Стакове Всички категории
Compress BIG от Nutrend

Compress BIG

12345    5/5  (4 гласували)
Категории: Качване на тегло Подкатегории: Гейнъри Марка: Nutrend Разфасовка: 910 грама Виж съставките на продукта
45 лв.
Посочените цени са крайни с включено ДДСNo. 13399
Pricematch

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

COMPRESS B.I.G е гейнър от ново поколение с уникални и високо ефективни съставки. Благодарение на високото съдържание на протеин, уникалната комбинация Nitro Peptide Protein Blend (комбинация от три компонента в перфектното съотношение- патентованата формула PeptoPro комплекс – хидролизиран протеин, CFM Суроватъчен протеин изолат (WPI) и CFM Суроватъчен протеин концентрат (WPC), ще получите най-доброто за качествено възстановяване след здрава тренировка.

Протеиновият профил е допълнен с коластра, която съдържа фактори на растежа, стимулиращи анаболните процеси в организма. Към формулата е добавен и ZMA. Въглехидратите с нисък гликемичен индекс от патентованата формула (Palatinose) и богатото съдържание на BCAA (6000 мг) и L-Glutamine (3000 мг) във всяка доза, правят този продукт изключителен.

Комбинацията от протеините и супер специалните въглехидрати от патентованата формула (Palatinose), която има същата енергийна стойност като глюкозата (т.е. снабдява организма с важни въглехидрати за максимална енергия), но не предизвиква нежелан гликемичен пик (т.нар. хипергликемия). Благодарение на изключителното количество BCAA-6000 мг и L-Глутамин-3000 мг във всяка доза това е една наистина стабилна напитка преди тренировка, която позволява да направиш по-тежка тренировка без отрицателен баланс на протеина. Използването на COMPRESS B.I.G след тренировка пък гарантира бърз старт на възстановителните процеси, нужни за мускулен растеж.

COMPRESS B.I.G е предназначен за всички спортисти, стремящи се към мускулна маса и сила, и особено в случаи, когато обичайните суплементи вече не действат.

Базата на продукта е специална комбинация Nitro Peptide Protein Blend, която е създадена въз основа на изследвания, проведени в най-известните спортни лаборатории и комплектована в NUTREND. Тази смес съдържа оптимално съотношение и комбинация от топ протеинови фракции, произведени по висококачествени технологии (CFM метод). Nitro Peptide Protein Blend осигурява максимална и дълготрайна доставка на аминокиселини в мускулите. Комбинацията осигурява постепенно и непрекъснато освобождаване на аминокиселини в храносмилателната система и кръвния ток.
Nitro Peptide Protein Blend е мултисинергична комбинация от три компонента в перфектното съотношение:

- PeptoPro комплекс – супер ди и трипептидни хидролизирани частици казеин, които без никакъв проблем бързо преминават през храносмилателната система към кръвта. Благодарение на тях нивото на аминокиселини в кръвта се поддържа на необходимото ниво и се стартира анаболната фаза - процеса на изграждане на мускулна маса във вашите мускули.

- > Суроватъчен протеин (WPI и WPC), които се усвояват след PeptoPro комплекса и попадат в кръвния поток, точно навреме, когато PeptoPro е използван от мускулните клетки. Благодарение на постепенното усвояване на всички компоненти на Nitro Peptide Protein Blend, се осигурява продължителна доставка на максимално количество важни аминокиселини.

- > CFM Суроватъчен протеин изолат (WPI), произведен по революционна технология (CFM), която предотвратява денатурирането на протеина.
Протеиновият профил е допълнен с коластра, която съдържа фактори на растежа, стимулиращи анаболните процеси в организма. Към формулата е добавен и ZMA.

Въглехидратният компонент в COMPRESS B.I.G е представен от въглехидрат от ново поколение, патентованата формула (Palatinose). Доказано е чрез много проучвания, че това е най-доброто на пазара. Palatinose е революционен въглехидрат с:

- висок енергиен потенциал

- нисък гликемичен индекс

Благодарение на мега дозите BCAA (6000 мг) и L-Glutamine (3000 мг) COMPRESS B.I.G има специифичен и лек вкус, който отговаря на максималното легално допустимо количество от всички ефективни субстанции.

