Стакове Всички категории
Waxy Maize 2300 от AllMax Nutrition

Waxy Maize 2300

12345    3/5  (7 гласували)
Категории: Качване на тегло Подкатегории: Бързи въглехидрати Марка: AllMax Nutrition Разфасовка: 2000 грама Виж съставките на продукта
61 лв.
Посочените цени са крайни с включено ДДС

No. 13643
Pricematch

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

ALLMAX Waxy Maize 2300™ е превъзходен източник на въглехидратно гориво.
Този продукт е с изключително нисък процент на осмоларитет, което означава, той се абсорбира и усвоява много добре. С нула грама захар и без глутен, Waxy Maize 2300™ не предизвиква подуване на корема и задържане на вода. С молекулно тегло над 3000 пъти по-голямо от това на декстрозата, AWM2300 ™ има способността да изтегля другите хранителни вещества, като креатина, бета-аланина и аргинина, през чревната стена и увеличава тяхното усвояване.
AW2300 е с молекулно тегло над 3000 пъти по-голяма от декстроза!

ALLMAX Waxy Maize 2300™ е с изключително високо молекулно тегло на полимеризирани въглехидрати с идеалн рН 6.0. Този продукт е съставен от силно разклонени молекули амилопектин.

Поради бързите темпове на усвояване, Waxy Maize 2300™ помага за бързото попълване на запасите от гликоген, дори по-добре, когато се приема по време на тренировка. Той помага да се поддържат нивата на гликогена, както и на протеина, което го прави отличен избор на продукт, приемащ се по време на самата тренировка.

Установено е, чеWaxy Maize 2300™ увеличава обема на кръвта и намалява водата под кожата.

Waxy Maize 2300™ Ви осигурява незабавна енергия и намалява умората по време на интензивните тренировки!

Използвайки, този невероятен продукт, Вие незабавно ще забележите как мускулите Ви се разширяват бързо, ще получите повече енергия, която пък от своя страна ще Ви позволи да проведете една по-продължителна и интензивна тренировка. Нима досега не сте мечтали да постигнете невероятно мускулно напомпване без никаква умора? Този продукт не предизвиква рязък инсулинов скок, така че той е идеален да се консумира по време на продължителни тренировки. ALLMAX AWM2300 ™ се смесва лесно и бързо със студена вода и е предназначен за лесна консумация през цялата тренировка.

Този забележителен продукт ще Ви осигури незабавен тласък на енергия по време на интензивните тренировъчни сесии. Освен всичко друго, той минимизира и умората, тъй като обновява нивата на гликогена след тренировка и не предизвиква абсолютно никакво подуване на корема или задържане на вода!
AWM2300 ™ е произведен по един наистина изключителен мулти-патентован процес, който няма да намерите никъде другаде.


Специално за Вас отговорихме на някои от най-често задаваните въпроси:

1. Какво е Waxy Maize 2300™?

ALLMAX Waxy Maize 2300™ е превъзходен източник на въглехидратно гориво. Тази хранителна добавка е с изключително нисък процент на осмоларитет, което означава, че тя се абсорбира и усвоява много добре С нула грама захар и без глутен, Waxy Maize 2300™ не предизвиква подуване на корема и задържане на вода. С молекулно тегло над 3000 пъти по-голямо от това на декстрозата, AWM2300 ™ има способността да изтегля другите хранителни вещества, като креатина, бета-аланина и аргинина, през чревната стена и увеличава тяхното усвояване.

2. Има ли някакви странични ефекти свързани с този продукт?

Waxy Maize 2300™ се разглежда като безопасна и ефективна добавка. Не са известни странични ефекти, които са свързани с неговата употреба.

3. Мога ли да използвам Waxy Maize 2300™ , ако приемам други лекарства?

Waxy Maize 2300™ не бива да се приема, ако сте на лекарства по специално лекарско предписание. Винаги е добра идея да се консултирате първо с Вашия лекар преди да започванете да приемате каквато и да е хранителна добавка, ако пиете други лекарства.

4. Трябва ли използвам AWM2300 в нетренировъчни дни?

Добре е да приемате AWM2300 и в нетренировъчни дни. През тези дни е най-добре да го вземате веднага след като се събудите и отделно от храненията.

5. Мога ли да вземам AWM2300 в комбинация с други добавки?

Да, този продукт работи особено добре с креатин, Бета-Аланин и / или L-аргинин. Поради високото молекулно тегло на Waxy Maize 2300™, този продукт притежава способността да изтегля другите хранителни вещества, като креатина, бета-аланина и аргинина, през чревната стена и увеличава тяхното усвояване.

