Dextrose от OstroVit

OstroVit

Dextrose

12345    5/5  (36 гласували)
Категории: Качване на тегло Подкатегории: Бързи въглехидрати Разфасовка: 1000 грама, 20 Дози Съставки на продукта
1345 лв.
Посочените цени са крайни с включено ДДС

No. 31455

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

OstroVit Extra Pure Dextrose е продукт, съдържащ чиста декстроза (глюкоза), благодарение на която е възможно увеличаването на енергийния баланс на тялото, следователно нараства неговия капацитет и се подобрява качеството на силовата тренировка. Декстрозата принадлежи към групата на простите въглехидрати, които се абсорбират много бързо и също така стимулират секрецията на инсулин, който е един от най-важните хормони с анаболен ефект.

OstroVit Extra Pure Dextrose може да се използва за допълване на въглехидратите след на тренировка и като ефикасен преносител на креатин и аминокиселини. Пълноценното запълване на гликогена след тренировка е много важен аспект за всеки, търсещ фитнес резултати, така че се доверете на качеството OstroVit Extra Pure Dextrose Ви предлага най-фармацевтично чистата декстроза в света, което е гаранция за сигурен успех!

Начин на употреба : Приемайте една доза от продукта 2 пъти дневно - сутрин след ставане и веднага след тренировкаКОМЕНТАРИ ЗА ПРОДУКТА

Цветан
Цветан
26 Юли 2019

Много качествени и бързи въглехидрати. Пия ги само след тренировка и не усещам никаква тежест в корема или подувания и дискомфорт.
Регистрирайте се или влезте в системата, за да можете да пишете коментари


Защо да изберете Fitness1.bg

Безплатна доставка

Абсолютно всички поръчки с наложен платеж над 30 лева са с напълно безплатна доставка без значение населено място или тегло на продуктите до 24 часа.

Подаръци

Като подарък може да изберете измежду над 30 варианти, като най - желаните от тях са Шейкър, Тениска, Фитили, Тренировъчни ръкавици, дори продукти на стойност от над 100 лв.

Консултации

FITNESS1.BG държи много на това да консултира своите клиенти. Именно поради тази причина, вие може да ни намерите нон стоп на някой от нашите телефони, мейл адреси или по Skype.

Най-добрите цени

Най-добрите цени може да намерите само на FITNESS1.BG. Всяка цена е формулирана на базата на цени на други сайтове, което ви гарантира най - добрата цена онлайн или във физически магазин.

Dextrose от OstroVit

Dextrose

Категории: Качване на тегло
Подкатегории: Бързи въглехидрати    Марка: OstroVit    Разфасовка: 1000 грама, 20 Дози
1345 лв.

Вземете Вашата VIP карта и ползвайте отстъпки за всички предлагани продукти!

Цена с VIP карта:
13.45 лв.
11.85 лв.