословен начин ➡ Стимулира метаболизма ➡ Увеличава енергията ➡ Контролира апетита Herbal Burn е 100% натурален фет-бърнар, предназначен да изгаря подкожните мазнини по еднин напълно безопасен и здравословен начин. Herbal Burn съдържа синергична...
 • Yohimbine HCL

  Yohimbine HCL за хранителни режими
  35 лв. 2625 лв.

  Yohimbine HCL


  Категории: Изгаряне на мазнини
  Марка: Primaforce
  Разфасовка: 90 капсули

  В продължение на години йохимбето продължава да бъде един от популярните суплементи за мъже и жени. Неговата популярност се дължи на факта, че може да бъде използван като мощен афродизиак,а наред с това и за изгаряне на мазнините в проблемните зони. В най-новите изследвания се доказа, че има някои...
 • Liquid L-Carnitine 100.000

  Liquid L-Carnitine 100.000 за хранителни режими
  40 лв.

  Liquid L-Carnitine 100.000


  Категории: Изгаряне на мазнини
  Марка: BioTech USA
  Разфасовка: 500 мл

  L-карнитинът е най-ефективното вещество за изгаряне на мазнини. Той играе важна роля в метаболизма на мазнините, помага Ви да изгорите складираните телесни мазнини, като същевременно увеличава мускулната енергия. По време на по-интензивни тренировки организмът ви се нуждае от допълнителна енергия. ...
 • Liquid L-Carnitine 1100 Gluten Free

  Liquid L-Carnitine 1100 Gluten Free за хранителни режими
  36 лв. 28 лв.

  Liquid L-Carnitine 1100 Gluten Free


  Категории: Изгаряне на мазнини
  Марка: Dymatize
  Разфасовка: 473 мл, 32 Дози

  Течният Л-Карнитин на Dymatize ви доставя невероятните 31 дози в бутилка, като във всяка една доза имате по 1100 милиграма Л-Карнитин обогатени с 10 милиграма витамин Б5 и само 1 грам захар. Това е един от най - чистите от към захар течни Л-Карнитини на пазара. Перфектен е за по време на диета, през...
 • Slim FX

  Slim FX за хранителни режими
  95 лв. 58 лв.

  Slim FX


  Категории: Изгаряне на мазнини
  Марка: Athletic Xtreme
  Разфасовка: 56 капсули

  Един съвет лично от нас - Приятели, бъдете внимателни при употребата на този продукт. Изключително силен е, моля подходете с нужното внимание към използването на препарата. ➡ Повишава енергията - SlimFX ви доставя изключителен заряд от енергия в продължение на цели 12 часа† ➡ Засилва изгарянето н...
 • Carni-Max Liquid with Green Tea &a...

  Carni-Max Liquid with Green Tea & Guarana за хранителни режими
  40 лв.

  Carni-Max Liquid with Green Tea & Guarana


  Категории: Изгаряне на мазнини
  Марка: PURE Nutrition USA
  Разфасовка: 500 мл

  ➡ 1,000 милиграма L-Carnitine за усилено редуциране на мазнините ➡ С добавени Гуарана и Зелен чай за повече енергия по време на тренировката ➡ Най-чистата форма, клинично тестван ➡ Транспортер на мастните киселини Л-Карнитинът е една от най-популярните и ефективни хранителни добавки за горене на ма...
 • Stimulant X 1-METIQ

  Stimulant X 1-METIQ за хранителни режими
  85 лв. 61 лв.

  Stimulant X 1-METIQ


  Категории: Изгаряне на мазнини
  Марка: Athletic Xtreme
  Разфасовка: 84 капсули

  STIMULANT X е за онези от Вас, които имат нужда да изгорят мазнините за кратък период от време, за тези от Вас, които искат да вдигат повече тежести, за тези от Вас, които имат нужда от допълнително концентрация на работното място или нужда от енергия и издръжливост. Този продукт работи дори и без ...
 • Hydroxycut Hardcore Elite

  Hydroxycut Hardcore Elite за хранителни режими
  105 лв. 59 лв.

  Hydroxycut Hardcore Elite


  Категории: Изгаряне на мазнини
  Марка: MuscleTech
  Разфасовка: 110 капсули, 55 Дози

  Hydroxycut Hardcore ® Elite е разработен да бъде супер-термогенна формула, в която се съдържат всички съставки, гарантиращи истински резултати. Проектиран с мощен комплекс от потентни съставки, продукта осигурява не само един, а четири различни ползи за ненадминат сетивен опит. SUPER-THERMOGENESIS ...
 • Fyre - Original

  Fyre - Original за хранителни режими
  80 лв. 66 лв.

  Fyre - Original


  Категории: Изгаряне на мазнини, Продукти с максимална отстъпка
  Марка: Syntrax
  Разфасовка: 120 капсули

  ➡ Мощен термогенен фетбърнър ➡ Изгаряне на мазнини ➡ Придаване на енергия ➡ Засилване на метаболизма ➡ Подтискане на апетита ➡ ОРИГИНАЛНАТА ВЕРСИЯ с Йохимбин! FYRE е 100% натурална добавка, която оптимизира вашия метаболизъм за максимално изгаряне на подкожните мазнини по безопасен и здравословен н...
OxyELITE Pro /OLD Version/ от USP Labs

OxyELITE Pro /OLD Version/

Подкатегории: Термогенни фетбърнъри    Марка: USP Labs    Разфасовка: 90 капсули
100 лв.
79 лв.

Вземете Вашата VIP карта и ползвайте отстъпки за всички предлагани продукти!

Цена с VIP Card:
79 лв.
74.26 лв.