За да получите един невероятен следтренировъчен ефект, комбинирайте AWM2300 с ISOFLEX протеин и Krush Loaded.

6. Как Waxy Maize 2300™ ще ми помогне във фитнеса?

Консумирането на AWM2300 по време на интензивни тренировки ще доведе до по-доброто напомпване и усвояване на обема на мускулите. AWM2300 ™ помага за бързото попълване на запасите от гликоген, когато се консумира по време на тренировка. Освен това този продукт намалява и чувството на умора.

Продуктите, които може да намерите в нашия сайт са хранителни вещества в чиста форма. Те не са лекарствени средства и по никакъв начин не трябва да се използват като такива. Ние не носим отговорност при употреба на продуктите като лекарствени средства.

Начин на употреба: Използвайте една равна лъжичка (40 грама) от продукта, разбита в 360 мл. студена вода в комбинация с протеиновата си напитка, като например ISOFLEX, Да се ??приема по време на тренировка или веднага след нея.

Забележка: Много ефективно се комбинира с хранителните добавки креатин, Бета-Аланин и / или L-аргинин.КОМЕНТАРИ ЗА ПРОДУКТА

Регистрирайте се или влезте в системата, за да можете да пишете коментари


Съчетайте този продукт с

 • ISO Energy

  ISO Energy за хранителни режими
  29 лв.

  ISO Energy


  Категории: Изотоници и изотонични напитки
  Марка: Weider
  Разфасовка: 900 грама

  Подобрена формула за увеличаване на издръжливостта при физически тренировки . Бърза енергия и хидрация Това е една революционна формула, съчетаваща прости и сложни въглехидрати, аминокиселини, антиоксиданти и електролити. Тя е специално разработена да рехидратира тялото, да оптимизира и увеличав...

Защо да изберете Fitness1.bg

Безплатна доставка

Абсолютно всички поръчки с наложен платеж над 20 лева са с напълно безплатна доставка без значение населено място или тегло на продуктите до 24 часа.

Подаръци

Като подарък може да изберете измежду над 30 варианти, като най - желаните от тях са Шейкър, Тениска, Фитили, Тренировъчни ръкавици, дори продукти на стойност от над 100 лв.

Консултации

FITNESS1.BG държи много на това да консултира своите клиенти. Именно поради тази причина, вие може да ни намерите нон стоп на някой от нашите телефони, мейл адреси или по Skype.

Най-добрите цени

Най-добрите цени може да намерите само на FITNESS1.BG. Всяка цена е формулирана на базата на цени на други сайтове, което ви гарантира най - добрата цена онлайн или във физически магазин.

ОЩЕ ПРОДУКТИ ОТ Качване на тегло

 • Serious Mass

  Serious Mass за хранителни режими
  125 лв. 89 лв.

  Serious Mass


  Категории: Качване на тегло, Продукти с максимална отстъпка, Заместители на хранене
  Марка: Optimum
  Разфасовка: 5443 грама

  1250 калории в доза и без добавени захари. Комплексни въглехидрати, висококачествена протеинова формула плюс Креатин Монохидрат, Глутамин, Холин, Инозитол и пълна витаминна и минерална формула. Предназначение : Serious Mass е предназначен за тези трениращи, които се сблъскват със застоя в ...
 • 100% Premium Mass Gainer

  100% Premium Mass Gainer за хранителни режими
  130 лв. 94 лв.

  100% Premium Mass Gainer


  Категории: Качване на тегло, Продукти с максимална отстъпка
  Марка: MuscleTech
  Разфасовка: 5454 грама

  Моля, ако не сте готови за зверски покачване на МУСКУЛНА МАСА, не употребявайте продукта! ➡ Резултати от изследването: субектите увеличават двойно мускулната си маса ➡ Изгражда маса, увеличава силата и ускорява възстановяването ➡ Предназначен да подобрява усвояването на хранителните вещества в мус...
 • True-Mass

  True-Mass за хранителни режими
  125 лв. 72 лв.

  True-Mass


  Категории: Качване на тегло
  Марка: BSN
  Разфасовка: 2600 грама

  Позволете ни да ви представим Феноменът в качването на чиста мускулна маса - True Mass. Протеинът, разработен така, че да дава на тялото Ви достатъчно калории, така че да качвате мускулна маса, да зарежда мускулите и кръвта Ви с големи количества аминокиселини за дълъг период от време и да изтрелва ...
 • CarboJet Basic

  CarboJet Basic за хранителни режими
  48 лв.

