L-Carnitine 3000 mg от XCORE Nutrition

XCORE Nutrition

L-Carnitine 3000 mg

12345    0/5  (0 гласували)
Категории: Изгаряне на мазнини Подкатегории: Л-Карнитин Разфасовка: 10 мл Съставки на продукта
199 лв.
Посочените цени са крайни с включено ДДС

No. 36262

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Изгаряне на мазнини по-бързо и по-ефективно от всякога, с XCORE L-Carnitine 3000mg!

XCORE L-Carnitine 3000mg e незаменим помощник, когато става въпрос за изгаряне на излишните мазнини. XCORE L-Carnitine 3000mg намалява чувството за глад и умора. XCORE L-Carnitine 3000mg е идеален за хора, които искат да подобрят резултатите от своята диета или режим на хранене.

Едно от най-важните свойства на XCORE L-Carnitine 3000mg е да транспортира мазнините към мускулите и да се използват, като източник на енергия. Точно това свойство помага за по-бързото изгаряне на мазнини и в същото време за подобряване на издръжливостта.

Л-Карнитинът играе ключова роля при изгарянето на мазнини, той стимулира тяхното транспортиране до митохондриите, където мазнината се изгаря и се превръща в енергия. Последните проучвания потвърждават важността на Л-Карнитина за възстановяването на мускулите и издръжливостта.

XCORE L-Carnitine 3000mg е течен Л-Карнитин, което означава почти моментално усвояване, което го прави още по-ефективен.КОМЕНТАРИ ЗА ПРОДУКТА

Регистрирайте се или влезте в системата, за да можете да пишете коментари


Защо да изберете Fitness1.bg

Безплатна доставка

Абсолютно всички поръчки с наложен платеж над 30 лева са с напълно безплатна доставка без значение населено място или тегло на продуктите до 24 часа.

Подаръци

Като подарък може да изберете измежду над 30 варианти, като най - желаните от тях са Шейкър, Тениска, Фитили, Тренировъчни ръкавици, дори продукти на стойност от над 100 лв.

Консултации

FITNESS1.BG държи много на това да консултира своите клиенти. Именно поради тази причина, вие може да ни намерите нон стоп на някой от нашите телефони, мейл адреси или по Skype.

Най-добрите цени

Най-добрите цени може да намерите само на FITNESS1.BG. Всяка цена е формулирана на базата на цени на други сайтове, което ви гарантира най - добрата цена онлайн или във физически магазин.

L-Carnitine 3000 mg от XCORE Nutrition

L-Carnitine 3000 mg

Подкатегории: Л-Карнитин    Марка: XCORE Nutrition    Разфасовка: 10 мл
199 лв.

Вземете Вашата VIP карта и ползвайте отстъпки за всички предлагани продукти!

Цена с VIP карта:
1.99 лв.
1.75 лв.