Начин на употреба Употреба на COMPRESS B.I.G преди тренировка:
За максимален ефект препоръчваме 1 прием (70 г) около 60-90 минути преди тренировка в зависимост от дневния хранителен прием. Ако имате по-обилен обяд, трябва да консумирате COMPRESS B.I.G около 90 минути преди тренировка.
Според изследванията приемането на правилната доза протеиново-въглехидратен комплекс преди тренировка ще снабди организма с необходимите хранителни вещества (включително аминокиселини). Резултатът е по-добро физическо натоварване, което не е следвано от отрицателен протеинов баланс.

Употреба на COMPRESS B.I.G след тренировка:
COMPRESS B.I.G може да се консумира в края на вашата тренировка (така наречена фаза на въглехидратен дефицит). Това ще ви достави оптимално енергия и ще започне мускулното възстановяване без натрупване на мазнини.,
Въглехидратният компонент след тренировка активира храносмилателния тракт незабавно и след тренировъчната хипогликемия (ниско ниво на въглехидрати в кръвта) се овладява незабавно. Мускулните клетки след интензивна тренировка са изтощени и започват катаболни процеси, заплашващи собствената ви мускулна маса от разграждане. Ето защо организма се нуждае от прием на качествени въглехидрати веднага след края на тренировката, за да може да започне качествено възстановяване и да се предотврати катаболизма. Без въглехидрати възстановяването започва прекалено късно, по-некачествено е и отнема повече време.КОМЕНТАРИ ЗА ПРОДУКТА

Регистрирайте се или влезте в системата, за да можете да пишете коментари


Защо да изберете Fitness1.bg

Безплатна доставка

Абсолютно всички поръчки с наложен платеж над 20 лева са с напълно безплатна доставка без значение населено място или тегло на продуктите до 24 часа.

Подаръци

Като подарък може да изберете измежду над 30 варианти, като най - желаните от тях са Шейкър, Тениска, Фитили, Тренировъчни ръкавици, дори продукти на стойност от над 100 лв.

Консултации

FITNESS1.BG държи много на това да консултира своите клиенти. Именно поради тази причина, вие може да ни намерите нон стоп на някой от нашите телефони, мейл адреси или по Skype.

Най-добрите цени

Най-добрите цени може да намерите само на FITNESS1.BG. Всяка цена е формулирана на базата на цени на други сайтове, което ви гарантира най - добрата цена онлайн или във физически магазин.

ОЩЕ ПРОДУКТИ ОТ Качване на тегло

 • Serious Mass

  Serious Mass за хранителни режими
  125 лв. 89 лв.

  Serious Mass


  Категории: Качване на тегло, Продукти с максимална отстъпка, Заместители на хранене
  Марка: Optimum
  Разфасовка: 5443 грама

  1250 калории в доза и без добавени захари. Комплексни въглехидрати, висококачествена протеинова формула плюс Креатин Монохидрат, Глутамин, Холин, Инозитол и пълна витаминна и минерална формула. Предназначение : Serious Mass е предназначен за тези трениращи, които се сблъскват със застоя в ...
 • 100% Premium Mass Gainer

  100% Premium Mass Gainer за хранителни режими
  130 лв. 94 лв.

  100% Premium Mass Gainer


  Категории: Качване на тегло, Продукти с максимална отстъпка
  Марка: MuscleTech
  Разфасовка: 5454 грама

  Моля, ако не сте готови за зверски покачване на МУСКУЛНА МАСА, не употребявайте продукта! ➡ Резултати от изследването: субектите увеличават двойно мускулната си маса ➡ Изгражда маса, увеличава силата и ускорява възстановяването ➡ Предназначен да подобрява усвояването на хранителните вещества в мус...
 • True-Mass

  True-Mass за хранителни режими
  125 лв. 72 лв.

  True-Mass


  Категории: Качване на тегло
  Марка: BSN
  Разфасовка: 2600 грама

  Позволете ни да ви представим Феноменът в качването на чиста мускулна маса - True Mass. Протеинът, разработен така, че да дава на тялото Ви достатъчно калории, така че да качвате мускулна маса, да зарежда мускулите и кръвта Ви с големи количества аминокиселини за дълъг период от време и да изтрелва ...
 • CarboJet Basic

  CarboJet Basic за хранителни режими
  48 лв.

