Imunooxi от Nutrend

Nutrend

Imunooxi

12345    0/5  (0 гласували)
Категории: Имуностимулатори Разфасовка: 300 мл, 30 Дози Съставки на продукта
50 лв.
Посочените цени са крайни с включено ДДС


No.: 13005

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Естествен продукт за комплексна грижа за изтощения организъм. Концентриран екстракт от подбрани плодове и зеленчуци, съдържащи биоактивни растителни субстан- ции, екстракт от ехинацея и витамин С. ИМУНООКСИ съдържа концентрат от целия профил активни субстанции с антиоксиданти свойства, които са от естествен произход (полифеноли и каротеноиди).

Предназначен е за подпомагане естествения имунитет, елиминиране на свободните радикали, грижа за изтощения организъм и справяне с ежедневния стрес. ИМУНООКСИ е комбинация от съвременни открития и традиционни източници.

Предназначен за: естествено подпомагане на имунитета, грижа за изтощения организъм, справяне със стреса, за- щита от свободните радикали – доставя антиоксиданти.


Начин на употреба : За редовна, продължителна употреба препоръчваме 10-20 ml дневно (2-4 лъжици).
В случай на изключителен стрес приемай 20-30 ml (4-6 лъжици) дневно. Не превишавай препоръчителния прием!КОМЕНТАРИ ЗА ПРОДУКТА

Регистрирайте се или влезте в системата, за да можете да пишете коментари

Текуща промоцияЗащо да изберете Fitness1.bg

Безплатна доставка

Абсолютно всички поръчки с наложен платеж над 40 лева са с напълно безплатна доставка без значение населено място или тегло на продуктите до 24 часа.

Подаръци

Като подарък може да изберете измежду над 30 варианти, като най - желаните от тях са Шейкър, Тениска, Фитили, Тренировъчни ръкавици, дори продукти на стойност от над 100 лв.

Консултации

FITNESS1.BG държи много на това да консултира своите клиенти. Именно поради тази причина, вие може да ни намерите нон стоп на някой от нашите телефони, мейл адреси или по Skype.

Imunooxi от Nutrend

Imunooxi

Категории: Имуностимулатори
Марка: Nutrend    Разфасовка: 300 мл, 30 Дози
50 лв.

Вземете Вашата VIP карта и ползвайте отстъпки за всички предлагани продукти!

Цена с VIP карта:
50 лв.
44.05 лв.