DEXTREX Juice от Olimp Sport Nutrition

Olimp Sport Nutrition

DEXTREX Juice

12345    3.3/5  (7 гласували)
-24%   19 лв.
1445 лв.
Посочените цени са крайни с включено ДДСNo.: 12852

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Декстрозата е най-бързо и лесноусвоимият въглехидрат, който чрез въздействието си върху нивото на инсулина в тялото съдейства за пълноценното навлизане на хранителните съставки в мускулните клетки. Добавеният таурин действа като подтиска кортизола, който е един от най-силните катаболни хормони. Освен това подобрява транспорта на креатин до мускулните клетки, съдействайки за повишен протеинов синтез.

Използва се като източник на енергия и транспортна система за креатина и хранителните съставки в клетките. Най-бързият начин за възстановяване на изчерпания гликоген след тренировка и по време на състезание или физическо натоварване.

Начин на употреба: 1) Като транспортер на креатин - 1 доза, разтворена в 250 мл вода. Получената напитка може да се използва за приема на 5-10 г креатин. 2) Като самостоятелен или допълнителен суплемент за възстановяване на гликогена - 1 доза в 250 мл вода.КОМЕНТАРИ ЗА ПРОДУКТА

Pavel
Pavel
22 Септември 2014

(Като транспортер на креатин - 1 доза)- kolko grama e edna doza ?
Регистрирайте се или влезте в системата, за да можете да пишете коментари


Често купувано с:

 • CarboJet Basic

  CarboJet Basic за хранителни режими
  48 лв.

  CarboJet Basic


  Категории: Качване на тегло
  Марка: AMIX
  Разфасовка: 3000 грама

  Пред- и след- тренировъчно захранване; Максимално увеличава чистата мускулатура; Висококачествени въглехидрати и протеини; НЕ съдържа аспартам!; Въглехидрати с нисък гликемичен индекс; Деликатен и мек; Стимулира покачването на тегло; Смесва се мигновено. Amix CarboJet Basic представлява висококалор...
 • Carbo NOX

  Carbo NOX за хранителни режими
  18 лв. 14 лв.

  Carbo NOX


  Категории: Енергийни напитки, Качване на тегло, Продукти с максимална отстъпка
  Марка: Olimp Sport Nutrition
  Разфасовка: 1000 грама, 20 Дози

  Carbonox ™ - уникална композиция въз основа на най-ефективните източници на въглехидрати. Carbonox ™ се базира на комбинация от въглехидрати, избрани прецизно според профила и скоростта на усвояване на монозахаридите в кръвния поток. Съотношението на въглехидрати с висок (глюкоза), среден (малтодек...


Защо да изберете Fitness1.bg

Безплатна доставка

Абсолютно всички поръчки с наложен платеж над 30 лева са с напълно безплатна доставка без значение населено място или тегло на продуктите до 24 часа.

Подаръци

Като подарък може да изберете измежду над 30 варианти, като най - желаните от тях са Шейкър, Тениска, Фитили, Тренировъчни ръкавици, дори продукти на стойност от над 100 лв.

Консултации

FITNESS1.BG държи много на това да консултира своите клиенти. Именно поради тази причина, вие може да ни намерите нон стоп на някой от нашите телефони, мейл адреси или по Skype.

Най-добрите цени

Най-добрите цени може да намерите само на FITNESS1.BG. Всяка цена е формулирана на базата на цени на други сайтове, което ви гарантира най - добрата цена онлайн или във физически магазин.

DEXTREX Juice от Olimp Sport Nutrition

DEXTREX Juice

Подкатегории: Бързи въглехидрати    Марка: Olimp Sport Nutrition    Разфасовка: 1000 грама
19 лв.
1445 лв.