Hydrate & Perform Powder от ISOSTAR

ISOSTAR

Hydrate & Perform Powder

12345    4.1/5  (9 гласували)
1848 лв.
Посочените цени са крайни с включено ДДСNo.: 22204

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

➡ Регулира хидратацията
➡ Увеличава издръжливостта
➡ Оптимизира възстановяването

Hydrate & Perform разтворим се използва за приготвянето на изотонична напитка, която подпомага атлетите да набавят нуждите си от вода, енергия и микро-елементи. Напитката съдържа въглехидрати, натрий и микроелементи, които действат в две насоки:

Осигурява добра хидратация: изотоничната формула осигурява по-добра хидратация и пречистване на тялото. По този начин се увеличават по-добрите постижения и издръжливост и се избягва мускулната болка.

Доза енергия: научните изследвания доказват, че напитката Hydrate & Perform увеличава представянето с до 19% (сравнено с пласебо). Идеално за интензивна и продължителна тренировка и препоръчително при спортуване в горещ климат.

Препоръчително е напитката Hydrate & Perform да се консумира по време на загрявката (150 до 300 мл) и постоянно по време на тренировката и след нея (150 мл на всеки 15 минути).

Начин на употреба: три мерителни лъжички се разтнарят в 500 ml вода.КОМЕНТАРИ ЗА ПРОДУКТА

Регистрирайте се или влезте в системата, за да можете да пишете коментари

Текуща промоция

 • 39:08:40
  BCAA + GLUTAMINE Powder за хранителни режими
  OstroVit

  BCAA + GLUTAMINE Powder

  500 грама, 50 Дози
  4345 лв. 2173 лв. (-50%)
  Купи

  BCAA + GLUTAMINE Powder


  Категории: Аминокиселини
  Марка: OstroVit
  Разфасовка: 500 грама, 50 Дози

  Левцинът, изолевцинът и валиът спадат към семейството на изграждащите мускулите аминокиселини с разклонена верига (BCAA). Те са сред деветте есенциални аминокиселини, тъй като човешкото тяло не може да ги произведе само и единственият източник е храната и приемът на суплементи. BCAA представляват 35% от есенциалните аминокиселини. От друга страна глутаминът е сред най-популярните топ продукти за ...


Често купувано с:

 • Sport Water Bottle

  Sport Water Bottle за хранителни режими
  8 лв.

  Sport Water Bottle


  Категории: Аксесоари
  Марка: ISOSTAR
  Разфасовка: 650 мл

  Специално създадена за разтворимите напитки на Isostar . Подходяща е също така и за вода. С нейната спортна капачка, спортната бутилка е изключително удобна по време на спортуване и различни активности. Подходяща за прикачане към велосипед....


Защо да изберете Fitness1.bg

Безплатна доставка

Абсолютно всички поръчки с наложен платеж над 30 лева са с напълно безплатна доставка без значение населено място или тегло на продуктите до 24 часа.

Подаръци

Като подарък може да изберете измежду над 30 варианти, като най - желаните от тях са Шейкър, Тениска, Фитили, Тренировъчни ръкавици, дори продукти на стойност от над 100 лв.

Консултации

FITNESS1.BG държи много на това да консултира своите клиенти. Именно поради тази причина, вие може да ни намерите нон стоп на някой от нашите телефони, мейл адреси или по Skype.

Най-добрите цени

Най-добрите цени може да намерите само на FITNESS1.BG. Всяка цена е формулирана на базата на цени на други сайтове, което ви гарантира най - добрата цена онлайн или във физически магазин.

Hydrate & Perform Powder от ISOSTAR

Hydrate & Perform Powder

Подкатегории: Изотоници и изотонични напитки    Марка: ISOSTAR    Разфасовка: 400 грама, 10 Дози
1848 лв.

Вземете Вашата VIP карта и ползвайте отстъпки за всички предлагани продукти!

Цена с VIP карта:
18.48 лв.
16.28 лв.