Anthony Joshua Immune Defence от EQ Nutrition
-15%   6450 лв.
5483 лв.
Посочените цени са крайни с включено ДДС


No. 29369

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Какво представлява Immune Defense?

Immune Defense е усъвършенстван комплекс от мултивитамини, формулиран да подкрепя изискванията на активния начин на живот. Тази уникална формула е разработена съвместно с Антъни Джошуа, за да се предпази от стресиращите изисквания на редовните тренировъчни сесии. Използвайки само изследвани, валидирани съставки, Immune Defense ще Ви позволи да извлечете максимума от Вашата тренировъчна и хранителна програма.

→ Съдържа храносмилателни ензими
→ Пълен комплекс Витамини от Б групата
→ 29 билкови екстракта
→ Значително подсилва имунитета

Защо да вземем Immune Defense?

Immune Defense е проектирана заедно с треньора на Антъни Джошуа, за да предложи защита срещу стреса от чести тренировки и от външната среда. Като елитен спортист, Антъни Джошуа се нуждаеше от продукт, който да му позволи да тренира непрекъснато с интензивността на шампион. Нашият екип от опитни учени се зае със задачата да създаде подобаващ продукт и резултатът е Immune Defense-мощен комплекс от мултивитамини, който поддържа и защитава имунната система отвътре.

Кога да вземате имунната защита?


Immune Defense може да се вземе по всяко време на деня, за да се вмести в ежедневния Ви режим. Приемайте 3 капсули дневно с храната и се чувствайте по-силни отвътре.
КОМЕНТАРИ ЗА ПРОДУКТА

Регистрирайте се или влезте в системата, за да можете да пишете коментари


Защо да изберете Fitness1.bg

Безплатна доставка

Абсолютно всички поръчки с наложен платеж над 30 лева са с напълно безплатна доставка без значение населено място или тегло на продуктите до 24 часа.

Подаръци

Като подарък може да изберете измежду над 30 варианти, като най - желаните от тях са Шейкър, Тениска, Фитили, Тренировъчни ръкавици, дори продукти на стойност от над 100 лв.

Консултации

FITNESS1.BG държи много на това да консултира своите клиенти. Именно поради тази причина, вие може да ни намерите нон стоп на някой от нашите телефони, мейл адреси или по Skype.

Най-добрите цени

Най-добрите цени може да намерите само на FITNESS1.BG. Всяка цена е формулирана на базата на цени на други сайтове, което ви гарантира най - добрата цена онлайн или във физически магазин.

Anthony Joshua Immune Defence от EQ Nutrition

Anthony Joshua Immune Defence

6450 лв.
5483 лв.