Isotonic+ от Battery

Battery

Isotonic+

12345    0/5  (0 гласували)
3299 лв.
Посочените цени са крайни с включено ДДС


No.: 33170

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Battery Nutrition Isotonic+ е превъзходна интратренировъчна формула, която комбинира въглехидрати, аминокиселини и електролити. Тя ефективно поддържа хидратацията и производството на енергия по време на тренировка и след това.

Комбинацията от въглехидрати и електролити под формата на напитка допринасят за поддържането на издръжливостта по време на по-продължителни тренировки и едновременно с това подобрява усвояването на водата по време на физически натоварвания.

Формулата съдържа и витамин С, чиято роля е да поддържа имунната система здрава в периодите на тежки натоварвания и след това. За правилното функциониране на имунната система специалистите препоръчват доза от 200мг дневно. Освен това Battery Nutrition Isotonic+ съдържа и Витамин Е, който предпазва клетките от оксидативен стрес.

Съставките в Battery Isotonic+ допринасят за поне един или повече от следните физиологични ефекти:
+ Електролитен баланс
+ По-бързо възстановяване благодарение на незаменимите аминокиселини и BCAA
+ Повече енергия
+ Намаляване на умората и отпадналостта
+ Нормално функциониране на нервната система: невротрансмисията, свиването на мускулите и включително сърдечния мускул
+ Нормалната функция на клетъчните мембрани
+ Нормалният синтез на протеин
+ Поддържането на здрави кости и зъби

Ако търсите висококачествена изотонична напитка, която ви осигурява всички необходими вещества, вече я намерихте – Battery Isotonic+.

Начин на употреба: Разтворете една доза (33гр.) в 500мл вода. Риемайте една доза дневно по време на тренировка, за да възстановите нивата на въглехидрати течности и електролити в организма си. Battery Isotonic може да бъде приемана и 30-60 минути преди тренировка, за да осигури зареждане с въглехидрати и течности или след тренировка, за да възстанови гликогена в мускулите.КОМЕНТАРИ ЗА ПРОДУКТА

Регистрирайте се или влезте в системата, за да можете да пишете коментари


Защо да изберете Fitness1.bg

Безплатна доставка

Абсолютно всички поръчки с наложен платеж над 30 лева са с напълно безплатна доставка без значение населено място или тегло на продуктите до 24 часа.

Подаръци

Като подарък може да изберете измежду над 30 варианти, като най - желаните от тях са Шейкър, Тениска, Фитили, Тренировъчни ръкавици, дори продукти на стойност от над 100 лв.

Консултации

FITNESS1.BG държи много на това да консултира своите клиенти. Именно поради тази причина, вие може да ни намерите нон стоп на някой от нашите телефони, мейл адреси или по Skype.

Най-добрите цени

Най-добрите цени може да намерите само на FITNESS1.BG. Всяка цена е формулирана на базата на цени на други сайтове, което ви гарантира най - добрата цена онлайн или във физически магазин.

Isotonic+ от Battery

Isotonic+

Подкатегории: Изотоници и изотонични напитки    Марка: Battery    Разфасовка: 660 грама, 20 Дози
3299 лв.