  CarboJet Basic


  Категории: Качване на тегло
  Марка: AMIX
  Разфасовка: 3000 грама

  ➡ Пред- и след- тренировъчно захранване; ➡ Максимално увеличава чистата мускулатура; ➡ Висококачествени въглехидрати и протеини; ➡ НЕ съдържа аспартам!; ➡ Въглехидрати с нисък гликемичен индекс; ➡ Деликатен и мек; ➡ Стимулира покачването на тегло; ➡ Смесва се мигновено. Amix CarboJet Basic представ...
 • Serious Mass

  Serious Mass за хранителни режими
  90 лв. 60 лв.

  Serious Mass


  Категории: Качване на тегло, Продукти с максимална отстъпка, Заместители на хранене
  Марка: Optimum
  Разфасовка: 2721 грама

  1250 калории в доза и без добавени захари. Комплексни въглехидрати, висококачествена протеинова формула плюс Креатин Монохидрат, Глутамин, Холин, Инозитол и пълна витаминна и минерална формула. Предназначение : Serious Mass е предназначен за тези трениращи, които се сблъскват със застоя в ...
 • Extreme XXL

  Extreme XXL за хранителни режими
  75 лв. 62 лв.

  Extreme XXL


  Категории: Качване на тегло
  Марка: ABB
  Разфасовка: 2800 грама

  ABB Extreme XXL съдържа 1040 калории в доза, които са отлично решение за трудно-покачващите мускулна маса спортисти, както и 204 грама прецизен микс от комплексни и прости въглехидрати, осигуряващи гарантирано засищане на глюкогеновите рецептори. Тези фактори са най-доброто условие за бърз растеж и ...
 • Size Max

  Size Max за хранителни режими
  124 лв.

  Size Max


  Категории: Качване на тегло
  Марка: MEX
  Разфасовка: 6800 грама, 60 Дози

  Имали ли сте някога чувството, че сте в застой? Били ли сте разочаровани от резултатите си в залата? Понякога изглежда, че стената пред вас е непробиваема и всичките ви усилия отиват напразно. Ние от екипа на МЕХ знаем, че истинските резултати и качествената мускулна маса не идват само с тежки тре...
 • Mutant Mass

  Mutant Mass за хранителни режими
  168 лв. 10584 лв.

  Mutant Mass


  Категории: Качване на тегло
  Марка: MUTANT
  Разфасовка: 6800 грама

  Това е завършеният продукт за чист мускул, който чакате! МутантМас е сериозна формула, създадена само с здраво работещи атлети, които искат сила, абсолютни размери и пак сила. Ако наистина искате плочки от чиста мускулна маса по-бързо от всякога, то МутантМас е отговорът. Мутант Мас – Наука Мутан...
 • Hyper Mass 5000

  Hyper Mass 5000 за хранителни режими
  24 лв.

  Hyper Mass 5000


  Категории: Качване на тегло
  Марка: BioTech USA
  Разфасовка: 1000 грама

  Hyper Mass 5000 - абсолютното решение за тежко трениращи спортисти, които имат нужда от бързо абсорбиращи се аминокиселини и значителни количества въглехидрати за успешни тренировки. Изследванията показват, че недостигът на аминокиселини с разклонена верига, комбиниран с увеличени физически натова...
 • Mutant Mass

  Mutant Mass за хранителни режими
  65 лв. 4420 лв.

  Mutant Mass


  Категории: Качване на тегло
  Марка: MUTANT
  Разфасовка: 2200 грама

  Това е завършеният продукт за чист мускул, който чакате! МутантМас е сериозна формула, създадена само с здраво работещи атлети, които искат сила, абсолютни размери и пак сила. Ако наистина искате плочки от чиста мускулна маса по-бързо от всякога, то МутантМас е отговорът. Мутант Мас – Наука Мутан...
 • Ginseng Mega Mass

  Ginseng Mega Mass за хранителни режими
  45 лв.

  Ginseng Mega Mass


  Категории: Качване на тегло, Билкови екстракти
  Марка: AUSI
  Разфасовка: 60 капсули

  Ginseng Mega Mass е съвсем нов продукт ЗА БЪРЗО КАЧВАНЕ НА МУСКУЛНА МАСА И ОБЕМ, коѝто по напълно естествен и натурален начин ще ви доведе до мечтаните резултати. Ние твърдим и гарантираме, че е ИСТИНСКИ ЗВЯР в покачването на килограми и изграждането на перфектна фигура. Ginseng Mega Mass е супер еф...
 • Carbo NOX

  Carbo NOX за хранителни режими
  17 лв.