  CarboJet Basic


  Категории: Качване на тегло
  Марка: AMIX
  Разфасовка: 3000 грама

  ➡ Пред- и след- тренировъчно захранване; ➡ Максимално увеличава чистата мускулатура; ➡ Висококачествени въглехидрати и протеини; ➡ НЕ съдържа аспартам!; ➡ Въглехидрати с нисък гликемичен индекс; ➡ Деликатен и мек; ➡ Стимулира покачването на тегло; ➡ Смесва се мигновено. Amix CarboJet Basic представ...
 • Serious Mass

  Serious Mass за хранителни режими
  90 лв. 60 лв.

  Serious Mass


  Категории: Качване на тегло, Продукти с максимална отстъпка, Заместители на хранене
  Марка: Optimum
  Разфасовка: 2721 грама

  1250 калории в доза и без добавени захари. Комплексни въглехидрати, висококачествена протеинова формула плюс Креатин Монохидрат, Глутамин, Холин, Инозитол и пълна витаминна и минерална формула. Предназначение : Serious Mass е предназначен за тези трениращи, които се сблъскват със застоя в ...
 • Extreme XXL

  Extreme XXL за хранителни режими
  75 лв. 62 лв.

  Extreme XXL


  Категории: Качване на тегло
  Марка: ABB
  Разфасовка: 2800 грама

  ABB Extreme XXL съдържа 1040 калории в доза, които са отлично решение за трудно-покачващите мускулна маса спортисти, както и 204 грама прецизен микс от комплексни и прости въглехидрати, осигуряващи гарантирано засищане на глюкогеновите рецептори. Тези фактори са най-доброто условие за бърз растеж и ...
 • Size Max

  Size Max за хранителни режими
  124 лв.

  Size Max


  Категории: Качване на тегло
  Марка: MEX
  Разфасовка: 6800 грама, 60 Дози

  Имали ли сте някога чувството, че сте в застой? Били ли сте разочаровани от резултатите си в залата? Понякога изглежда, че стената пред вас е непробиваема и всичките ви усилия отиват напразно. Ние от екипа на МЕХ знаем, че истинските резултати и качествената мускулна маса не идват само с тежки тре...
 • Mutant Mass

  Mutant Mass за хранителни режими
  168 лв. 10584 лв.

  Mutant Mass


  Категории: Качване на тегло
  Марка: MUTANT
  Разфасовка: 6800 грама

  Това е завършеният продукт за чист мускул, който чакате! МутантМас е сериозна формула, създадена само с здраво работещи атлети, които искат сила, абсолютни размери и пак сила. Ако наистина искате плочки от чиста мускулна маса по-бързо от всякога, то МутантМас е отговорът. Мутант Мас – Наука Мутан...
 • Mutant Mass

  Mutant Mass за хранителни режими
  65 лв. 4420 лв.

  Mutant Mass


  Категории: Качване на тегло
  Марка: MUTANT
  Разфасовка: 2200 грама

  Това е завършеният продукт за чист мускул, който чакате! МутантМас е сериозна формула, създадена само с здраво работещи атлети, които искат сила, абсолютни размери и пак сила. Ако наистина искате плочки от чиста мускулна маса по-бързо от всякога, то МутантМас е отговорът. Мутант Мас – Наука Мутан...
 • Hyper Mass

  Hyper Mass за хранителни режими
  24 лв.

  Hyper Mass


  Категории: Качване на тегло
  Марка: BioTech USA
  Разфасовка: 1000 грама

  Hyper Mass 5000 - абсолютното решение за тежко трениращи спортисти, които имат нужда от бързо абсорбиращи се аминокиселини и значителни количества въглехидрати за успешни тренировки. Изследванията показват, че недостигът на аминокиселини с разклонена верига, комбиниран с увеличени физически натова...
 • Ginseng Mega Mass

  Ginseng Mega Mass за хранителни режими
  45 лв.

  Ginseng Mega Mass


  Категории: Качване на тегло, Билкови екстракти
  Марка: AUSI
  Разфасовка: 60 капсули

  Ginseng Mega Mass е съвсем нов продукт ЗА БЪРЗО КАЧВАНЕ НА МУСКУЛНА МАСА И ОБЕМ, коѝто по напълно естествен и натурален начин ще ви доведе до мечтаните резултати. Ние твърдим и гарантираме, че е ИСТИНСКИ ЗВЯР в покачването на килограми и изграждането на перфектна фигура. Ginseng Mega Mass е супер еф...
 • Carbo NOX

  Carbo NOX за хранителни режими
  17 лв.