  Carbo NOX


  Категории: Качване на тегло, Енергийни напитки
  Марка: Olimp Sport Nutrition
  Разфасовка: 1000 грама, 20 Дози

  Carbonox ™ - уникална композиция въз основа на най-ефективните източници на въглехидрати. Carbonox ™ се базира на комбинация от въглехидрати, избрани прецизно според профила и скоростта на усвояване на монозахаридите в кръвния поток. Съотношението на въглехидрати с висок (глюкоза), среден (малтодек...
 • MASS

  MASS за хранителни режими
  39 лв. 3315 лв.

  MASS


  Категории: Качване на тегло
  Марка: SCITEC Nutrition
  Разфасовка: 2270 грама

  Серията MASS са гейнъри за изграждане на мускулатура, подходящи за начинаещи и атлети от средно ниво, като практична, лесна за усвояване хранителна добавка, за подобряване на постиженията, увеличаване на мускулната маса и силата. MASS съдържа суроватъчен протеин, с доказано превъзходство в света н...
 • Lean Mass

  Lean Mass за хранителни режими
  65 лв.

  Lean Mass


  Категории: Качване на тегло
  Марка: PURE Nutrition USA
  Разфасовка: 2720 грама

  ➡ Стига за пълен цикъл от месец! ➡ Невероятен вкус, разбива се изключително лесно ➡ С добавен витаминен комплекс ➡ Без аспартам ➡ Без омазняване! Lean Mass е ултра-премиум гейнър, създаден за изключително покачване на чиста мускулна маса. Уникалното съчетание на въглехидрати (състоящо се от бързи,...
 • Gain Fast 3100

  Gain Fast 3100 за хранителни режими
  85 лв. 73 лв.

  Gain Fast 3100


  Категории: Качване на тегло
  Марка: Universal Nutrition
  Разфасовка: 2312 грама

  GAIN FAST от Universal Nutrition – свръх мощна и най-ефективна добавка за увеличаване на теглото и ще ви помогни да изградите силна и твърда мускулатура. GAIN FAST е първият увеличаващ теглото продукт със синергична формула ( формула за взаимно усливане на компонентите ). Този превъзходен продукт...
 • Gain Fast 3100

  Gain Fast 3100 за хранителни режими
  38 лв. 32 лв.

  Gain Fast 3100


  Категории: Качване на тегло
  Марка: Universal Nutrition
  Разфасовка: 1157 грама

  GAIN FAST от Universal Nutrition – свръх мощна и най-ефективна добавка за увеличаване на теглото и ще ви помогни да изградите силна и твърда мускулатура. GAIN FAST е първият увеличаващ теглото продукт със синергична формула ( формула за взаимно усливане на компонентите ). Този превъзходен продукт...
 • Gain Bolic 6000

  Gain Bolic 6000 за хранителни режими
  24 лв.

  Gain Bolic 6000


  Категории: Качване на тегло
  Марка: Olimp Sport Nutrition
  Разфасовка: 1000 грама

  Сложна композиция от въглехидрати с различен гликемичен индекс (глюкоза и малтодекстрин), компилирани с протеинова матрица (суроватъчен протеин, яйчен протеин и казеин). Към продукта са добавени креатин монохидрат, таурин, витамини и минерали. Гейнерът доставя всички необходими съставки за бързото...
 • CarboJet Basic

  CarboJet Basic за хранителни режими
  95 лв. 7125 лв.

  CarboJet Basic


  Категории: Качване на тегло
  Марка: AMIX
  Разфасовка: 6000 грама

  ➡ Пред- и след- тренировъчно захранване; ➡ Максимално увеличава чистата мускулатура; ➡ Висококачествени въглехидрати и протеини; ➡ НЕ съдържа аспартам!; ➡ Въглехидрати с нисък гликемичен индекс; ➡ Деликатен и мек; ➡ Стимулира покачването на тегло; ➡ Смесва се мигновено. Amix CarboJet Basic представ...
Compress BIG от Nutrend

Compress BIG

Категории: Качване на тегло
Подкатегории: Гейнъри    Марка: Nutrend    Разфасовка: 910 грама
45 лв.

Вземете Вашата VIP карта и ползвайте отстъпки за всички предлагани продукти!

Цена с VIP Card:
45 лв.
39.6 лв.