  Carbo NOX


  Категории: Качване на тегло, Енергийни напитки
  Марка: Olimp Sport Nutrition
  Разфасовка: 1000 грама, 20 Дози

  Carbonox ™ - уникална композиция въз основа на най-ефективните източници на въглехидрати. Carbonox ™ се базира на комбинация от въглехидрати, избрани прецизно според профила и скоростта на усвояване на монозахаридите в кръвния поток. Съотношението на въглехидрати с висок (глюкоза), среден (малтодек...
 • MASS

  MASS за хранителни режими
  39 лв. 3315 лв.

  MASS


  Категории: Качване на тегло
  Марка: SCITEC Nutrition
  Разфасовка: 2270 грама

  Серията MASS са гейнъри за изграждане на мускулатура, подходящи за начинаещи и атлети от средно ниво, като практична, лесна за усвояване хранителна добавка, за подобряване на постиженията, увеличаване на мускулната маса и силата. MASS съдържа суроватъчен протеин, с доказано превъзходство в света н...
 • Lean Mass

  Lean Mass за хранителни режими
  65 лв.

  Lean Mass


  Категории: Качване на тегло
  Марка: PURE Nutrition USA
  Разфасовка: 2720 грама

  ➡ Стига за пълен цикъл от месец! ➡ Невероятен вкус, разбива се изключително лесно ➡ С добавен витаминен комплекс ➡ Без аспартам ➡ Без омазняване! Lean Mass е ултра-премиум гейнър, създаден за изключително покачване на чиста мускулна маса. Уникалното съчетание на въглехидрати (състоящо се от бързи,...
 • Gain Fast 3100

  Gain Fast 3100 за хранителни режими
  85 лв. 73 лв.

  Gain Fast 3100


  Категории: Качване на тегло
  Марка: Universal Nutrition
  Разфасовка: 2312 грама

  GAIN FAST от Universal Nutrition – свръх мощна и най-ефективна добавка за увеличаване на теглото и ще ви помогни да изградите силна и твърда мускулатура. GAIN FAST е първият увеличаващ теглото продукт със синергична формула ( формула за взаимно усливане на компонентите ). Този превъзходен продукт...
 • Gain Fast 3100

  Gain Fast 3100 за хранителни режими
  38 лв. 32 лв.

  Gain Fast 3100


  Категории: Качване на тегло
  Марка: Universal Nutrition
  Разфасовка: 1157 грама

  GAIN FAST от Universal Nutrition – свръх мощна и най-ефективна добавка за увеличаване на теглото и ще ви помогни да изградите силна и твърда мускулатура. GAIN FAST е първият увеличаващ теглото продукт със синергична формула ( формула за взаимно усливане на компонентите ). Този превъзходен продукт...
 • Gain Bolic 6000

  Gain Bolic 6000 за хранителни режими
  22 лв.

  Gain Bolic 6000


  Категории: Качване на тегло
  Марка: Olimp Sport Nutrition
  Разфасовка: 1000 грама

  Сложна композиция от въглехидрати с различен гликемичен индекс (глюкоза и малтодекстрин), компилирани с протеинова матрица (суроватъчен протеин, яйчен протеин и казеин). Към продукта са добавени креатин монохидрат, таурин, витамини и минерали. Гейнерът доставя всички необходими съставки за бързото...
 • CarboJet Basic

  CarboJet Basic за хранителни режими
  95 лв.

  CarboJet Basic


  Категории: Качване на тегло
  Марка: AMIX
  Разфасовка: 6000 грама

  ➡ Пред- и след- тренировъчно захранване; ➡ Максимално увеличава чистата мускулатура; ➡ Висококачествени въглехидрати и протеини; ➡ НЕ съдържа аспартам!; ➡ Въглехидрати с нисък гликемичен индекс; ➡ Деликатен и мек; ➡ Стимулира покачването на тегло; ➡ Смесва се мигновено. Amix CarboJet Basic представ...
Waxy Maize 2300 от AllMax Nutrition

Waxy Maize 2300

Категории: Качване на тегло
Подкатегории: Бързи въглехидрати    Марка: AllMax Nutrition    Разфасовка: 2000 грама
61 лв.

Вземете Вашата VIP карта и ползвайте отстъпки за всички предлагани продукти!

Цена с VIP Card:
61 лв.
53.74 лв.